01 / 07 / 2024

borazan turistik yat çürüyor

borazan turistik yat çürüyor

Demre'de, 3 yıl önce yan yatan 'Borazan' adlı yat, karaya çekilmeyince kısmen battı. Üçağız Mahallesi Alan mevkisinde 16 metre uzunluğundaki 'Borazan' adlı turistik yat çürümeye terk edildi.

B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı.

Atlas Turistik Servis Ve Yatırım Anonim Şirketi Altıyol Şubesi açıldı!

Atlas Turistik Servis Ve Yatırım Anonim Şirketi Altıyol Şubesi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Temel tarafından kuruldu.

Atlas Turistik Servis Ve Yatırım Anonim Şirketi Şaşkınbakkal Şubesi açıldı!

Atlas Turistik Servis Ve Yatırım Anonim Şirketi Şaşkınbakkal Şubesi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Temel tarafından açıldı.

İd Turistik Yatırımlar İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İd Turistik Yatırımlar İnşaat Ve Ticaret Şirketi Sarıyer’de  414 bin 202 TL sermaye bedeli ile Defne Kılınç, Ayşe Mine Güvenç,  Eyüp Ülker Kılınç tarafından kuruldu.

Akasya Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akasya Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Koç, İbrahim Sinan Kolat ve Yıldırım Sedefoğlu tarafından kuruldu.

Sahil Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sahil Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 71 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Koç, İbrahim Sinan Kolat ve Yıldırım Sedefoğlu tarafından kuruldu.

Sarıçam Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sarıçam Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 115 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Koç, İbrahim Sinan Kolat ve Yıldırım Sedefoğlu tarafından kuruldu.

Sedir Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sedir Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 173 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Koç, İbrahim Sinan Kolat ve Yıldırım Sedefoğlu tarafından kuruldu.

Selvi Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Selvi Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Koç, İbrahim Sinan Kolat ve Yıldırım Sedefoğlu tarafından kuruldu.

Mavitur Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mavitur Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 113 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Koç, İbrahim Sinan Kolat ve Yıldırım Sedefoğlu tarafından kuruldu.

Sazlıca Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sazlıca Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 226 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Koç, İbrahim Sinan Kolat ve Yıldırım Sedefoğlu tarafından kuruldu.

Palmiye Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Palmiye Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Erguvan Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Erguvan Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi  Beyoğlu'nda 247 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Çoban, İbrahim Sinan Kolat ve Yıldırım Sedefoğlu tarafından kuruldu.

borazan turistik yat çürüyor Haberi

borazan turistik yat çürüyor

Demre'de, 3 yıl önce yan yatan 'Borazan' adlı yat, karaya çekilmeyince kısmen battı. Üçağız Mahallesi Alan mevkisinde 3 yıl önce bilenmeyen bir nedenle yan yatan 16 metre uzunluğundaki 'Borazan' adlı turistik yat çürümeye terk edildi. Üçağız Mahallesi Muhtarı Salih Çan. kısmen batan yatın geleceği hakkında bilgi sahibi olmadıklarını söyledi. Günübirlik tur yatının 3 yıl önce Alan Koyu'nda yan yattığını kaydeden Çan. "Yat, Ali Efeoğlu ve Mehmet Borazana ait. Mehmet Borazan yaşamını yitirdi. 


Yatın kaldırılması isteniyor

 Yat, borcundan dolayı icralık. Ama ne gelen var, ne giden. Ne olacağını da bilmiyoruz. Ancak burada bir servet çürüyiip yok oluyor. Ahşap bir yat. Motoru çalışır durumda ve deposunda yakın mevcut. Çürümeye terk edilen yattan yakıt sızması çevre kirliliğine neden olur. Kekova, dünyaca ünlü bir turistik...