21 / 05 / 2024

Borajet hava yolu

Borajet hava yolu

Borajet hava yolu, Karadeniz'de ki acentaları ile kahvaltıda bir araya gelerek, acentaların isteklerine kulak verdi Trabzon-İstanbul Sabiha Gökçen seferlerine başlayan Borajet, Trabzon Zorlu Grand otelde acentalarına kahvaltı verdi.

THY kaçıncı sırada? Dünyanın en güvenli hava yolu şirketleri listelendi...

Dünyanın önde gelen havayolu güvenlik ve ürün değerlendirme platformu Airline Ratings, 2024 yılı için En Güvenli 25 Havayolu listesini duyurdu. Peki, THY listede kaçıncı sırada yer aldı? İşte haberin ayrıntıları...

Hava yolunda 2025 yılı hedefi 229 milyon 383 bin yolcu!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi, 2022 yılında 182 milyonu geçen hava yolu yolcu sayısının, 2025 yılında yüzde 25,8 artış göstererek, 229 milyon 383 bine çıkmasını hedefliyor. 

THY bir ödül daha aldı! THY 'En Sürdürülebilir Bayrak Taşıyıcı Havayolu' oldu!

Türk Hava Yolları (THY), uluslararası finans dünyası kuruluşu World Finance tarafından ‘En Sürdürülebilir Bayrak Taşıyıcı Hava Yolu’ ödülüne layık görüldü. 

Otobüs ve uçak biletlerine bayram güncellemesi! Bilet fiyatları 1 günde yüzde 50'ye varan oranda zamlandı! 

Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala hem kara yolu hem de hava yolu taşımacılığında bilet fiyatlarına zam uygulandı. Otobüs biletlerine yüzde 50'ye, uçak bilelerine de yüzde 40'a varan oranlarda zam geldi. 

Pegasus KPSS şartı aramadan personel alımı yapılacak! Üstelik tecrübeli olmaya gerek yok!

Hava taşımacılığı sektörü, gelişen teknoloji ve artan yaşam standartları ile birlikte her geçen gün daha da büyümekte ve güçlenmektedir. Hava yolu şirketleri, bu gelişmeleri yakından takip ederek hizmet kalitelerini sürekli arttırmaktadır.

İstanbul’dan rekor üstüne rekor! 10 ayda yüzde 59 arttı

Covid-19 salgını nedeniyle uzun süre kısıtlanan hava yolu taşımacılığı, normalleşme süreci ile birlikte adeta coştu. İstanbul’daki havalimanlarından 10 ayda 78 milyon 985 bin 829 kişi uçtu.

THY’den büyük başarı! Avrupa’nın en iyi hava yolu şirketi seçildi

Türk Hava Yolları (THY), havacılık değerlendirme kuruluşu olan Skytrax tarafından "Avrupa’nın en iyi hava yolu şirketi" seçildi. İşte detaylar…

Bu yıl 42,5 milyar TL'lik ulaştırma yatırımı yapılacak!

2021 Yatırım Programı'na göre ulaştırma sektöründe demir yolları için, 17 milyar 812 milyon lira, kara yolları için 12 milyar 237 milyon lira, hava yolu için ise 2 milyar 149 milyon lira tahsis edildi.

Jens Bischof: İstanbul Havalimanı olağanüstü bir proje!

İstanbul Havalimanı’nın modern ve verimli olacağını ifade eden Hava yolu şirketi SunExpress Genel Müdürü Jens Bischof, İstanbul Havalimanı’nın olağanüstü bir proje olduğunu söyledi...

THY dev taşınmaya hazır!

Türkiye'nin bayrak taşıyıcı hava yolu şirketi Türk Hava Yolları (THY), 5 Nisan'da saat 03.00'te başlayacak ve 45 saatlik İstanbul Havalimanı'na taşınmaya hazırlanıyor.

Hava ulaşımında 38 projeye 454,7 milyon lira harcanacak!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından bu yıl hava yolu ulaştırması için 454 milyon 709 bin lira harcanacak.

Sultangazi'ye yürüyüş yolu ve bisiklet parkuru!

Sultangazi'de yer alan 1. Cebeci Yolu prestij cadde oluyor, yapılacak çalışmalarla yolun açık hava alışveriş merkezine dönüşmesi amaçlanıyor.

Hava Kent Yapı Kooperatifi kendi evlerini yapıyor!

Türkiye’nin vizyon projelerinden olan 3. Havalimanı inşaatının hızla ilerlemesi bölgedeki arsa ve konut fiyatlarını arttırdı. Hava yolu çalışanları artan konut ve arsa fiyatlarlarından etkilenmemek için kooperatif kurarak kendi konutlarını yapmaya başladılar.

Borajet hava yolu Haberi

Borajet hava yolu

'Borajet Karadeniz acentaları ile buluşuyor' sloganıyla organize ettikleri kahvaltıda acentaların taleplerini dinlediler. Satış Geliştirme Müdürü Aşan Kanarya,"Uçuş noktalarınız ve filomuzun yanı sıra, Türkiye'nin kaliteli havayolu' hedefimize uygun olarak çeşitli yeniliklerle hizmet standartlınızı da sürekli arttınyoruz. 2015, çeşitli yeniliklerle Borajet uçuş konforu farkını daha da fark edeceğiniz bir dönem olacak" dedi. Kahvaltıda yapılan çekilişte 10 kişiye İstanbul'a gidiş dönüş bileti hediye edildi. 


ÇEKİLİŞ YAPILDI 

Kıyı tur sahibi Hasan Tahsin Çoşkun'da şunları kaydetti, "Şehrimize kazandırılan bu hizmetten dolayı mutlu ve gururluyuz. Borajet ile kaliteli uçuşun farkına varılacak ve en kısa zamanda Ankara - Trabzon seferlerinin düzenlenmesini de temenni ediyoruz" diye konuştu. Kahvaltı sonrası, çekiliş yapılarak 10 kişiye Mart ayının sonuna kadar geçerli olan gidiş dönüş İstanbul bileti hediye...