07 / 05 / 2024

Bornova hastanesi

Bornova hastanesi

İZMİR'in Bornova ilçesinde hizmet veren Türkan Özilhan Devlet Hastanesinin boşaltılmasına karar verildi. 1996 yılından bu yana hizmet veren hastanenin yerine 200 yataklı yeni hastane yapılacağı söylendi.

Bornova Devlet Hastanesi hizmete açıldı!

İzmir'in Bornova ilçesinde ihtiyaçlar doğrultusunda 200 yataklı ve dijital hastane olarak inşa edilen Bornova Devlet Hastanesi hizmete açıldı.

Bornova Devlet Hastanesi Ağustos 2016'da hizmete giriyor!

İzmir'in Bornova ilçesinde ihtiyaçlar doğrultusunda 200 yataklı ve dijital (kağıtsız) hastane olarak planlanan ve inşaatının yüzde 82'si tamamlanan yeni Bornova Devlet Hastanesi önümüzdeki yıl Ağustos ayında hizmete girecek.

Bornova Devlet Hastanesi 2016'da hizmete girecek!

AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema "5 Mayıs 2016 tarihinde de Bornova'ya yakışan, poliklinik sisteminin çok daha rahat gerçekleşeceği yeni bir yatırım da Bornovalıların hizmetine sunulmuş olacak" dedi

İzmir Bornova 4S iletişim!

İzmir Bornova 4S projesi Bornova Devlet Hastanesi'nin hemen karşında yer alıyor. İzmir Bornova 4S iletişim için 0 (232) 375 44 00 telefon numarası ile irtibata geçebilirsiniz.

Bornova 4S İzmir lokasyon!

Toplam 42 adet dairenin yer aldığı projede teslimler Haziran 2016 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Bornova 4S İzmir lokasyon bilgisi kapsamında Bornova Devlet Hastanesi karşısında yer alıyor.

İzmir Bornova 4S ulaşım!

İzmir Bornova 4S ulaşım bilgileri kapsamında projenin Bornova Devlet Hastanesi karşısında olduğunu söyleyebiliriz. S N Forum Yapı tarafından inşa edilen proje 13 bin metrekare kapalı alandan oluşuyor.

Bornova 4S İzmir ulaşım bilgileri!

Toplam 66 adet bağımsız birimin yer aldığı projede dairelerin alanları 35 metrekareden başlıyor. Bornova 4S İzmir ulaşım bilgileri kapsamında Bornova Devlet Hastanesi karşıssında yer alıyor.

Bornova 4S Ofisleri lokasyon!

4 blok şeklinde yükselen Bornova 4S projesinde 106 araçlık kapalı otopark yer alıyor. Bornova 4S Ofisleri lokasyon bilgisi kapsamında Bornova Devlet Hastanesi karşısında yer alıyor.

Türkan Özilhan Devlet Hastanesi yeni binasının inşaatı devam ediyor!

Bornova Türkan Özilhan Devlet Hastanesi inşaatı, hastalara daha kaliteli hizmet sunabilmek amacıyla hızla devam ediyor. İnşaatın 2016 sonbaharında bitmesi planlanıyor..

Bornova Türkan Özilhan Devlet Hastanesi 2016'da hizmete girecek!

Sağlık Bakanlığı İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'ne bağlı Bornova Türkan Özilhan Devlet Hastanesi yeni hizmet binası 38.200 metrekare kapalı alan ve 28 dönümlük arazi üzerinde kurulacak.

Bornova'ya yeni devlet hastanesi inşa edilecek!

İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, Türkan Özilhan Devlet Hastanesinin kapatılacak olması ve gelen tepkiler üzerine bir açıklama yayımlayarak, bornova ilçesinde yeni bir devlet hastanesinin yapılacağını bildirdi.

Bornova'daki devlet hastanesi kapatılıyor!

İZMİR'in Bornova ilçesinde hizmet veren Türkan Özilhan Devlet Hastanesinin boşaltılmasına karar verildi. 1996 yılından bu yana hizmet veren hastanenin yerine 200 yataklı yeni hastane yapılacağı söylendi.

Türkan Özilhan Hastanesi yıkılıyor!

Bornova'da 19 yıllık Türkan Özilhan Hastanesi kapatılıyor. Yıkılacak hastane binasının yerine 200 yataklı modern bir hastanenin yapılacağı belirtildi. Hastanenin poliklinikleri ise hizmet vermeye devam edecek

Bornova hastanesi Haberi

Bornova hastanesi

Vatandaşlar, karara tepki gösterdi. Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinden hastane yönetimine gönderilen yazıda, hastanenin şubat ayı sonuna kadar tamamen boşaltılması istendi. Daha önce mevcut hastanenin hemen yanındaki alanda hayata geçirilecek yeni hastanenin yapımında kademe kademe ilerleneceğinin belirtilmesine rağmen, müteahhit firmanın bu şekilde temel atamayacağını söylemesi üzerine, hastanenin kapatılmasına karar verildiği öne sürüldü. Polikliniğin dışında görev yapan sağlık çalışanlarının da boş durumda beklememesi için. bölgedeki hastanelere görevlendirileceği öğrenildi. 


Türk Sağlık Sen 1 No'lu Şube Başkanı Ahmet Doğruyol, karardan geri adım atılması için yetkililere çağrıda bulundu. Doğruyol, "600'ü acil olmak üzere, günlük 2 bin 500 hastaya poliklinik hizmeti veren bir hastane nasıl kapatılabilir? Bornova'nın tek devlet hastanesi olan, çevre yollarına yakın olması sayesinde trafik kazasına ilk müdahalenin yapıldığı hastanenin kapatılması kabul...