29 / 04 / 2024

Borsa Kule Binası nerede yapılacak

Borsa Kule Binası nerede yapılacak

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları şirketi Bahçelievler'de bulunan mevcut arsa üzerinde inşa edilecek 2 binası için Bahçelievler Belediyesi'nden aldığı inşaat ruhsat onay raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

Borsakule ve Borsakule 2 projesinde toplam 404.2 milyon TL'lik satış yapıldı! 

Kuyaş Yatırım, Borsakule ve Borsa Kule 2 projelerinde yapılan satışları açıkladı. Peki Borsakule ve Borsakule 2 projelerinde ne kadar satış yapıldı? İşte o rakamlar...

Borsa Kule'nin B bloğunda satışlar başladı!

KUYAŞ imzasıyla yükselen Borsa Kule projesinde ikinci etap satışları başladı. Projenin B bloğunda ince işler ve kalan imalatlar tamamlandı...

Halk GYO Ataşehir Finans Kule 2020 yılsonu değerleme raporu!

Halk GYO, portföyünde yer alan İstanbul merkezli "Ataşehir Finans Kule" binasına ait 2020 yılsonu değerleme raporunu yayınladı. 

Halk Bankası, Ataşehir Finans Kule'ye aylık 1.5 milyon ödeyecek!

Halkbank Genel Müdürlük binası olarak kullanılan "Ataşehir Finans Kule" binasının Türkiye Halk Bankası A.Ş.'ne kiralama süresi 1 yıl daha uzatıldı. Aylık 1 milyon 556 bin TL+KDV kira bedeli ödenecek. 

Halk Bankası Ataşehir Finans Kule kira sözleşmesini 1 yıl uzattı!

Halk GYO, Ataşehir Finans Kule binasının Türkiye Halk Bankası A.Ş.'ne kiralama süresi, 1 Nisan 2019 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere 1 yıl daha uzattı...

Kuyumcukent Gayrimenkul Bahçelievler'deki binası için tapusunu aldı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası binasının tapusunu aldığı açıkladı.

Borsa Kule için Boen İnşaat ile anlaştı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları, Borsa Kule binasının betonarme üst yapı, alt yapı ve çeşitli çelik konstrüksiyon işlerinin tamamlanması amacıyla Boen İnşaat ile 5 milyon 750 bin TL+KDV bedelle sözleşme imzalandı...

Borsa Kule'de satışlar başladı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın projesi olan Borsa Kule'de lansman öncesinde satışlar başladı. Projede 60 ay vade imkanı sunuluyor...

Halk Bankası, Ataşehir Finans Kule'ye aylık 1.3 milyon ödeyecek!

Halkbank Genel Müdürlük binası olarak kullanılan "Ataşehir Finans Kule" binasının Türkiye Halk Bankası A.Ş.'ne kiralama süresi 1 yıl daha uzatıldı. Aylık 1 milyon 350 bin TL+KDV kira bedeli ödenecek. 

Halk GYO Finans Kule 2017 değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde yer alan Ataşehir Finans Kule binasının 2017 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Kuyumcukent, Borsa İstanbul binası geçici kabul tutanağını tebliğ etti!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları, Borsa İstanbul A.Ş. Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası Binası'na ait geçici kabul tutanağını tebliğ etti.

Ataşehir Finans Kule kira sözleşmesi yenilendi!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Ataşehir Finans Kule Binası kira sözleşmesi yayınlandı.

Borsa İstanbul'un Bahçelievler’deki binası Avrupa'dan ödüle döndü!

İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası’nın binası, International Property Awards’ın Avrupa ayağı European Property Awards’da (Avrupa Gayrimenkul Ödülleri) ‘En İyi Ofis Mimarisi’ dalında ödül aldı.

Borsa Kule Binası nerede yapılacak Haberi

Borsa Kule Binası nerede yapılacak

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları Şirketi'nin İstanbul Bahçelievler Yenibosna'da inşa edeceği Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası Binası ve Borsa Kule Binasına ait inşaat ruhsat alım raporu onaylandı.


Kuyumcukent Gayrimenkul Açıklama;


İstanbul İli Bahçelievler İlçesi 2. Bölge Yenibosna köyünde 243 DB1B Pafta, 1541 Ada 1 parselde mevcut arsamız üzerinde inşaa edilecek  Borsa İstanbul A.Ş. Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası Binası ve Borsa Kule Binasına ait inşaat ruhsatları Bahçelievler Belediyesi tarafından onaylanmıştır.


Bahse konu inşaat projesine ait inşaat faaliyetlerine en kısa sürede başlanılacaktır.

Kamuoyunun bilgilerine arz...