09 / 05 / 2024

Borusan Ortaokulu durdurma

Borusan Ortaokulu durdurma

Gemlik'te Borusan Holding tarafından yaptırılan 24 derslikli ortaokulun inşaatı durdu. okul inşaatının durdurulmasına gerekçe olarak, holdingin İstanbul’da devam eden başka bir okul ve Gemlik’te yapımı süren camii inşaatı olduğu öne sürüldü..

Necmi Kadıoğlu Kız İmam Hatip Ortaokulu'nun temeli atıldı!

Esenyurt Belediyesi tarafından yaptırılan Necmi Kadıoğlu Kız İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesi'nin temeli, dualar, tekbirler ve Abdurrahman Önül’ün seslendirdiği ilahiler eşliğinde atıldı. Temel atma törenine, Esenyurt İlçe Kaymakamı Ekrem İnci de katıldı...

Borusan EnBW, 3 RES'i daha üretime geçirdi!

Borusan EnBW Enerji, yenilenebilir enerji kaynaklarına dayalı portföyünü büyütme vizyonu çerçevesinde yeni yatırımlarını devreye almaya devam ediyor.

Beyoğlu Taksim Ortaokulu otel olacak!

Beyoğlu Taksim Ortaokulu kapanıyor. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ise tarihi okul binasını Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi kapsamında uygulama oteli olarak kullanacak.

Muratpaşa Güzeloba İlk ve Ortaokulu Spor Salonu’nun inşaatı başlıyor!

Muratpaşa Belediyesi, Dilşat Refizade ve Ermenek İlkokulu Spor Salonu’nun ardından Güzeloba İlk ve Ortaokulu Spor Salonu’nun inşaatına başlıyor.

Mersin Üç Ocak Ortaokulu restorasyon karşılığında kiralanacak!

Adana Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından, Mersin Akdeniz ilçesi Nusratiye Mahallesi'nde yer alan Mersin Üç Ocak Ortaokulu, restorasyon karşılığında 30 yıllığına kiralanması işi 4 milyon 502 bin 714 TL bedelle ihaleye çıkarıldı...

Kilis'te imara açılan tarım arazisine durdurma kararı!

Kilis’te, bir vatandaşın tarım arazisinin imara açılması nedeniyle açtığı dava sonucu mahkemenin yürütmeyi durdurma kararı vermesinden sonra, yüzlerce insanın mağdur olması nedeniyle, Belediye Başkanı Hasan Kara, devreye girerek sorun çözüldü.

Konya Cihanbeyli'ye yeni İmam Hatip Ortaokulu yapılacak!

Konya’nın Cihanbeyli ilçesine bağlı Yeniceoba Mahallesi’ne 24 derslikli İmam Hatip Ortaokulu yaptırılması için onay çıktı. İhale süreci tamamlanan yeni okulla ilgili müjdeyi Cihanbeyli İlçe Belediye Başkanı Mehmet Kale verdi.

Kaçak inşaat durdurma tutanağı örneği!

Plansız Alanlar İmar Yönetmeliğinin[1] 4. maddesinde yer alan tanıma göre “İmar mevzuatına aykırı yapı”, muhtarlıktan izin alınmadan yapılan yapılara kaçak yapı deniyor. İşte, kaçak inşaat durdurma tutanağı örneği!

Borusan Holding 2 milyar dolarlık yatırım hedefliyor!

Borusan Holding, kriz çığırtkanlarına inat yatırıma hız verdi. CEO Agah Uğur, bu yıl 417 milyon $'lık yatırım yapılacağını açıklayarak, "Kriz beklentimiz yok. 2019'a kadar yatırımımız 2 milyar dolara ulaşacak" dedi.

Borusan 3 şirketi satın aldı!

Borusan Makina 'nın Rusya'nın uzak doğu bölgelerinde Caterpillar iş makinalarının distribütörlüğünü yapan üç şirketi satın aldı. Borusan cirosunu dolar bazında yüzde 5, faaliyet kârını yüzde 10 artırmayı planlıyor.

Antalya Kemer'de Rixos Oteli için mahkemeden yürütmeyi durdurma!

Antik Phaselis kentinin yanıbaşında kurulmak istenen ve içinde 1. derece sit alanı da bulunan 180 dönümlük Rixos Oteli için, mahkeme yürütmeyi durdurma kararı verdi.

Dream of Phaselis'e tahsis için durdurma kararı verildi!

ANTALYA 1'inci İdare Mahkemesi, Rixos oteller zincirinin en özgün halkası olarak Phaselis Antik Kenti ve Beydağları Olimpos Milli Parkı etkileşim sahası içinde projelendirilen 'Dream of Phaselis' için yapılan tahsise ilişkin yürütmeyi durdurma kararı verd

Bursa Elmasbahçeler Ortaokulu yenilenecek!

Bursa’da eğitime büyük destek veren Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenerek modern bir yapıya kavuşturulacak olan Elmasbahçeler Ortaokulu’ndaki yenileme çalışmaları, hazırlanan protokolün imzalanmasıyla start aldı.

Borusan Ortaokulu durdurma Haberi

Borusan Ortaokulu durdurma

Bursa’nın gemlik ilçesinde, Borusan Holding tarafından yaptırılan 24 derslikli ortaokulun inşaatı durdu.

Zemin ıslahının ardından başlaması beklenen okul inşaatının durdurulmasına gerekçe olarak, holdingin İstanbul’da devam eden başka bir okul ve Gemlik’te yapımı süren Çarşı Camii inşaatı olduğu öne sürüldü. Okulun inşaatına ne zaman başlanacağı ise merak konusu. 22 Mayıs 2012 tarihinde Bursa Valiliği’nde protokolü imzalanan okulun 24 derslikli olacağı ifade edildi. İlçede Borusan Holding’in eğitim alanında birçok yatırımı...