09 / 05 / 2024

Garanti Bankası'ndan müjde! 925 TL'ye varan bonus fırsatı!  

Garanti Bankası'ndan müjde! 925 TL'ye varan bonus fırsatı!  

Türkiye'nin en çok tercih edilen bankalarından biri olarak bilinen Garanti Bankası, Bonus üzerinden dev kampanyasını resmen açıkladı! Kampanyaya nasıl katılabilirsiniz? Kampanyaya dahil edilen kartlar neler? İşte kampanya hakkında tüm detaylar...



Türkiye'nin en popüler bankalarından Garanti Bankası'ndan şoke eden bir açıklama geldi. Garanti Bankası bu ay resmi internet sitesinde geniş çaplı bir kampanya yayınladı. Garanti Bankası'na göre kampanya 20 Ocak 2023'e kadar devam edecek. 

Türkiye'nin en popüler bankalarından biri olan Garanti Bankası, kampanyanın tüm detaylarını resmi internet sitesinde duyurdu. Kampanyanın adı "ETS'DEN YAPACAĞINIZ SEÇİLİ OTEL REZERVASYONLARINDA 925 TL'YE VARAN BONUS!" olarak kayıtlara geçti. 

Garanti Bankası ndan müjde! 925 TL ye varan bonus fırsatı!  

Garanti Bankası, kampanyanın detaylarını şu cümleyle açıkladı: 

"20 Aralık 2022-09 Ocak 2023 tarihleri arasında BonusFlaş ile kampanyaya katılın, ETS'den tek seferde seçili otellerde gerçekleştirilen 7.500 TL-12.499 TL arası peşin veya taksili ödemelerde 675 TL bonus, 12.500 TL ve üzeri peşin veya taksitli ödemelerde 925 TL bonus kazanın." 

Kampanyaya nasıl katılabilirsiniz? Kampanyaya dahil edilen kartlar neler? Kampanyaya dahi̇l olmayan kartlar ve i̇şlemler neler? Kampanyadan nasıl yararlanabilirsiniz? İşte kampanya hakkında tüm detaylar! 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön