29 / 04 / 2024

Bosch kampanyaları

Bosch kampanyaları

Doğa dostu teknolojileriyle gelecek nesilleri düşünen, doğal kaynakları korurken aynı zamanda tüketicilerinin hayatını kolaylaştıran Bosch Ev Aletleri, mutfaklara ankastre şıklığını indirimli fiyatlarla taşımak için özel bir kampanya sunuyor.

Bosch'tan 3 beyaz eşya alana kablosuz dikey süpürge hediye! 12 Nisan 2023 fiyat listesi...

Seçili Bosch ürünlerinde nisan ayına özel fiyat ve kampanyalar büyük avantaj sağlıyor. Bosch, seçili buzdolabı, çamaşır ve bulaşık makinesini birlikte alanlara 5.040 TL değerinde unlimited 6 kablosuz dikey süpürge hediye ediyor. 

2023'ün ilk kampanyaları başladı! Bosch çamaşır makineleri uygun fiyatla... 4 Ocak fiyat listesi

 Ayda 1545 TL ödeyerek 9 aya varan taksit imkanı ile sahip olacağınız Bosch çamaşır makinesi size uygun ödeme avantajları ile geliyor.  Peki Bosch Çamaşır makinesin fiyatı ne kadar?

Bosch'tan yılın son kampanyaları başladı! Hemen 18 Aralık 2022 fiyat listesine bakın!

Bosch seçili buzdolabı alımına Unlimited Süpürge için indirim fırsatı başlattı! Peki kampanyaya hangi buzdolapları dahil edildi? İşte 18 Aralık 2022 fiyat listesi...

Bosch Türkiye'deki yatırımını ikiye katlayacak!

Bosch önümüzdeki 5 yılda Türkiye'deki üretim kapasitesini 2 katına çıkarmayı planlıyor. BSH Türkiye CEO'su Norbert Klein "Türkiye'deki mevcut 4.5 milyonluk üretim kapasitemizi 8 milyona çıkaracağız" dedi...

Yeni nesil Bosch yoğuşmalı kombi ile yakıttan tasarruf edin!

Yeni nesil Bosch yoğuşmalı kombi ile yakıttan tasarruf edin. Bosch, üstün yoğuşma teknolojisiyle yüksek oranda tasarruf sağlayan yeni ürünü Condens 2500 W yoğuşmalı kombisini tüketicilerin beğenisine sundu.

Bosch Termoteknik Manisa Fabrikası’na BES ödülü verildi!

Manisa’da bulunan Bosch Termoteknik Fabrikası, 2011 yılından bu yana aldığı birçok ödülün yanı sıra, Mart 2014’te tüm dünyada faaliyet gösteren Bosch Termoteknik iş kolu fabrikaları arasında en iyi fabrika seçilmişti.

Bosch Ev Aletleri inovatif ürünleriyle IFA’ya damgasını vurdu!

Bosch Ev Aletleri, Almanya’nın başkenti Berlin’de düzenlenen Tüketici Elektroniği Fuarı - IFA 2014’te son teknoloji ürünlerini görücüye çıkardı.Yeni nesil f birçok ürün, yeni geliştirilen inovatif özelikleriyle ilk kez fuarda tüketicilerle buluştu.

Termo Teknik kampanyaları 3 Ekim’e kadar devam edecek!

Termo Teknik’in Haziran ayında başlattığı, “Ramazan Sofranız Termo Teknik’ten, “+ 3 yıl ek garanti” ve “Turkcell’den 400 dakikalık konuşma” kampanyaları 3 Ekim’e kadar devam edecek.

Termo Teknik kampanyaları 3 Ekim’e kadar devam edecek!

Termo Teknik’in “ Ramazan Sofranız Termo Teknik’ten, “ + 3 yıl ek garanti” ve “Turkcell’den 400 dakikalık konuşma ” kampanyaları 3 Ekim’e kadar devam edecek.

Bosch ankastre ürünleri ile mutfaklara yeni bir soluk getiriyor!

Doğa dostu teknolojileriyle gelecek nesilleri düşünen, doğal kaynakları korurken aynı zamanda tüketicilerinin hayatını kolaylaştıran Bosch Ev Aletleri, mutfaklara ankastre şıklığını indirimli fiyatlarla taşımak için özel bir kampanya sunuyor.

Bosch Ev Aletleri inovatif ürünleriyle IFA’ya damgasını vuracak!

Bosch Ev Aletleri, 5-10 Eylül tarihleri arasında Almanya’nın başkenti Berlin’de düzenlenecek Tüketici Elektroniği Fuarı - IFA 2014’te son teknoloji ürünlerini görücüye çıkaracak. Bosch inovatif özelikleriyle ilk kez fuarda tüketicilerle buluşacak.

Bosch NoFrost çekmeceli derin dondurucuyla yaz lezzetleri kışın da taptaze!

Bosch GSN54AW30 Çekmeceli Derin Dondurucu, yazlık sebze ve meyvelerin tazeliğini, sağlığını ve lezzetini kış boyu yaşamak isteyenler için ideal bir çözüm sunuyor.Bosch NoFrost çekmeceli derin dondurucuyla yaz lezzetleri kışın da taptaze.

Bosch kurutma makineleri yüzde 40 indirimli!

Bosch Ev Aletleri, sonbaharla birlikte havalar da kötüleşmeye başlayınca artan “bunca çamaşırı nerede ve nasıl kurutacağım?” derdine son derece cazip bir kampanya ile çözüm sunuyor.

Bosch kampanyaları Haberi

Bosch kampanyaları

Bosch Ev Aletleri, şık tasarımlı, yenilikçi ve hayatı kolaylaştıran ankastre ürünleri ile mutfaklara yeni bir soluk getiriyor. A enerji sınıfından yüzde 20 daha fazla tasarruflu fırın, dört gözü gazlı ocak ve piramit tasarım davlumbazdan oluşan Bosch paslanmaz çelik ankastre setinin fiyatı 1.421 TL’den 1.279 TL’ye indiriliyor. Üstelik kampanya kapsamında Bonus kredi kartı sahiplerine özel peşin fiyatına 9 taksit fırsatı da bulunuyor.


 Doğa dostu teknolojileriyle gelecek nesilleri düşünen, doğal kaynakları korurken aynı zamanda tüketicilerinin hayatını kolaylaştıran Bosch Ev Aletleri, mutfaklara ankastre şıklığını indirimli fiyatlarla taşımak için özel bir kampanya sunuyor. Evlilik hazırlığı yapanların yüzünü güldüren kampanya ile A enerji sınıfından yüzde 20 daha fazla tasarruflu, sıcak hava fonksiyonuna sahip ve eş zamanlı olarak iki seviyeye kadar mükemmel pişirme sağlayan HBN301E6T fırın,...