26 / 07 / 2024

borsa istanbul altın saklama merkezi

borsa istanbul altın saklama merkezi

Yenibosna 'da Borsa İstanbul Altın Saklama Merkezi 'ni inşa edecek olan Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırım, İsviçre' deki altınların ve Ortadoğu' nun değerli taşlarının Türkiye'de depolanmasını sağlayacak...

KUYAŞ Yenibosna'da Borsa İstanbul Altın Saklama Merkezi inşa edecek!

Yenibosna' da Borsa İstanbul Altın Saklama Merkezi' ni inşa edecek olan KUYAŞ, İsviçre' deki altınların ve Ortadoğu' nun değerli taşlarının Türkiye ' de depolanmasını sağlayacak...

Hangi yatırım aracı kazandırdı, hangisi kaybettirdi? Bu hafta borsa kazandırdı, döviz ve altın kaybettirdi...

Borsa İstanbul'da işlem gören hisse senetleri haftalık bazda ortalama olarak yüzde 0,83 değer kazanırken, altının gram fiyatı yüzde 0,27, avro/Türk Lirası ve dolar/Türk Lirası yüzde 0,05 değer kaybetti.

Dolar mı, Euro mu, altın mı, borsa mı? Bu hafta hangi yatırım aracı kazandırdı? 

Yatırımcılar bu hafta hangi yatırım aracının kazandırdığını ve hangi yatırım aracının kaybettirdiğini merak ediyor. Peki dolar mı, Euro mu, altın mı, borsa mı? Peki bu hafta hangi yatırım aracı kazandırdı, hangi yatırım aracı kaybettirdi?

Altın mı, dolar mı, Euro mu, borsa mı? Hangi yatırım araçları kazandırdı, hangileri kaybettirdi?

Yatırımcılar hangi yatırım aracının kazandırdığını, hangi yatırım aracının kaybettirdiğini merak ediyor. Peki altın mı, dolar mı, Euro mu, borsa mı, bu hafta hangi yatırım aracı kazandırdı, hangi yatırım aracı kaybettirdi? 

Ev, arsa, araba altın, kripto ve borsa! Şu an kazandıran yatırım aracı hangisi? 

Milyonlarca yatırımcı ellerindeki parasını arsa, ev, dolar, altın, kripto ve borsa gibi farklı yatırım araçlarında değerlendiriyor. Peki şu anda kazandıran yatırım aracı hangisi?

Bir yıl önce yapılan 100 bin TL’lik yatırım ne kadar oldu? Borsa, altın, dolar...

Haftaya yükselişle başlayan Borsa İstanbul’da birçok yatırımcı uzun süredir zirvesinden geride olan hisselerde artış bekliyor. Bir yandan da hangi hisselere yatırım yapması gerektiğini araştırıyor. İşte geçen yıl 100 bin TL'sini altın, borsa ve dolara yatıranlar ne kadar kazandı…   

Altın, dolar, euro ve borsa! Yatırımcılar gözünüzü dört açın! Bu hafta buna yatırım yapan kazandı!

Milyonlarca yatırımcı elindeki parasını altın, dolar, euro ve borsa gibi yatırım araçlarıyla değerlendiriyor. Peki bu hafta en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

Bu hafta en çok hangi yatırım aracı kazandırdı? Altın mı? döviz mi? borsa mı?

Borsa İstanbul'da işlem gören hisse senetleri haftalık oranda ortalama olarak yüzde 3,28, altının gram rakamı da yüzde 2,04, dolar/TL yüzde 1,31 değeri artarken, Euro/TL yüzde 0,01 değer kaybetmiş oldu. Mavi Giyim, en çok prim yapan hisse olarak kaydedildi. 

Bu hafta elinde altını, doları olan mı; hissesi ve fonu olan mı daha çok kazandı? İşte en çok değerlenen yatırım...

Bu haftanın kazandıranları borsa ve altın oldu. İşte yatırımcıların merakla beklediği o son dakika rakamları...

Dolar mı, altın mı, borsa mı, Euro mu? Yatırımcılar dikkat! Bu hafta hangi yatırım aracı ne kazandırdı? 

Haftalık olarak bakıldığında pek çok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan yatırım araçlarının performansında çeşitli değişimler yaşandı. Peki dolar mı, altın mı, borsa mı, Euro mu kazandırdı? 

Bu hafta hangi yatırım aracı kazandırdı? Dolar mı, euro mu, borsa mı, altın mı?

Borsa İstanbul'da işlem gören hisse senetleri, haftalık oranda ortalama olaeak yüzde 0,31 değer kazanırken, Dolar/TL yüzde 0,01, uro/TL yüzde 0,13, altının gram fiyatı da yüzde 2,81 değer kaybettiği belirtildi.

Bu hafta hangi yatırım aracı kazandırdı? Borsa mı? dolar mı? altın mı? 

İki haftadır düşüş gösteren altın, bu hafta yatırımcısının yüzünü güldürdü. Bu hafta altın, dolar, borsa ne kadar kazandırdı? Borsada en fazla primlenen hisse hangisi?

Altın mı, dolar mı, borsa mı? Bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı?

Haftalık olarak bakıldığı zaman pek çok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan yatırım araçlarının performansında çeşitli değişimler yaşandı. Peki bu hafta hangi yatırım aracı kazandırdı? Altın mı, dolar mı, borsa mı?

Altın, dolar, borsa... Bu hafta hangi yatırımcılar kazandı? En çok kandıran yatırım aracı belli oldu!

Bu hafta hangi yatırım aracı kazandırdı? Altın, dolar ve borsa yatırımcıları içinde bu hafta kimlerin kazandığı belli oldu. İşte bu haftanın kazandıran yatırım aracı...

borsa istanbul altın saklama merkezi Haberi

borsa istanbul altın saklama merkezi


İstanbul Kuyumcu Sanatkarları Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi' olarak yola çıkan kuyumcular 2005 yılında gayrimenkul projeleri geliştirmek için Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırım'ı (KUYAŞ) kurdu. İstanbul'un yeni ticaret merkezi olarak belirlenen Basın Ekspres Yolu üzerinde bugüne kadar Kuyumcukent, Wedding World AVM ve İstanbul Vizyon Park Ofis Plaza ve Merkez Plaza projelerini hayata geçiren KUYAŞ şimdi, komşu ülkelerin altınlarını da saklayacak kapasitede altın saklama merkezi inşa ediyor. Yatırımın amacı yurt dışındaki altın ve değerli taşları Türkiye'de saklamak. Yatırımı gerçekleştirecek KUYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Sait Erdal Metiner'le KUYAŞ'ı, çalışmalarını ve yatırım planlarım konuştuk. 


Altın sektörüyle tanışmanızın hikayesini anlatır mısınız? 

Babam Kayseri'de manifatura işiyle uğraşıyordu. Bu iş bakkal, tekstil, kuyumu içinde KENDİ İÇİNDE FİNANS MERKEZİ Faaliyette olan ve yeni projeye komşu ofislerde Merkez Bankası Avrupa Yakası Veznesi...