18 / 05 / 2024

bordür

bordür

Çankırı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, kentin birçok noktasında başlattığı bordür, karo ve kaldırım çalışmalarını hızlandırıyor...

Bafra Belediyesi'nden yol rekoru!

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin Bafra Belediyesi ait sokak hayvanları barınağı ve Parke taşı ve bordür üretim tesislerini gezerek çalışmaları yerinde takip ettiler.

Kuşadası'nda yol yatırımları hız kesmiyor!

Kuşadası’nın farklı noktalarında sıcak ve sathi asfalt çalışmalarını sürdüren Kuşadası Belediyesi, kış sezonunda ise ara sokaklarda kaldırım yapımı, parke ve bordür döşeme işlemlerini sürdürüyor.

Kocaeli Hacı Osman'ın yolları yenileniyor!

Körfez Belediyesi tarafından yapılan yeni cadde ve bulvarlarla, kent modern bir görünüme kavuşturulurken, parke-bordür çalışmaları ile de kaldırımlar daha sağlam, estetik ve kullanışlı bir hale getiriliyor.

Manisa Sarıgöl'ün yolları genişletiliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Sarıgöl Belediyesi işbirliği ile Sarıgöl’ü modern bir kent haline getirmek için çalışmalar devam ediyor. İlçede Alaşehir Caddesi’nde altyapı çalışmaları tamamlandı ve bordür ve kaldırım çalışmaları başladı.

Manisa Yunusdere'nin yolları yenilendi!

Mahalleleri daha modern hale getirebilmek için altyapı ve üstyapı projelerini koordineli bir şekilde yürüten Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu’da Yunusdere Mahallesi’nde de kilit parke taşı ve bordür çalışmalarına başladı.

Yıldırım'da yol genişletme çalışmaları başladı!

Yıldırım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçeye yeni bir görünüm kazandırmak amacıyla cadde ve sokaklardaki parke, bordür ve yol genişletme çalışmalarına hız verdi.

Diyarbakır'da kaldırım yenileme çalışmaları başladı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kent genelinde kırılan ve yerinden çıkan kaldırım ve bordür taşlarını onarmak için çalışma başlattı.

Mersin Demokrasi Kavşağı’na ilk asfalt döküldü!

Mersin’in ikinci bat-çık projesi olan ve geçtiğimiz günlerde ilk kirişleri yerleştirilen Demokrasi Kavşağı’nda kuzey-doğu yan yol kavşağının ilk asfaltı dökülüp, bordür çalışmalarına başlandı.

Manisa Ahmetli'deki altyapı çalışmaları tamamlandı!

Ahmetli ilçesi Hacıköseli Mahallesi, Manisa Büyükşehir Belediyesi ile yepyeni bir görünüm kazanıyor. Mahallenin altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından, kilit parke taşı döşeme ve bordür yenileme işlemlerine başlandı.

İZBETON’dan 8 ilçeye asfalt ve parke çıkarması!

İki yeni şantiyesini devreye alarak asfalt ve parke-bordür üretiminde rekor hedefleyen İZBETON, başta sınırlarına sonradan dahil olan Ödemiş, Dikili, Kiraz, Bergama, Karaburun, Kınık, Tire ve Beydağ köyleri olmak üzere asfalt ve parke atağına başlıyor.

Mersin'deki okullar yenileniyor!

Eğitime destek amacı ile başlatılan çalışmalar kapsamında Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı ekipleri, Mersin genelinde 139 okulda asfalt, bordür çalışması ve spor sahalarının yapımına başladı.

Manisa Karayağcı'da sıra üstyapıda!

Manisalıların daha huzurlu ve mutlu yaşam sürmeleri için il genelinde çalışmalarını aralıksız sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gördes’e bağlı Karayağcı Mahallesi’nde kilit parke taşı ve bordür döşeme çalışmalarına devam ediyor.

İZBETON’dan kış hamlesi!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, iki yeni şantiyesini devreye alarak asfalt ve parke-bordür üretiminde rekor hedefleyen İZBETON'u ziyaret etti.

bordür Haberi

bordür

Çankırı Belediyesi, Tevfik Fikret Caddesi, Selahattin İnal Sokak, Şehit Pilot Erdem Öztürk Sokak ve Manolya Sokak’ta eski bordür ve kaldırımların sökülerek yayalar için ayrılan alanların genişletilmesi için yeniden kaldırım, bordür ve karo çalışmalarına başladı.


Bu çalışmalar kapsamında; 6500 metrekare karo çalışması gerçekleştirdiklerini vurgulayan Belediye Başkanı İrfan Dinç “ 18 Ayda 18 Proje arasında yer alan şehir içi yol ve kaldırım düzenleme çalışmaları kapsamında başlattığımız ve farklı noktalarda gerçekleştirdiğimiz çalışmalar sayesinde şehrimiz, estetik bir görünüme kavuşacak. Kaldırım ve bordür çalışmalarının ardından 1483 ton sıcak asfalt dökümüyle de son rötuşları yapacağız.  Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için çalışmalarımızı hızla bitirmeye gayret ediyoruz.”...