03 / 05 / 2024

Sebahattin Öztürk Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği toplantısında!

Sebahattin Öztürk Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği toplantısında!

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği aylık olağan toplantısına Antalya Valisi Sebahattin Öztürk katıldı. Antalya Valisi Sebahattin Öztürk, AKTOB'un Erdal Tontu anısına, düzenlediği yemeğe katıldı.



Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) aylık olağan toplantısına Antalya Valisi Sebahattin Öztürk katıldı. Antalya Valisi Sebahattin Öztürk, AKTOB'un Antalya turizminin ve iş dünyasının duayenlerinden olan Erdal Tontu anısına, düzenlediği yemeğe katıldı. Antalya Ticaret ve Sanayi Odası meclis üyeliği, Konyaaltı Sanayici ve İşadamları Derneği kurucu başkan yardımcılığı, AKTOB başkan yardımcılığı gibi iş ve turizm dünyasında aktif görevlerde bulunan ve geçtiğimiz hafta geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden Catamaran Resort Hotcl'in sahibi Erdal Tontu, anısına düzenlenen yemekte Antalya protokolünden ve iş dünyasından çok sayıda isim yer aldı. 


AKTOB Birliği Başkanı Yusuf Hacısüleyman'ın ev sahipliği yaptığı anma töreni ve yemeğe Vali Sebahattin Öztürk'ün yanı sıra Vali Yardımcısı Recep Yüksel, Kemer Kaymakamı Bayramali Köse, İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, EXPO Genel Sekreteri Selami Gülay, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Acar ve Türkiye Otelciler Federasyonu Genel Başkanı Osman Ayık katıldı. Türkiye Otelciler Federasyonu Genel Başkanı Osman Ayık, merhum Erdal Tontu anısına kısa bir konuşma yaparak, Erdal Tontu ile ilgili anılarından bahsetti. Diğer katılımcılar da merhum Toııtüyu anılarıyla yâd ettiler.(DHA) 



Antalya Son Haber 


Geri Dön