17 / 05 / 2024

Borusan Yatırım sermaye

Borusan Yatırım sermaye

Borusan Yatırım ve Pazarlama A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Borusan Yatırım ve Pazarlama kar dağıtım politikası revizyonunu yayınladı.

Yabancı sermaye Türkiye’ye doğrudan yatırım için neyi bekliyor?

Ekonomi yönetimi ortodoks politikalara geçerken, Türkiye’ye yabancı sermaye akımı da hızlandı. Ancak yabancılar daha fazla yatırım yapmak için geleneksel politikalarda istikrarın devam etmesini ve daha sıkı para politikasına geçişi görmek istiyor.

Deniz GYO, Deniz Yatırım'dan sermaye avansı alacak!

Deniz GYO'nun ana sermayedarı Deniz Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş.'den sermaye avansı niteliğinde, nakit sermaye avansları alınmasına, söz konusu tutarların şirket sermaye avansı hesabına aktarılmasına karar verildi.

Berat Albayrak: Türkiye ekonomisi bir dönüm noktasında, yeni bir sermaye yatırım dalgası ufukta belirdi!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Türkiye ekonomisinin bir dönüm noktasında olduğunu söyleyerek "Yeni bir sermaye yatırım dalgası ufukta belirdi" ifadelerini kullandı.

Gayrimenkul Yatırım Fonları’nda ayni sermaye imkanı!

Resmi Gazete’de yayımlanan SPK Tebliği ile Gayrimenkul Yatırım Fonları nakdi nakdi sermaye ile kurulabileceği gibi katılımcıların kendi mülkiyetinde olan gayrimenkullerin ayni sermaye şeklinde konulması ile de kurulabilecek. 

Pana Yatırım Holding sermaye piyasalarına girdi!

Pana Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Raci Şaşmaz, bugün düzenlenen basın toplantısında, sermaye piyasalarına giriş süreçlerini ve ekonomik stratejilerini anlattı.

Borusan'dan 1,4 milyarlık yatırım!

Enerji, lojistik, çelik gibi alanlarda faaliyet gösteren Borusan Grubu bu yıl 1,4 milyar liralık yatırım yapmayı planlıyor.

İBB'nin gayrimenkul yatırım ortaklığına 3.5 milyar liralık sermaye!

Gayrimenkul yatırım şirketi İmar A.Ş’yi, gayrimenkul yatırım ortaklığına çeviren AKP’li İstanbul Büyükşehir Belediyesi, resmen müteahhit oldu. Osmanlı Arşivleri binasının da aralarında bulunduğu 3.5 milyar liralık 12 mülk GYO’ya sermaye yapıldı.

Gedik Yatırım sermaye artırımı hak kullanımını yayınladı!

Gedik Yatırım Holding, sermaye artırımı hak kullanımını Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı. İşte Gedik Yatırım Holding A.Ş. açıklaması...

Türkiye'ye Asya'dan doğrudan yatırım sermaye girişi yüzde 115 arttı!

Türkiye'ye, AB kaynaklı uluslararası doğrudan yatırım sermaye girişi bu yılın 5 ayında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 47,5 azalırken, Asya ülkelerinden gelen uluslararası doğrudan yatırım sermaye girişi yüzde 115 arttı.

Borusan Holding 2 milyar dolarlık yatırım hedefliyor!

Borusan Holding, kriz çığırtkanlarına inat yatırıma hız verdi. CEO Agah Uğur, bu yıl 417 milyon $'lık yatırım yapılacağını açıklayarak, "Kriz beklentimiz yok. 2019'a kadar yatırımımız 2 milyar dolara ulaşacak" dedi.

Borusan 390 milyon dolarlık yatırım hedefliyor!

Borusan Holding CEO'su Agah Uğur, bu yıl konsolide olarak yüzde 10 civarı artışla 5 milyar dolar ciroya ulaşmayı, enerji başta olmak üzere 390 milyon dolara yakın da yatırım hedeflediklerini söyledi.

Borusan yatırımcı ilişkileri birim yöneticilerini yayınladı!

Borusan yatırımcı ilişkileri birim yöneticilerini yayınladı. Borusan Yatırım ve Pazarlama A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Borusan yatırımcı ilişkileri birim yöneticilerini yayınladı.

Borusan Yatırım mali tablosunu yayınladı!

Borusan Yatırım ve Pazarlama A.Ş tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Borusan Yatırım ve Pazarlama A.Ş mali tablosunu yayınladı.

Borusan Yatırım sermaye Haberi

Borusan Yatırım sermaye

Borusan Yatırım ve Pazarlama tarafından yapılan açıklama şöyle;


Yönetim Kurulumuz toplanarak; 

1. T.C. Başbakanlık Sermaye Piyasası Kurulu'nun 23.01.2014 tarihli ve 28891 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe giren Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: II No. 19.1 sayılı K r Payı Tebliği uyarınca kar dağıtım politikasının ekteki şekilde belirlenmesine; 

2. Bu politikanın 18 Nisan 2014 tarihinde gerçekleşecek Olağan Genel Kurul toplantısında pay sahiplerinin bilgi ve görüşlerine sunulmasına; 

katılanların oy birliği ile karar vermiştir.



Yönetim Kurulumuz toplanarak; 18 Nisan 2014 tarihinde yapılacak olan Olağan Genel Kurul toplantısında ortakların onayına sunulmak üzere 25847015406 T.C. Kimlik no.lu Sn. Mehmet Şuhubi ve 26770028372 T.C. Kimlik No.lu Sn. Mehmet İlhan NEBİOĞLU'nun bağımsız üye adayı olarak belirlenmesine katılanların oy birliği ile karar...