06 / 05 / 2024

Bosch arge

Bosch arge

Almanya'nın Renningen şehrinde 310 milyon euro yatırım yaparak bin 700 yaratıcı beyni bir araya getiren Bosch'un Ar-Ge merkezini Almanya Başbakanı Angela Merkel açtı.

Alman Bosch'tan Jak Kamhi’ye 2.7 milyon dolarlık dava!

Profilo'nun kurucusu Jak Kamhi'nin başı bu aralar eski ortağı Alman Bosch şirketi yüzünden dertte. Alman Bosch Jak Kamhi’ye 2.7 milyon dolarlık dava açtı.

Faradaygrup Kimya Arge Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Faradaygrup Kimya Arge Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Erhan Kılıç ve Recep Kaş ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne Bosch Rexroth imzası!

Türkiye’nin son dönemdeki gurur projelerinden Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde kullanılan boyuna mukavemet elemanlarının hassas büküm işi, Bosch Rexroth Ana Bayisi Rota Teknik tarafından yapıldı.

Bosch, Türkiye'de 650 milyon liralık yatırım yapacak!

Bosch, Türkiye'de 650 milyon liralık yatırım yapma kararı aldı. Bosch Türkiye ve Ortadoğu Başkanı Steven Young, ''Türkiye, Bosch için çok önemli bir ülkedir" şeklinde konuştu.

Emre Arge İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emre Arge İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Yusuf Yıldız ve Ahmet Hacısalıhoğlu ortaklığında kuruldu.

Bosch Termoteknik’ten İran’da yeni işbirliği!

Bosch, İran’ın önde gelen ısıtma ve soğutma şirketlerinden Butane ile bireysel ısıtma ve sıcak su sistemleri konusunda işbirliği yaptı.

Hazal Arge Yapı İnşaat Mimarlık E Ticaret İthalat İhracat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hazal Arge Yapı İnşaat Mimarlık E Ticaret İthalat İhracat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye Merve Gökhan imzasıyla ile bugün kuruldu.

Bosch, Türkiye'ye 2 yılda 500 milyon Euro'luk yatırım yaptı!

Alman devi Bosch, Türkiye’de yatırımlarını arttırarak sürdürüyor. Bosch Ortadoğu ve Türkiye Başkanı Steven Young son 2 yılda 500 milyon avroluk yatırım yaptıklarını belirterek, “Bu rakam, Bosch’un Türkiye’ye güveninin göstergesidir” dedi.

Bosch Termoteknik uzmanlarından bakım uyarısı!

Bosch Termoteknik uzmanları, havanın giderek soğumaya başladığı bugünlerde kombinin kullanım ömrünü artırmak, yakıt tüketimini azaltmak için mutlaka periyodik bakım yaptırılması gerektiğine dikkat çekiyor.

Alfa Omega Arge İlaç ve Biyoteknoloji Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Alfa Omega Arge İlaç ve Biyoteknoloji Pazarlama Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Fahriye Yıldız imzasıyla kuruldu.

ENT Reklam İnşaat Bilişim Arge Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ENT Reklam İnşaat Bilişim Arge Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Recep Taş ve Yüksel Akça imzasıyla kuruldu.

Asartech Arge Tasarım Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Asartech Arge Tasarım Mühendislik Limited Şirketi bugün Rifat Burkay Alan tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile Pendik'te kuruldu.

Bosch Termoteknik yoğuşmalı kombi üretiminde lider!

Termoteknik iş kolunda dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen şirketleri arasında yer alan Bosch Termoteknik, Manisa fabrikasında gerçekleştirdiği, Bosch ve Buderus markalı yoğuşmalı kombi üretimleri ile açık ara pazar lideri konumunda bulunuyor.

Bosch arge Haberi

Bosch arge

Dünyanın önde gelen markalarından Bosch Avrupa'nın sayılı Ar-Ge merkezleri arasına giren yeni bir yatırımı hayata geçirdi. Almanya'nın Renningen şehrinde 310 milyon euro yatırım yaparak bin 700 yaratıcı beyni bir araya getiren Bosch'un Ar-Ge merkezini Almanya Başbakanı Angela Merkel açtı. Açılış töreninde konuşan Merkel, araştırma kampüsü ile Bosch'un standartları yeniden belirlediğini söyledi. Uygulamalı, endüstriyel araştırmanın önemini vurgulayan Merkel, "Burada başardığınız şey yalnızca araştırma lokasyonlarının ağ kurulumu değil aynı zamanda bilimsel öğretilerin de ağ kurulumudur. Bu gibi bir kampüs, büyük resmi görebilmeyi çok daha kolaylaştıracaktır" diye konuştu. Bosch Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Volkmar Denner açılışta yaptığı konuşmada, "Araştırmacılarımızın geleceğin neler getirebileceğini düşünmekten daha fazlasını yapmasını istiyoruz. Başarılı girişimciler haline gelmelerini de istiyoruz. Renningen, Bosch'un kendi Stanford'udur" dedi. Açılışta en dikkat çeken...