03 / 05 / 2024

Bosch Fren Sistemleri Fabrikası fikri ışık

Bosch Fren Sistemleri Fabrikası fikri ışık

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "Bugüne kadar Türkiye'ye güvenen hiç kimse yanılmadı. Türkiye'ye güvenip yatırım yapan hiç kimse zarar etmedi ama sürekli olumsuzluk üretenler, sürekli Türkiye hakkında olumsuz mesaj ve imaj vermeye çalışanlar

Bosch Termoteknik’ten İran’da yeni işbirliği!

Bosch, İran’ın önde gelen ısıtma ve soğutma şirketlerinden Butane ile bireysel ısıtma ve sıcak su sistemleri konusunda işbirliği yaptı.

Hampton by Hilton Ataköy Oteli, Bosch Termoteknik'i tercih etti!

Bosch Termoteknik’in Türkiye distribütörlüğünü üstlendiği LG soğutma sistemleri ve Buderus’un üstün teknoloji ürünü ısıtma cihazları, Hilton Worldwide’ın yatırımcılığını Turan Tekstil’in yaptığı en yeni oteli Hampton by Hilton Ataköy’de tercih edildi.

Bosch Seslendirme Sistemleri, Starbucks’ın Çin mağazalarında kullanıldı!

Bosch Güvenlik Sistemleri iş kolunun çözümlerinden biri olan Bosch Genel Seslendirme Sistemleri, dünyaca ünlü kahve zinciri Starbucks’ın Çin’deki 200 mağazasında kullanıldı.

Bosch, ürünlerine ait BIM dosyalarını sektöre sunuyor!

Güvenlik ve iletişim alanında ürün, hizmet ve çözümler sunan Bosch Güvenlik Sistemleri, Building Information Modeling (BIM) dosyalarını, inşaat sektöründeki yapı tasarımcılarının kullanımına açtı.

Bosch Partner Programı'ndan hediye kazanma fırsatı!

Bosch Isı Sistemleri’nin, iş ortaklarının gelişimine destek verirken beraberinde birçok avantaj da sunan projesi Bosch Partner Program, iş ortaklarına birbirinden değerli hediyeler kazandırmaya devam ediyor.

Bosch Güvenlik'ten mega projelere entegre çözümler!

Bosch Güvenlik Sistemleri, 7 Ekim tarihinde Küçükyalı’daki merkez binasında düzenlediği “İstanbul Consultant Event” etkinliğinde Türkiye’nin önemli projelerine yön veren proje danışmanları ile bir araya geldi.

Bosch'un Bursa OSB'deki yeni fabrikası açıldı!

Bosch, 1975 yılından bu yana faaliyet gösteren Bursa’daki Bosch Fren Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin yenilenen ve üretim kapasitesi artırılan fabrikasının resmi açılışını yaptı.

Bosch Fren Sistemleri Fabrikası açıldı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "Bugüne kadar Türkiye'ye güvenen hiç kimse yanılmadı. Türkiye'ye güvenip yatırım yapan hiç kimse zarar etmedi ama sürekli olumsuzluk üretenler, sürekli Türkiye hakkında olumsuz mesaj ve imaj vermeye çalışanlar

Bosch kombiler yüksek tasarrufla ısıtıyor!

Enerji verimliliğine yönelik yatırımlarını sürdürmeye devam eden Bosch Isı Sistemleri’nin, yüksek verimle enerji tasarrufu sağlayan yeni yoğuşmalı kombisi Condens 2500 W kış aylarında tasarruflu ısınma sağlıyor.

Bosch Termoteknik Akademi Spirotech’in son nesil ürünlerini tanıttı!

Bosch Termoteknik Akademi, Bosch Termoteknik’in distribütörlüğünü yaptığı tesisat sistemleri yan ekipmanları markası Spirotech’i tanıtan bir eğitim düzenledi.Bosch Termoteknik Akademi Spirotech’in son nesil ürünlerini tanıttı.

Bosch Termoteknik’in LG iklimlendirme ürünleri web sitesi yenilendi!

Bosch Termoteknik’in LG iklimlendirme ürünleri web sitesi yenilendi. Bosch Termoteknik’in verimli iklimlendirme sistemleri çözümlerinde öncü markası LG ürünleri için hizmet veren web sitesi, tasarımı ve içeriğiyle tamamen yepyeni bir görünüme kavuştu.

Bosch Isı Sistemleri’nin yenilenen web sitesi yayında!

Enerji verimli ısıtma sistemleri ve de sıcak su çözümlerinde Avrupa’nın önde gelen Termoteknoloji markası olan Bosch Isı Sistemleri, içeriği yenilenen web sitesi ile ziyaretçilerini ağırlıyor.

Bosch Bursa’ya bir fabrika daha kuruyor!

Bosch Fren Sistemleri Fabrikası ile Türkiye pazarına sunduğu ürünlerin yanı sıra Hindistan, Brezilya, İtalya, İspanya ve Rusya’ya ihracat yapıyor. Bosch, 1975 yılından bu yana faaliyet gösterdiği Bursa’ya yeni bir fabrika daha kuruyor...

Bosch Fren Sistemleri Fabrikası fikri ışık Haberi

Bosch Fren Sistemleri Fabrikası fikri ışık

Işık, Bursa Organize Sanayi Bölgesi'ndeki (OSB) Bosch Fren Sistemleri firmasına ait yeni fabrikanın açılış töreninde yaptığı konuşmada, burasının Bursa'ya, ülke sanayisine ve Bosch'a hayırlı olmasını dileyerek, boş bir araziyi 38 hafta gibi rekor sürede müthiş bir üretim tesisine çevirmesinden dolayı şirket yöneticilerini kutladı.


Fabrikanın, herkesin gururlanacağı bir hız ve kalitede ülke sanayisine kazandırıldığını dile getiren Işık, şunları söyledi:


"Bugüne kadar Türkiye'ye güvenen hiç kimse yanılmadı. Türkiye'ye güvenip yatırım yapan hiç kimse zarar etmedi ama sürekli olumsuzluk üretenler, sürekli Türkiye hakkında olumsuz mesaj ve imaj vermeye çalışanların hepsi kaybetti. İnanıyorum ki bundan sonra da böyle olacak. En sıkıntılı dönemlerde bile, 'Burası Türkiye, her zorluğu aşmasını bilir' anlayışı ile yatırım yapanlar hep kazandı ama en küçük bir dalgalanmada 'Aman ha boğuluruz' diye kaçanlar...