04 / 05 / 2024

Bos Turistik İşletmeleri adres

Bos Turistik İşletmeleri adres

Bos Turistik İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Tekin tarafından kuruldu. 

Fava Turistik İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Fava Turistik İşletmeleri Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Kerim Paker tarafından kuruldu.

Eskişehir Turistik Tesisler ve Otel İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Eskişehir Turistik Tesisler ve Otel İşletmeleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 72 bin 101 TL sermaye bedeli M. Muhittin Ciğer, Mehmet Ciğer, Mahmut Ciğer, Ömer Faruk Ciğer ve Sıddık Ciğer ortaklığında kuruldu.

Mabolla Turistik İşletmeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mabolla Turistik İşletmeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 120 bin TL sermaye bedeli ile Diler Erdoğan Arslan ve Öktem Arslan ortaklığında kuruldu.

Batı Turistik İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batı Turistik İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te Mehmet Sağın tarafından kuruldu. 

Bos Turistik İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bos Turistik İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Tekin tarafından kuruldu. 

Yg Turistik Yatırımları Ve İşletmeleri Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Yg Turistik Yatırımları Ve İşletmeleri Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

A Palace Turistik İşletmeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Palace Turistik İşletmeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gökhan Akgöl, Muhammet Mert Alagöz, Fuat Aldemir, Mehmet Ali Çalıkuşu ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 21 Ağustos'ta Şişli'de kuruldu.

Patara Turizm İşletmeleri yeni yatırımlarını açıklayacak!

Turizm sektörünün köklü kuruluşlarından Patara Turistik İşletmeleri, Patara Turistik Tesisler Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Kaşo'nun katılımıyla yarın düzenlediği toplantıda yeni yatırımlarından bahsedecek.

Luksi Turistik Yatırım İşletmeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Luksi Turistik Yatırım İşletmeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Hasan Sarıcan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL'lik sermaye ile 9 Ekim'de Güneşli, Bağlar Mahallesi'nde kuruldu.

Sebahattin Öztürk Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği toplantısında!

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği aylık olağan toplantısına Antalya Valisi Sebahattin Öztürk katıldı. Antalya Valisi Sebahattin Öztürk, AKTOB'un Erdal Tontu anısına, düzenlediği yemeğe katıldı.

Mersin Liman İşletmeleri 332 milyon lira yatırım yapacak!

Haziran ayında 3 milyar 762 milyon liralık yatırım öngören 376 projeye teşvik belgesi verildi. En yüksek hacimli yatırım başvurusu Mersin Uluslararası Liman İşletmeleri AŞ’den geldi.

Çakıl Meyhane Turizm İşletmeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıl Meyhane Turizm İşletmeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 11 Ağustos 2014 tarihinde 10 bin TL sermaye ile Hasan Çakıl tarafından İstanbul Kadıköy Bostancı'da kuruldu.

Borazan adlı turistik yat çürümeye terk edildi!

Üç ağız Mahallesi Alan mevkisinde 3 yıl önce bilenmeyen bir nedenle Alan Koyu'nda yan yatan 16 metre uzunluğundaki 'Borazan' adlı turistik yat, çürümeye terk edildi.

Bos Turistik İşletmeleri adres Haberi

Bos Turistik İşletmeleri adres

Bos Turistik İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Tekin tarafından kuruldu. 

Bos Turistik İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır, 1-Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. 2-Turizme yönelik otel, motel, bar, klüp, disko, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Bos Turistik İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi adres: Aksaray Mah.Küçük Langa Cad. No:65/2...