16 / 06 / 2024

Bornova Belediyesi yatırım

Bornova Belediyesi yatırım

Bornova Belediyesi'nin yaklaşık 303 milyon liralık 2017 bütçesi mecliste kabul edildi. Bütçede Çocuk Dünyası'ndan yeni belediye hizmet binasının yapımına ve kentsel tasarım projelerinin uygulanmasına pek çok fiziki proje için 52 milyon 500 bin lira kaynak ayrıldı.

Ankara’da büyükşehir belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC ihaleye veriliyor! Bu yatırım fırsatını kaçırmayın!

Ankara Büyükşehir Belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC’yi ihaleye veriyor. Bu yatırım fırsatını kaçırmayın. İhale 23 Şubat 2023’te saat 14.00 yapılacak. Geçici teminat ise yüzde 3 olarak belirlendi.

Yenimahalle Belediyesi'nden Ata Mahallesi’ne 2 yeni yatırım!

Yenimahalle Belediyesi ilçenin en hızlı gelişen mahallelerinden Ata Mahallesi’ne 2 yeni yatırım kazandıracak...

Aksaray Belediyesi'nden 4 bölgeye 43 milyonluk yatırım!

Aksaray Belediyesi, 4 bölgeye 43 milyonluk  yatırım gerçekleştirdi. 700 günde tamamlanan yatırımlar halkın hizmetine sunuldu. 

Amasya Sulova Belediyesi'nden 18.3 milyon TL'lik 6 yatırım!

Amasya Sulova Belediyesi tarafından hayata geçirilen 6 dev yatırım hizmete açıldı. 18.3 milyon TL'ye inşa edilen projeler 61. yıldönümde halkın hizmetine sunuldu.

İzmir Büyükşehir yatırım harcamalarını 27 kat artırdı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, yatırım harcamalarını son 14 yılda tam 27 kat artırdı ve 15 milyar liranın üzerine çıktı. 

2. Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım Zirvesi 10 Mayıs'ta!

Kartal Belediyesi tarafından Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım Zirvesi'nin 2.'si gerçekleşiyor. Zirve, 10 Mayıs 2016 günü saat 09:00'da düzenlenecek.

Erzincan Belediyesi yatırım sezonunu açtı!

Erzincan Belediyesi 2017 yılı içerisinde 150 Milyon TL’lik yatırım yapacak, belediye bu kapsamda hayata geçireceği yatırımlara da start verdi.

Antalya Serik'e 3 yılda 80 milyon TL'lik yatırım!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Serik’e 3 yılda yaklaşık 80 milyon TL'lik yatırım yaptı.

Ordu Çaybaşı'na 5 milyon 840 bin TL'lik yatırım!

Ordu'nun yol sorununu çözmeyi hedefleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi Çaybaşı ilçesinde 7 milyon 922 bin TL yol yatırımı yaptı.

Ordu'ya 13 milyonluk yol yatırımı!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi 13 milyon TL'lik yol yatırımı gerçekleştirdi.

Denizli Çameli’ye 25,6 milyon TL’lik yatırım!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Çameli'de hayata geçirdiği 25,6 milyon TL’lik yatırımın toplu açılış ve temel atma törenini Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin katılımıyla gerçekleştirdi.

Bursa'da 236.8 milyon TL'lik yatırım açılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 236 milyon 840 bin 455 TL’lik yatırım bugün hizmete giriyor. Projelerin açılışı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleşecek.

Bursa'daki 236,8 milyon TL'lik yatırım hizmete açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği 236 milyon 840 bin 455 TL’lik yatırım hizmete açılıyor.

Bornova Belediyesi yatırım Haberi

Bornova Belediyesi yatırım

Bornova Belediyesi'nin yaklaşık 303 milyon liralık 2017 bütçesi mecliste kabul edildi. Bütçede Türkiye'ye örnek olacak nitelikteki Çocuk Dünyası'ndan yeni belediye hizmet binasının yapımına ve kentsel tasarım projelerinin uygulanmasına pek çok fiziki proje için 52 milyon 500 bin lira kaynak ayrıldı. 


Pınarbaşı Kültür Merkezi, Doğanlar Kültür Merkezi, inönü Mahallesi Pazaryeri, Kızılay Mahallesi Pazaryeri'nin yapımı da bütçede kaynak aktarılan projeler arasında yer aldı. Yol yapımı, betonarme ve çelik köprüler, istinat duvarları gibi hizmetler de bütçede önemli yer tuttu. Belediye Başkanı Olgun Atila, "Ancak bizim yatırımdan anladığımız sadece fiziki yatırımlar değildir. Fiziki yatırımlarla birlikte sosyal yatırımların da önemsenmesi gerektiğini düşünüyoruz. 


En büyük yatırım insana yapılan yatırımdır. 2014-2019 çocukların kadınların ve engelli yurttaşların dönemi olacak demiştik. Bu anlayışla faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Kadın ve aile müdürlüğümüzün bütçesi...