12 / 05 / 2024

Garanti Bankası borcu olana kampanya! Tam 90 bin alabilmek için nasıl başvuru yapılır?

Garanti Bankası borcu olana kampanya! Tam 90 bin alabilmek için nasıl başvuru yapılır?

Garanti Bankasından dev kampanya haberi geldi. Garanti Bankası, banka borcu olan kişilere özel olarak bir kampanya başlattığını duyurdu. Banka, banka borcu olan kişilere 90 bin TL'ye varan kredi vereceğini açıkladı.



Garanti Bankası borcu olana kampanya! Tam 90 bin alabilmek için nasıl başvuru yapılır?

Garanti Bankası kampanya başvuru işlemleri

Borç kapatma kredisi kapsamında diğer bankaya bağlı olan tüm borçlar için borç kapatma kredisine kullanılabilir.

Garanti Bankası borç kapatma kredisi başvurusunda bulunanlara 90 bin TL’ye kadar 24 ay vadeye ek olarak ilk taksit ödemesinde 90 gün erteleme imkanı uygulanacak.

Sigortalı olarak çalışan kişilerden Garanti Bankası en son çalışmış oldukları işyerinde 90 gün çalışıyor olması talep edilmektedir. Ayrıca kredi kampanyasından yararlanmak için 1200 ve üzerinde bir kredi puanına sahip olmaları gerekmektedir.

Garanti BBVA kredi kampanyası ile birlikte nakde ihtiyaç duyan kişilere umut olmaya devam ediyor. Kampanyadan yararlanmak isteyen kişilerin 18 yaş ve üzerinde olması gerekmektedir.

Bankalarda kredi kartı olanlar, kredi kullananlar ve emekliler Garanti Bankası’nın kampanyasına başvuru yaparak borç yükünden kurtulabilir.

Emekli maaşını Garanti Bankası’ndan alan emekli vatandaşların başvuru yapması ise oldukça kolay. Kampanya kapsamında yaralanmak isteyen kişiler kimlik kartı ile Garanti Bankası şubelerden birine giderek kredi başvurusunu gerçekleştirebilir. Bunun için de emekli maaşlarını Garanti Bankası’na taşımaları talep edilmektedir.

Dikkat! Garanti Bankası promosyon başvurusu için son günler!  Kaçırmayın

Garanti Bankası müşterileri için flaş tarih verildi. Garanti'de hesabı olanlar şimdi baksın

Garanti Bankası'ndan 20 yıl vadeli konut kredisi kampanyası! Evi olmayan kalmasın!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön