07 / 05 / 2024

Borusan Ortaokulu

Borusan Ortaokulu

Gemlik'te Borusan Holding tarafından yaptırılan 24 derslikli ortaokulun inşaatı durdu. okul inşaatının durdurulmasına gerekçe olarak, holdingin İstanbul’da devam eden başka bir okul ve Gemlik’te yapımı süren camii inşaatı olduğu öne sürüldü..

Refik Yılmaz: Her mahalleye bir okul kazandıracağız!

Refik Yılmaz, özel sektör iş birliği ile yapılan 6 okulluk protokolü hatırlatarak, başta çevre yolu bölgesi ve Cumhuriyet Mahallesi Manastır Mevkii olmak üzere, her mahalleye bir okul kazandırma konusundaki girişimleri sürdüreceklerini söyledi.

Borusan Bursa'da okul ve cami kuracak!

Borusan’ın Gemlik'te inşa edeceği 24 derslikli ortaokul ile Kocabıyık Ailesi’nin yapımını üstlendiği cami ile ilgili olarak Bursa Valiliği'nde bir protokol imzalandı

Düzce Akçakoca Orhangazi Ortaokulu, kent müzesi olacak!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürü Yalçın Kurt, Düzce Akçakoca'da devam eden restorasyon çalışmalarını inceledi. Kurt, Orhangazi Ortaokulu'nun kent müzesine dönüşeceğini ifade etti.

Hendek Nene Hatun Ortaokulu açılıyor!

Hendek'te yer alan Nene Hatun Kız Hafızlık Proje İmam Hatip Ortaokulu 2017-2018 eğitim öğretim yılında açılacak.

Tarihi Tepebağ Ortaokulu'nda restorasyon sürüyor!

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, merkez Seyhan İlçesi'nde restorasyonu devam eden tarihi Tepebağ Ortaokulu'nda inceleme yaptı.

Borusan Kocaeli'deki gayrimenkullerini 87.8 milyon TL'ye sattı!

Borusan Mannesmann Kocaeli'de bulunan gayrimenkullerini Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne toplam 87 milyon 835 bin TL'ye sattı.

Ankara'daki Gülen Muharrem Pakoğlu Ortaokulu yıkılacak mı?

CHP Ankara Milletvekili Necati Yılmaz, Ankara Emek'te bulunan Gülen Muharrem Pakoğlu Ortaokulu'nun yıkılacağı iddialarını ve öğrencilerin durumunu meclis gündemine taşıdı..

Gökçeada Rum Ortaokulu ve Lisesi yeniden açıldı!

Gökçeada Rum Ortaokulu ve Lisesi 50 yıl aradan sonra yeniden açıldı. Turkcell, liseye bir teknoloji sınıfı, amfitiyatro ile botanik bahçesinin olduğu spor ve sosyal tesis inşa etti.

Tarihi Adana Tepebağ Ortaokulu restore edilmeyi bekliyor!

Adana Tepebağ Höyüğü’nde yer alan 1880 yılında yaptırılan Tepebağ Ortaokulu restore edileceği günü bekliyor. 1998 Adana depremine kadar eğitim hizmet veren okul çürümeye terk edildi.

Borusan Oto Kıbrıs'ın en prestijli tesisini inşa ediyor!

Borusan Oto showroom yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Firma, KKTC’nin en prestijli tesisinin inşaatına başladı.

Borusan'dan 1,4 milyarlık yatırım!

Enerji, lojistik, çelik gibi alanlarda faaliyet gösteren Borusan Grubu bu yıl 1,4 milyar liralık yatırım yapmayı planlıyor.

Beykoz Ziya Ünsel Ortaokulu yıkılacak!

Beykoz’daki Ziya Ünsel Ortaokulu için 2013 yılında deprem riski nedeniyle yıkılma kararı verildi.

Beykoz'daki Ziya Ünsel Ortaokulu koruya takıldı!

İstanbul Beykoz'daki Ziya Ünsel Ortaokulu yenileme çalışması koru engeliyle karşı karşıya geldi.Vehbi Koç Vakfı'nın yıkıp yeniden inşa edeceği okul inşaatı için koru içinden kamyonların geçeceği, orada inşa edilen tarihi tünel ve yollara zarar verebileceği gerekçesiyle izin verilmedi.

Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu Tekirdağ Valiliğine teslim edildi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Gazi Mustafa Kemal ortaokulu yapılan törenle Tekirdağ Valiliğine teslim edildi.

Esenyurt Sultan Alpaslan İlk ve Ortaokulu'nun temeli atıldı!

Esenyurt İnönü Mahallesinde, Sultan Alpaslan İlk ve Ortaokulu’nun temeli Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun katılımıyla atıldı.

Borusan Ortaokulu Haberi

Borusan Ortaokulu

Bursa’nın gemlik ilçesinde, Borusan Holding tarafından yaptırılan 24 derslikli ortaokulun inşaatı durdu.

Zemin ıslahının ardından başlaması beklenen okul inşaatının durdurulmasına gerekçe olarak, holdingin İstanbul’da devam eden başka bir okul ve Gemlik’te yapımı süren Çarşı Camii inşaatı olduğu öne sürüldü. Okulun inşaatına ne zaman başlanacağı ise merak konusu. 22 Mayıs 2012 tarihinde Bursa Valiliği’nde protokolü imzalanan okulun 24 derslikli olacağı ifade edildi. İlçede Borusan Holding’in eğitim alanında birçok yatırımı...