16 / 05 / 2024

Bosch Condens kombi Mart 2022 fiyat listesi

Bosch Condens kombi Mart 2022 fiyat listesi

Bosch Termoteknoloji tarafından Condens 2200i W 24 kW kapasiteye sahip kombide yeni bir kampanyaya imza atıldı. İşte kampanya detayları ve Mart 2022 fiyat listesi...

Bosch Condens 2500 W 24 kW 20.000 Kcal/h Yoğuşmalı Kombi indirimde! İşte Bosch 15 Mart 2023 fiyat listesi

Kombi ihtiyacı olanlar dikkat! Bosch Condens 2500 W 24 kW 20.000 Kcal/h Yoğuşmalı Kombi n11 sitesinde indirimle satışta. Peki Bosch kombi indirimle ne kadara satılıyor? İşte detaylar..

Bosch KGN86AID1N Kombi Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 13 Şubat 2023 fiyat listesi

Bosch KGN86AID1N Kombi No Frost Buzdolabı Yüksek performansıyla misafirlerinize lezzetli anlar yaşatacağınız kahve makinesi için fiyat araştırması yapanlar bu haber sizin için. Peki Bosch KGN86AID1N Kombi No Frost Buzdolabı  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Bosch Yoğuşmalı Kombi Kaç TL ? Özellikleri neler? En uygun fiyata nerden alınır? 9 Şubat 2023 fiyat listesi

Kış aylarında musluğu açtığımda sıcak su gelsin diyenler için Bosch, yoğuşmalı kombi ürününü tüketicisinin beğenisine sunuyor. Çift eşanjör yapısıyla fan ve alev modülasyonuna sahip olan Bosch yoğuşmalı kombi suların sıcak olmasını sağlıyor. İşte merak edilenler ve fiyat listesi.

Bosch “Tasarruf sever Bosch’u seçer” sloganıyla kış kampanyasını başlattı. İşte 27 Eylül 2022 Bosch fiyat listesi

Bosch Termoteknoloji, yüksek kaliteye ve üstün teknolojiye sahip Bosch yoğuşmalı kombileri ile hava sıcaklıklarının düşmeye başladığı bugünlerde hem evlerinizi hem de yüreklerinizi ısıtıyor. ‘Tasarruf sever Bosch’u seçer’ kampanyasıyla kışa dönük kampanyaya imza atan Bosh yoğuşmalı kombi fiyat liste

Bosch kombilerde şok eden kampanya! İşte Mart 2022 fiyat listesi...

Bosch Termoteknoloji tarafından Condens 2200i W 24 kW kapasiteye sahip kombide yeni bir kampanyaya imza atıldı. İşte kampanya detayları ve Mart 2022 fiyat listesi...

Bosch Termoteknik yoğuşmalı kombi üretiminde lider!

Termoteknik iş kolunda dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen şirketleri arasında yer alan Bosch Termoteknik, Manisa fabrikasında gerçekleştirdiği, Bosch ve Buderus markalı yoğuşmalı kombi üretimleri ile açık ara pazar lideri konumunda bulunuyor.

Bosch Grubu, Türkiye’deki iletişim faaliyetlerini Ünite İletişim ile yürütecek!

Dünyanın önde gelen teknoloji ve hizmet tedarikçisi Bosch Grubu, Türkiye’deki iletişim çalışmalarını yürütmek üzere iş ortağı olarak Ünite İletişim’i seçti.

Revo Capital’in Cosa Akıllı Kombi Kiti yüzde 30'a varan tasarruf sağlıyor!

Doğalgaz tüketiminde yüzde 30’a varan tasarruf sağlayan yeni nesil akıllı kablosuz oda termostatı Cosa Akıllı Kombi Kiti’ni geliştiren, üreten ve pazarlayan Nuvia Akıllı Enerji Teknolojileri, 23 Şubat 2015 tarihinde Revo Capital ile yatırım sözleşmesini i

Bosch Talent Camp 2015'e 5 mühendislik öğrencisi katıldı!

Bosch Türkiye’nin bu yıl ilk kez düzenlediği ve mühendislik öğrencilerine şirketin tüm süreçlerini yerinde izleme imkânı sunan Bosch Talent Camp 2015, farklı üniversitelerinden seçilen 5 mühendislik öğrencisinin katılımıyla gerçekleşti.

Bosch Grubu satışlarını yüzde 6,2 artırdı!

Bosch Grubu, 2014 yılının ilk verilerine göre geçen yıl satış cirosunu öngörülenin üzerinde yüzde 6,2 artışla 48,9 milyar avroya yükseltti. Denner, büyümeyi, “İnovasyon stratejimiz meyvelerini veriyor” diye yorumla

Bosch Grubu satışlarını artırdı!

Bosch Grubu tarafından açıklanan ön rakamlara göre, Grup, 2014 yılında küresel satışlarını yüzde 6,2 oranında artırarak 48,9 milyar avroya yükseltti. Döviz kurunun etkilerinden arındırıldığında, satışlardaki büyüme yüzde 7,2 düzeyinde gerçekleşti.

Türkiye Bosch, elektrikli el aletleri ciro liginde ilk 5’te!

Bosch’un elektrikli el aletleri alanında Ortadoğu ve Avrupa’da en çok ciro yaptığı 5 ülkeden biri Türkiye oldu. Bosch Elektrikli El Aletleri Ülke Satış Direktörü Metin Bayrak, bu yıl yeni ürünleri vitrine çıkarmaya hazırlandıklarını açıkladı.

Ariston Kombi Avea’lılara özel garanti kampanyası sunuyor!

2 Ocak - 28 Şubat 2015 tarihleri arasında bir Ariston Kombi satış noktasından kombi satın alan tüm Avea’lılara, Avea Kış Festivali kapsamında 250 TL değerindeki 2 yıl ek garanti ücretsiz olarak sunulacak.

Bosch Condens kombi Mart 2022 fiyat listesi Haberi

Bosch Condens kombi Mart 2022 fiyat listesi

Bosch Termoteknoloji tarafından Condens 2200i W 24 kW kapasiteye sahip kombide “3 yetmez 5 diyenlere” sloganıyla beraber 3 senelik garantiye 2 sene daha ilave ediyor ve sektörün farklılaşan ürününü sunuyor. 

Tüketicilerine üstün teknolojiye sahip ve yüksek tasarruflu ürünler sağlayan hem de yaşamları kolaylaştırmayı hedefleyen Bosch Termoteknoloji, ilave garanti kampanyasını sürdürüyor.

Peki Bosch Termoteknoloji tarafından Condens 2200i W 24 kW kapasiteye sahip kombi fiyatları ne kadar? İşte Mart 2022 fiyat listesi...

Yaşamları daha da kolay hale getiren hizmetleri ve ürünleriyle dikkat çeken Bosch Termoteknoloji, Bosch Condens 2200i W 24 Kw kapasiteli ürünü satın alan tüketicilere, 3 sene garantiye ek olarak 2 senelik ilave garanti hediye ediyor. Bu şekilde Bosch Condens 2200i W 24 kW ürününde oldukça göz dolduran bir fırsat hayata geçirilirken,...