30 / 04 / 2024

Borajet hızla ilerliyor!

Borajet hızla ilerliyor!

Borajet hava yolu, Karadeniz'de ki acentaları ile kahvaltıda bir araya gelerek, acentaların isteklerine kulak verdi Trabzon-İstanbul Sabiha Gökçen seferlerine başlayan Borajet, Trabzon Zorlu Grand otelde acentalarına kahvaltı verdi.



'Borajet Karadeniz acentaları ile buluşuyor' sloganıyla organize ettikleri kahvaltıda acentaların taleplerini dinlediler. Satış Geliştirme Müdürü Aşan Kanarya,"Uçuş noktalarınız ve filomuzun yanı sıra, Türkiye'nin kaliteli havayolu' hedefimize uygun olarak çeşitli yeniliklerle hizmet standartlınızı da sürekli arttınyoruz. 2015, çeşitli yeniliklerle Borajet uçuş konforu farkını daha da fark edeceğiniz bir dönem olacak" dedi. Kahvaltıda yapılan çekilişte 10 kişiye İstanbul'a gidiş dönüş bileti hediye edildi. 


ÇEKİLİŞ YAPILDI 

Kıyı tur sahibi Hasan Tahsin Çoşkun'da şunları kaydetti, "Şehrimize kazandırılan bu hizmetten dolayı mutlu ve gururluyuz. Borajet ile kaliteli uçuşun farkına varılacak ve en kısa zamanda  Ankara  - Trabzon seferlerinin düzenlenmesini de temenni ediyoruz" diye konuştu. Kahvaltı sonrası, çekiliş yapılarak 10 kişiye Mart ayının sonuna kadar geçerli olan gidiş dönüş İstanbul bileti hediye edildi. 


Taka


Geri Dön