18 / 07 / 2024

Borsan Grup Adnan Ölmez

Borsan Grup Adnan Ölmez

2 bin kişiye istihdam sağlıyoruz Borsan Grup'un, piyasada 30 yıllık bir tecrübesi olduğunu ifade eden Adnan Ölmez, bugün sekiz farklı şirketleriyle 2 bin kişiye istihdam sağladıklarını dile getirdi...

Ömsa Grup Yapı İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ömsa Grup Yapı İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Şişik tarafından kuruldu.

Koza Grup Mimarlık İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koza Grup Mimarlık İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli Adnan Kınalı ve Nuray Horasan ortaklığında kuruldu.

Modern As Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Modern As Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 300 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Bayrak ve Caner Deniz ortaklığında kuruldu. 

Bey Grup Lojistik İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bey Grup Lojistik İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüp Can Ozan İle Batıkan Adnan Çanakkale ortaklığında 100 bin sermaye bedeli ile Kartal'da kuruldu.

Şaheser Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şaheser Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdi Çapar ve Adnan Sağlam ortaklığında kuruldu.

Ketenci Grup İnşaat Mobilya Gıda Oto Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ketenci Grup İnşaat Mobilya Gıda Oto Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 600 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Ketenci ve Adnan Ketenci ortaklığında kuruldu.

Samsun inşaat sektörü marka olma yolunda!

Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şenocak, TÜYAP Samsun 3. İnşaat Fuarı'nın şehir için önemli olduğunu belirterek, "Fuar sayesinde Samsun inşaat sektörü, belirleyici bir marka olma yolunda ciddi mesafe alıyor" diye konuştu.

Ekonomik seferberlik konut sektörüne yarayacak!

Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şenocak, "Ülkemizde içinde bulunduğumuz hassas dönem itibariyle, işadamları olarak ilan etmiş olduğumuz ekonomik seferberlik kapsamındaki konut satışı, tanıtım ve kampanyaları, konut sektörüne olumlu anlamda katkı sağlayacaktır" dedi.

Şanlıoğlu Grup Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şanlıoğlu Grup Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yılmaz Burak Şanlı tarafından 50 bin TL sermaye ile 26 Şubat'ta Beylikdüzü, Adnan Kahveci Mahallesi'nde kuruldu.

Yiğitler Grup İnşaat Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiğitler Grup İnşaat Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gültekin Yiğit tarafından 100 bin TL sermaye ile 6 Ocak'ta Beylikdüzü, Adnan Kahveci Mahallesi, Yavuz Sultan Selim Bulvarı'nda kuruldu.

Borsan Grup, Samsun'da yeni fabrika inşaatına başladı!

Farklı sektörlerde 15 ayrı şirketi ile faaliyetlerini sürdüren Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ölmez, arsa satın alım sürecinin nisan ayında gerçekleştiğini ve haziranda fabrikanın inşaatına başladıklarını söyledi.

Borsan Kablo yeni fabrika inşaatına başladı!

Borsan Kablo 2015 yılında da yatırımlarını sürdürüyor. Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ölmez, 35 bin metrekare alan üzerine yeni fabrika inşaatına başladıklarını söyledi.

AAA Grup İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AAA Grup İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Ali Aydın tarafından 100 bin TL sermaye ile 5 Haziran'da Beylikdüzü Adnan Kahveci Mahallesi'nde kuruldu.

Borsan Grup Adnan Ölmez Haberi

Borsan Grup Adnan Ölmez


Ticaret hayatına kablo ve elektrik malzemesi üretimi ile başlayan ancak bugün altı sektörde sekiz şirketiyle faaliyetlerini sürdüren Borsan Grup, Kırgızistan'da kurduğu Borsan Construction isimli şirketiyle ülkenin başkenti Bişkek'te konut projesine başladı. 15 bin metrekare inşaat alanında toplam 25 milyon dolar yatırımla gerçekleşecek projenin aynı zamanda Kırgızistan'ın en büyük konut projesi olma özelliğini taşıdığım ifade eden Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkam Adnan Ölmez, projenin 550 daireden oluştuğunu söyledi. 


Grubun ikinci eski şirketi olan Borkonut ile daha önce yerelde birçok projeye imza attıklarını anlatan Ölmez, "Borkonut, uzun yıllar İstanbul ve Samsun'da faaliyet gösterdi. Bu alanda da dünyaya açılmak için iki yıldan bu yana araştırma yaptık. Libya, Azerbaycan, Irak ve Ukrayna gibi ticaretimizin bulunduğu birçok ülkede çalışma yaptık. Ve bizim için ilk etapta...