30 / 04 / 2024

Bornova Belediyesi en güzel balkon yarışması

Bornova Belediyesi en güzel balkon yarışması

Bornova Belediyesi’nce bu yıl ikincisi düzenlenen “ Güzel Balkon –Güzel Bahçe Yarışması” başvuruları başladı. Yeşil dokusuyla tüm Türkiye’ye örnek olan Bornova’da, en güzel balkon ve bahçeler için 31 Ağustos 2016 tarihine kadar müracat edebilecek

O belediye lise mezunu itfaiye eri alacak! Başvurular ne zaman başlayacak? Hemen bakın!

Mersin Büyükşehir Belediyesi en az lise mezunları arasından itfaiye eri alımı yapacağını duyurdu. Başvuru sürecine ilişkin merak edilen tüm ayrıntılar paylaşılırken, başvuruların 6 Kasım-10 Kasım 2023 tarihleri yapılacağı öğrenildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi en az ilkokul mezunu 36 personel alacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 36 personel alacağını açıkladı. Peki Kocaeli Büyükşehir Belediyesi personel alımı için hangi şartların taşınması gerekiyor? İşte detaylar...

İzmir Bornova'da kentsel dönüşüm için kritik viraj!

İzmir'de kentsel dönüşüm çalışmalarına bir yenisi daha eklendi. İzmir Bornova Belediyesi Bornova alanını kapsayan bazı bölgelerde kentsel dönüşüm için harekete geçti.

Bornova'da depreme dayanıksız binalar yıkılıyor! 

Bornova Belediyesi ilçe genelinde depreme dayanıklı olmayan binaların yıkım işlemlerine aralıksız devam ediyor. 

Bornova'da riskli yapılar ortadan kaldırılıyor!

İzmir Bornova Belediyesi, ilçe genelinde depreme karşı yıkılma riski olan binaların yıkımına devam ediyor. Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, söz konusu yıkımlarla ilgili açıklamada bulundu. 

Bornova Belediyesi'nden kaçak yapı temizliği!

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Yakaköy Mahallesinde 2B arazileri üzerinde inşa edilmiş olan kaçak yapıların yıkımına ilişkin kamuoyunda sıkça sorulan soruları cevapladı.

İzmir'in etrafındaki faylar her an 6-6.5 şiddetinin üzerinde deprem üretebilir!

Bornova Belediyesi, deprem master planını hazırlamak için çalışmalara başladı. Bornova Belediyesi, imar planlarını ilçe genelini kapsayacak çalışmalardan çıkacak sonuçlara göre yapmayı planlıyor. 

Bornova'da riskli binalar yıkılıyor!

Bornova Belediyesi, Ergene Mahallesi 555 ve 523 sokaklar arasında bulunan 8 riskli yapı için yıkım çalışmalarını başlattı. 

Kayseri Kazım Karabekir Kentsel Dönüşüm Projesi'ndeki konutlar teslim edildi!

Melikgazi Belediyesi en büyük projeleri arasında yer alan Kâzım Karabekir Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında tamamlanan 3 blok 81 daire sahiplerine teslim edildi.

İzmir’de kentsel dönüşüm adımları atılıyor!

İzmir’de yenilenme adımları umut vermeye başladı. Gültepe’nin yeni imar planları onaylanırken, geçen hafta Bornova Belediyesi kentsel yenileme planını açıkladı.

Bornova’da kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Bornova Belediyesi detaylı bir çalışma sonucu hazırladığı “Çamdibi – Altındağ Bölgesi Kentsel Yenileme Projesi”ni hayata geçirmek için harekete geçti. 40 bin yapının yüzde 11’nin iyi, yüzde 12’sinin kötü olduğu tespit edildi.

İzmir'de Çocuk Dünyası Projesi durduruldu!

Mayıs 2018’de Bornova Belediyesi tarafından temeli atılan yaklaşık 3.5 milyon lira harcanan 12.8 milyonluk ‘Çocuk Dünyası’ projesi durduruldu. Bornova Belediyesi Başkanı Mustafa İduğ, “Müteahhit firma çekildi, yeniden ihaleye çıkacağız” diye konuştu...

Bursa Tuna Meydanı açıldı!

Vatandaşlara sosyal yaşam alanları sunmak adına her mahalleye park, meydan ve yeşil alan inşa eden Osmangazi Belediyesi, en yeni projesi olan Tuna Meydanı’nı törenle hizmete açtı.

Bornova Belediyesi en güzel balkon yarışması Haberi

Bornova Belediyesi en güzel balkon yarışması


Bornova Belediyesi’nce bu yıl ikincisi düzenlenen “ Güzel Balkon –Güzel Bahçe Yarışması” başvuruları başladı. Yeşil dokusuyla tüm Türkiye’ye örnek olan Bornova’da, en güzel balkon ve bahçeler için 31 Ağustos 2016 tarihine kadar müracat edebilecek. Geçen yıl ilki düzenlenen ve geleneksel hale getirilmesi amaçlanan yarışmaya katılmak isteyen vatandaşlar, www.bornova.bel.tr adresinden ya da Bornova Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nden temin edebilecekleri başvuru formunu doldurarak müracaat edebilecek. Başkan Olgun Atila Bornova’nın farkını göstermek için balkon ve bahçesiyle iddialı herkesi bu yarışmaya katılmaya davet etti.


Bornova Belediyesi tarafından çevre duyarlılığı konusunda farkındalık yaratmak, yeşil dokuyu arttırarak kent içinde doğanın yaşamasını sağlamak, görsel kalitesi yüksek kentsel mekanlar oluşturmak amacıyla düzenlenen ‘Güzel Balkon – Güzel Bahçe Yarışması’ başvuruları başladı. Geçen yıl ilki düzenlenen ve geleneksel...