22 / 07 / 2024

Borusan izmir terminali

Borusan izmir terminali

Borusan İzmir Bölge Müdürlüğü'nün yeni tesisleri düzenlenen törenle açıldı. Borusan'ın yeni tesislerin açılışında, sahneye giren Türkiye'deki tek hibrit aracı CAT 336E ekskavatör ilgi odağı oldu.

Bilecik Şehirlerarası Otobüs Terminali çalışmaları sürüyor!

Bilecik Belediyesi Şehirlerarası Otobüsü Terminali’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Terminalde kapalı alanda 10 adet bilet satış ofisi, bekleme salonları, kafeler, seyir terası, revir bulunuyor.

İzmir APM Terminals limanının yeni ofisi açıldı!

İzmir’in Aliağa ilçesindeki Petkim Limanı içinde yapılmakta olan, Ege’nin en büyük ve en gelişmiş konteyner terminali olmaya aday APM Terminals limanının Menemen Ulukent’teki yeni ofisinin açılışı yapıldı.

Astaldi'den Gebze-İzmir otoyol projesine 5 milyar dolar!

ASTALDİ Gebze-İzmir otoyol projesi için 5 milyar dolar tutarında finansman sağladı. İtalyan inşaat şirketi Astaldi Gebze-Orhangazi-izmir otoyolunun inşası için 5 milyar dolar tutarında finansman anlaşması imzaladı.

Borusan EnBW, 3 RES'i daha üretime geçirdi!

Borusan EnBW Enerji, yenilenebilir enerji kaynaklarına dayalı portföyünü büyütme vizyonu çerçevesinde yeni yatırımlarını devreye almaya devam ediyor.

TAV İnşaat'ın Hamad Havalimanı Yolcu Terminali projesi ödül aldı!

TAV İnşaat tarafından Katar'ın başkenti Doha'da yapımı gerçektleştirilen Hamad Havalimanı Yolcu Terminali Kompleksi, inşaat dünyasının uluslararası yayını MEED dergisi tarafından düzenlenen Proje Kalite Ödülleri'nde "Yılın Ulaştırma Projesi" seçildi.

Yılın ulaştırma projesi olarak Hamad Havalimanı Yolcu Terminali seçildi!

Katar’ın başkenti Doha’da TAV İnşaat tarafından yapımı gerçekleştirilen Hamad Havalimanı Yolcu Terminali Kompleksi, inşaat dünyasının uluslararası yayını MEED dergisi tarafından düzenlenen Proje Kalite Ödülleri’nde “Yılın Ulaştırma Projesi” seçildi.

Hamad Havalimanı Yolcu Terminali Kompleksi yılın ulaştırma projesi seçildi!

TAV İnşaat tarafından Katar’ın başkenti Doha’da yapımı gerçekleştirilen Hamad Havalimanı Yolcu Terminali Kompleksi, inşaat dünyasının uluslararası yayını MEED dergisi tarafından düzenlenen Proje Kalite Ödülleri’nde “Yılın Ulaştırma Projesi” seçildi.

Selahattin Varan: İzmir'deki kentsel dönüşüm hızlanmalı!

Çevre ve Şehircilik izmir İl Müdürü Selahattin Varan, İzmir'de 1 milyon 400 bin birim konut ve işyerinin yıkılması gerektiğini söyleyerek, "Deprem yıkmadan biz yıkalım" dedi.

Kırşehir Şehirlerarası Otobüs Terminali 24 Mayıs'ta açılıyor!

Kırşehir Belediyesi tarafından Kırşehir’e yeni bir vizyon katacak Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde çalışmalar tamamlandı. Terminal 24 Mayıs Pazar günü saat 14.00’te törenle açılacak.

İzmir'de Bitkisel Yağ Üretimi ve Rafinasyon Tesisi toplantısı 9 Haziran'da!

ABALIOĞLU YAĞ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. tarafından; izmir'de Bitkisel Yağ Üretimi ve Rafinasyon Tesisi için 9 Haziran 2015 günü saat 14:00'de halk toplantısı düzenlenecek.

Karşıyaka-İnciraltı köprüsü İzmir için şart!

Karşıyaka-İnciraltı köprüsünün izmir için şart olduğunu vurgulayan AKP İzmir Milletvekili Adayı Cemil Şeboy, 'Biz Bostanlı-İnciraltı köprüsünü hemşerilerimize soracağız. İzmir'in iki yakasına sandık kuracağız. "dedi.

Cemil Şeboy: İzmir'de dönüşüm biran önce başlamalı!

AK Parti izmir 1. Bölge milletvekili adayı mimar Cemil Şeboy: "Kentsel dönüşümün biran önce başlaması lazım. Allah korusun İzmir'de büyük bir deprem olsa kentin yüzde 65'i yok olacak." dedi.

İzmir ekonomisi sadece inşaatla büyümez!

izmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, sadece inşaat ve turizmle sağlıkı bir ekonomik büyüme yakalanamayacağını, İzmir'de fuarları özellikle desteklediklerini söyledi.

Borusan izmir terminali Haberi

Borusan izmir terminali

Tesiste toplam 72 kişinin istihdam edileceğini söyleyen Borusan Holding CECy su Agah Uğur her durumda yatırıma devam ettiklerini söyledi. Ekonominin belirsizlikleri sevmediğinin de altını çizen Uğur, "1998,2001 ve 2008 krizlerini dünya ülkeri uzun süre atlatamazken Türkiye hızlı bir şekilde başarıyla geçiştirdi. Yani bizde o kadar hızlı yukan çıkış başlıyor ki "yatarım yapmayalım mı acaba?' diye endişemiz daha az oluyor"...