28 / 04 / 2024

Garanti Bankası borcu olana kampanya! Tam 90 bin alabilmek için nasıl başvuru yapılır?

Garanti Bankası borcu olana kampanya! Tam 90 bin alabilmek için nasıl başvuru yapılır?

Garanti Bankasından dev kampanya haberi geldi. Garanti Bankası, banka borcu olan kişilere özel olarak bir kampanya başlattığını duyurdu. Banka, banka borcu olan kişilere 90 bin TL'ye varan kredi vereceğini açıkladı.



Garanti Bankası kampanya kapsamında banka borcu olan kişilere 90 bin TL’ye kadar kredi vereceği duyurusu yaparak çıtayı oldukça yükselti. Rakiplerinden bir adım önde olan banka kampanya ile ilgili detayları paylaştı. 90 bin TL’ye kadar ihtiyaç kredisi kampanyası ile ilgili detaylar haberimizin devamında sizlerle...

Garanti Bankası borcu olana kampanya! Tam 90 bin alabilmek için nasıl başvuru yapılır?

Garanti Bankasından kaçırılmayacak fırsat

Garanti Bankası yeni kampanyası kapsamında banka borcu olan vatandaşlara özel 90 bin TL’ye kadar kredi vereceğini açıkladı. Nakde ihtiyaç duyan kişiler, Garanti Bankası şubelerinden ya da bankanın herhangi başvuru yöntemlerini kullanarak kampanya katılım sağlayabilir  kampanya kapsamında başvuru yapan kişiler diğer bankalardaki borçlarını tek bir yerde ödeme kolaylığı sağlanıyor. Söz konusu kampanyadan bireysel müşteriler ve ticari müşterilerde yararlanabilecek.

Garanti Bankası kredi kampanyasından yararlanmak isteyen kişilerin kredi puanının 1200 ve üzerinde olması gerekmektedir.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön