05 / 05 / 2024

Bora Şahbazoğlu dna mimarlık

Bora Şahbazoğlu dna mimarlık

Mimar Bora Şahbazoğlu kimdir? Mimar Bora Şahbazoğlu, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Bora Şahbazoğlu, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Bora Şahbazoğlu...

Klc Cadde Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Klc Cadde Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Bora Terzioğlu tarafından kuruldu.

Bora Tek Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bora Tek Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ataşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Nevra Paşabeyoğlu tarafından kuruldu.

Ybr Mimarlık Mühendislik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ybr Mimarlık Mühendislik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmekce'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Birkan Kirman, Bülent Bora Rumelioğlu, Sema Rumelioğlu ve Yıldız Yeşim Kirman ortaklığında kuruldu.

Satu Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Satu Yapı Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Alp tuğray ve Bora Şahbazoğlu ortaklığında kuruldu.

Mehmet Bora Tütüncüoğlu, Kuyumcukent Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bora Tütüncüoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Memet Tayran Demir ve Ufuk Başer oldu...

MBA Teknik İnşaat Güvenlik Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MBA Teknik İnşaat Güvenlik Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bora Demircioğlu tarafından 500 bin TL sermaye ile 24 Mart'ta Bağcılar, Mahmutbey Mahallesi'nde kuruldu.

Linet'in yeni klibi Ali Ağaoğlu'nun çiftliğinde çekildi!

Sanatçı Linet 'Yorum Farkı 2' albümünde en çok beğenilenlerin arasında bulunan söz ve müziği Bora Duran'a ait 'Aman Aman' şarkısına klip çekti. Ali Ağaoğlu, Cumali Çöp yönetmenliğinde çekilen klip için, şarkıcıya çiftlik evinin kapılarını açtı.

Boraoğlu İnşaat Elektrik Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boraoğlu İnşaat Elektrik Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Adnan Bora tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Nisan'da Karaköy, Emekyemez Mahallesi, Okçu Musa Caddesi'nde kuruldu.

Çekmeköy Çamlık 18 Evleri nerede?

18 katlı tek bloktan oluşan Çekmeköy 18 Mika İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Mimarisi DNA Mimarlık-Mimar Tümay Türkmen ve Y. Mimar Bora Şahbazoğlu'na ait olan proje Çekmeköy Çamlık 18 Evleri nerede?

Mika İnşaat Çamlık 18 nerede?

Mika İnşaat tarafından Çamlık 18 Evleri DNA Mimarlık – Mimar Tümay Türkmen & Y. Mimar Bora Şahbazoğlu imzası ile tasarlandı. Peki Mika İnşaat Çamlık 18 nerede?

Çamlık 18 Konutları nerede?

Mika İnşaat imzası ile hayata geçirilen Çekmeköy Çamlık 18 konut projesi DNA Mimarlık – Mimar Tümay Türkmen & Y. Mimar Bora Şahbazoğlu tarafından tasarlanıyor. Peki Çamlık 18 Konutları nerede?

Şahbazoğlu Yatırım ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Şahbazoğlu Yatırım ve İnşaat Limited Şirketi, Hakkı Şahbazoğlu, Mustafa Uğur Şahbazoğlu, Seher Yücel, Ebru Gülmez, Bora Şahbazoğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 5 Eylül'de kuruldu.

Bora Şahbazoğlu kimdir?

Mimar Bora Şahbazoğlu kimdir? Mimar Bora Şahbazoğlu, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Bora Şahbazoğlu, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Bora Şahbazoğlu...

Bora Şahbazoğlu dna mimarlık Haberi

Bora Şahbazoğlu dna mimarlık

Bora Şahbazoğlu kimdir?

Bora Şahbazoğlu, DNA Mimarlık'ın ortaklarındandır. Lisans eğitimini İTÜ Mimarlık Fakültesi’nde, yüksek lisans eğitimini İTÜ Fen Bilimleri Enstitüsü'nde tamamlamıştır.


DNA Mimarlık..

Moda,  İstanbul  ’da faaliyet göstermekte olan DNA Mimarlık, Tümay Türkmen ve Bora Şahbazoğlu tarafından 2006 yılında kurulmuştur. Bugüne kadar Sibirya’dan Karayip Adaları’na kadar farklı coğrafyalarda yer alan projeler üzerinde çalışılmıştır. 


DNA Mimarlık; konutlar, ofisler, alışveriş merkezleri, oteller, karma kullanımlı kompleksler, eğitim yapıları, yurtlar, spor salonları gibi yapıların tasarımlarını gerçekleştirmektedir. Tamamı mimarlardan oluşan güçlü ve dinamik kadrosuyla DNA Mimarlık, yurt içi ve yurt dışında projeler üretmektedir.


DNA Mimarlık;

Konsept projeden en detaylı uygulama projesine kadar hizmet vermektedir.

İstanbul merkezden dünyanın herhangi bir noktasındaki şantiyeye titiz ve hatasız şekilde projeler üretmektedir. 

Yerel kanun ve yönetmeliklerin yanı sıra, International Building Code (IBC), UK Building Regulations, Rus standartlarına...