24 / 07 / 2024

borcu olana hibe desteği

borcu olana hibe desteği

Devletten milyonlara büyük müjde! Borcu olan herkese dev destek... Covid-19'un tahribatı azalsa da reel sektörden gelen talepler dikkate alınarak ekimde başlayacak ödemelere formül hazırlanıyor.

Ev sahipleri ve kiracılar bu detaya dikkat! Borcu olana arabuluculuk yok, direkt mahkeme var! 

Konut sahipleri ile kiracılar arasındaki anlaşmazlıklar için yürürlüğe alınan arabuluculuk uygulamasına başvurular yoğun. Peki borcunu ödemeyen kiracı arabuluculuktan yararlanabilir mi? İşte ev sahiplerinin de kiracıların da bilmesi gereken o detay...

Garanti Bankası borcu olana kampanya! Tam 90 bin alabilmek için nasıl başvuru yapılır?

Garanti Bankasından dev kampanya haberi geldi. Garanti Bankası, banka borcu olan kişilere özel olarak bir kampanya başlattığını duyurdu. Banka, banka borcu olan kişilere 90 bin TL'ye varan kredi vereceğini açıkladı.

EYT'liler dikkat! Akbank resmen duyurdu! Prim borcu olana yüzde 1.78 faizli kredi fırsatı! Hemen bakın! 

Akbank, milyonlarca EYT'linin yüzünü güldüren bir kampanya hayata geçirdi. EYT'liler dikkat! Akbank resmen duyurdu! Prim borcu olana yüzde 1.78 faizli kredi fırsatı! Hemen bakın! 

Borcu olana müjdeli haber! Elektrik, doğal gaz, su ve telefon faturasını devlet ödeyecek

Milyonlarca borçlu kişiye güzel haber geldi. Temel ihtiyaçlar ile ilgili ödemelerini yapamayan kişiler için hükümet harekete geçti. Borcu sebebi ile hacizlik olan kişilere devlet yardım edecek. İşte detaylar…

Doların değerini artıracak adım geldi! Türkiye'de doları olan yaşayacak borcu olana kötü günler bekliyor

ABD Merkez Bankası (Fed) 3-4 Mayıs'ta gerçekleşecek toplantıda 50 baz puanlık faiz artışına hazırlanıyor. Karar sonrası küresel piyasada doların değer kazanması beklenirken ABD, enflasyonu yüzde 2 seviyesine çekmeyi planlıyor.

Banka borcu olana müjde! 400 bin TL'ye kadar kredi fırsatı!

Banka borcu olan vatandaşların yüzünü güldürecek ihtiyaç kredisi fırsatı Ziraat Bankası, Halkbank ve Şekerbank tarafından duyuruldu. Kredi borcu olanlar 400 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanabilecekler. İşte ihtiyaç kredisinin detayları...

Elazığlı depremzedelerin konut borcu sorunu çözüldü!

Elazığlı depremzedelere hibe edilen konutlar için 340 ila 360 bin TL arasında borç çıkartıldığı ileri sürülmüştü. Elazığ Valisi Ömer Toraman, konuya ilişkin bir açıklamada bulundu ve Elazığlı depremzedelerin konut borcu sorunu çözüldü.

Vergi borcu olana 'online' kolaylık!

İlk taksiti Mayıs ayı içerisinde yapılan emlak vergisi ödemeleri için sayılı günler kaldı. Mükelleflerin 10 gün içerisinde ödemelerini tamamlamaları gerekiyor.

Borcu olana müjdeli haber! Ödeme kolaylığı sağlanacak!

Ziraat Bankası, salgın döneminde uygun koşullarla hem bireysel hem de kurumsal müşterileri için uygulamaya aldığı kredi paketlerine ilave olarak şimdi de takipte borcu bulunan müşterilerine yeni bir ödeme imkanı sunuyor.

Borcu olana güzel haber! Zamanında başvurun faiz ve cezalar silinsin!

Yaklaşık 10 milyon vatandaş başvurusunu yaparak borcunu yapılandırdı. Borçların faiz ve cezaları silindi. Peşin ödemeyi tercih edenler için enflasyon farkının da yüzde 90'ının üstü çizildi.

Borcu olana müjdeli haber! Yüzde 50'si siliniyor!

Vergi borcu olan yüz binlerce kişiyi yakından ilgilendiren yapılandırma için müracaatlar 1 Şubat 2021’de sona erdi. Şimdi ise taksitleri ödeme zamanı geldi. Vergi ve prim yapılandırmasına müracaat etmek kadar ödemeleri zamanında yapmak da oldukça önemli...

Devletten ilk kez ev sahibi olana hibe desteği!

Devlet, 2020 yılı destek ve hibe para programları kapsamında ilk defa ev alacak gençlere 82 bin TL hibe desteğinde bulunuyor. İşte geri ödemesiz yardımın başvuru koşulları...

Emlak vergisi borcu olana yapılandırma müjdesi!

Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi TBMM'de kabul edildi. Kanun teklifi kapsamında emlak vergisi, çevre temizlik vergisi, diğer vergi ve harçlar yapılandırılabilecek.

borcu olana hibe desteği Haberi

borcu olana hibe desteği

Borcu olan milyonlarca kişiyi sevindirecek haber geldi. Devlet çeşitli yardımlarla vatandaşa toplamda 500 milyar liralık destekte bulunacak. Sadece iş dünyasının değil vatandaşın da kamuya olan borçlarının yapılandırılmasını içermesi bekleniyor. Faiz ve cezalarda iyileştirmeler yapılacak. MTV, trafik cezası, emlak vergisi gibi borçların da kapsama alınması öngörülüyor. Koronavirüsün ekonomiye olumsuz etkilerini azaltmak için mart ayının ikinci yarısından itibaren alınan tedbirler çerçevesinde vergi ve sigorta primleri ekim ayına ertelenmişti. Altı ay ödemesiz krediler ve kamu yükümlülüklerinin ertelenmesi reel sektörü rahatlatmıştı.

Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre; koronavirüsün tahribatı azalsa da reel sektörden gelen talepler dikkate alınarak ekimde başlayacak ödemelere formül hazırlanıyor. Ertelenen kamu alacakları başta olmak üzere birçok borçta yeniden yapılandırma içerecek paketin büyüklüğünün, 500 milyar TL'yi bulması bekleniyor. Ekonomi gündeminde gözler, Yeni...