23 / 07 / 2024

borsada alım fırsatı

borsada alım fırsatı

Borsa birinci seansta düşmeye devam ediyor. Saat 12:30 itibariyle BIST 100 endeksindeki düşüş yüzde 3'ün üzerinde. İkinci seansta ABD'den gelecek enflasyon oranı da etki edecek. Uzmanlar düşüşü alım fırsatı olarak görenleri uyarıyor: Acele etmeyin!

Bankalar kredili ev alımlarına engel oluyor iddiası! 

Nisan'da konut fiyatları yıllık yüzde 48,42 ile Ekim 2021 tarihinden beri en yavaş artışını kaydetti. Peki konutta alım fırsatı var mı? İşte detaylar...

Altın çakıldı! İslam Memiş açıkladı! Bu rakama kadar düşecek! Altın almak için hazır olun!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarındaki düşüşü değerlendirerek, hangi seviyeye kadar gerileyeceğini açıkladı ve yatırımcıları alım fırsatı konusunda uyardı.

'Konutta nakit alım fırsatı' diyen Uzman isim tarih verdi! Konut fiyatlarındaki makas kapanacak!

Endeksa’nın Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt, TÜİK’in açıkladığı Nisan 2024 Konut Satış İstatistiklerini ve güncel konut fiyatlarındaki değişimi değerlendirerek, konutta nakit alım fırsatı olduğunu belirtti.

Kıbrıs'a yatırım yapmak isteyenler dikkat! 3 milyon 900 bin liradan başlayan arsa fırsatı!

Yerli ve yabancı yatırımcılar Kıbrıs'a yönelmeye başladı. Özellikle Güney Kıbrıs yatırımcıların en çok tercih ettiği bölge haline geldi. Kıbrıs'ta şimdi de 3 milyon 900 bin liradan başlayan fiyatlarla arsa yatırımı fırsatı sunuluyor.

İslam Memiş altın alım fırsatı için sinyal verdi! 'Düşmedi, görmedim, geç kaldım' diyenlere seslendi! Harekete geçin!

Altın piyasasında hareketlilik devam ederken yatırımcılar altın almak için doğru zaman olup olmadığını araştırıyor. İslam Memiş, altım fırsatı için yatırımcıları uyardı, harekete geçin...

Altında geri vites! Düşüyor! Altın almak isteyenler harekete geçin! 22 Nisan Pazartesi altın fiyatları

Altın fiyatları yeni haftaya düşüşle başladı. Altının ons fiyatı 2359 dolara geriledi. Altın almak isteyenler için alım fırsatı doğdu. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 22 Nisan Pazartesi altın fiyatları.

Borsa yatırımcıları dikkat! Borsada beklenen zirve göründü! Uzman isim alım fırsatını açıkladı!

Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksi güne yüzde 0.56 oranında düşüşle 9759 puan seviyesinden başlarken uzman isim borsa yatırımcılarını uyardı.

Borsada ralli için tarih verdi! Altın için ‘alım fırsatı’ dedi

Seçimlerin ardından altın ve dolarda gerileme başlarken, gözler Borsa İstanbul’a çevrildi. Uzun süredir ralli bekleyen yatırımcısı için Ekonomist Filiz Eryılmaz borsada yükselişin başlayacağı tarihi açıkladı. Altın için yatırımcılara uyarılarda bulundu.

Gram altında her tahmini tek tek çıkan İslam Memiş yeni alım fırsatını rakam vererek açıkladı!  

Altın 73 dolarlık değer kazanırken, gram altında her tahmini tek tek tutan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş yeni alım fırsatını açıkladı. İşte İslam Memiş'in o son dakika açıklamaları...

Gayrimenkul sahipleri seçimden önce nakite dönmek için fiyatları düşürdü! Şimdi alım fırsatı var mı?

Hem konut alacaklar hem de diğer gayrimenkul çeşitlerine yatırım yapacaklar, şu an gayrimenkul yatırımının mantıklı olup olmadığını araştırıyor. İşte piyasadaki son durum...

Gram altın yükselişe ara verdi! İslam Memiş altın alım fırsatı için net rakam verdi! Kuyumcuya gitmeden önce bakın!

Gram altın yükselişe ara verdi. Altın fiyatları dalgalı seyrediyor. Geçtiğimiz hafta rekor kıran altın şu sıralar 2170 dolar oldu. Peki altın alalım mı? Altın almak için doğru zaman mı? 

İslam Memiş altın için alım fırsatını açıkladı! Altın almayı düşünenler telaffuz edilen bu rakama dikkat! 

Rekor üstüne rekor kıran altın fiyatlarında düşüş başlayınca pek çok kişi de altının alım fırsatı verip vermediğini merak etmeye başladı. Peki altın alım fırsatı veriyor mu? İşte Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'in konu ile ilgili açıklamaları...

Altın düşüyor! Yatırımcılara alım fırsatı doğdu! Altın fiyatları bugün kaç TL? 8 Şubat 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları son günlerde düşüşe geçti. Altın almak isteyenler için alım fırsatı doğarken, yatırımcılar güncel altın fiyatlarını yakından takip ediyor. Bugün altın fiyatları kaç TL oldu? 8 Şubat 2024 altın fiyatları.

borsada alım fırsatı Haberi

borsada alım fırsatı

Borsa'da gün içinde neler olacak? Hangi veriler endeksi etkileyecek? Yatırımcı ne yapmalı? İşte piyasa uzmanlarının konuyla ilgili görüş ve uyarıları.

Tunç Şatıroğlu: BİST 100 sistem SAT'a döndü. Kısa vadeli yükseliş trendi bitti. Endekste 3405 kritik desteğini takip ediyoruz. Saat 15.30'daki ABD, ÜFE (Üretici Fiyat Endeksi) verisi gelmeden alım yapmak riskli olur.

Devrim Akyıl: BIST 100  yükselişler satış fırsatı olmaya devam ediyor! Dinamiği bozuk bir yükseliş yaşadık maalesef! Düzeltmesi de sakin olamaz! Doğru hisselere yatırım için iyi fırsatlar gelecek! Aceleci olmamak lazım.

İris Cibre: Her gün tavan tavan kilitleyenler, yarın atmosfere indiğinde "yer çekimi var" demeyin taban taban yer, bu sağlıklı piyasa değil diye uyardık hepimiz. Tabanların yarın tavan olmayacağı anlamını taşımaz fakat bu piyasanın borsa olmadığı anlamını taşır.

Tuncay Turşucu: Bu tarz düşüşler...