24 / 07 / 2024

Bosch klimalar

Bosch klimalar

Bosch Slim Inverter klimalar, 15 santimetrelik kalınlığa ve kompakt boyutlara sahip ince tasarımıyla her mekana kolayca sığarken bulunduğu ortama şık ve dekoratif bir hava katıyor...

Bosch klima fiyatlarında son dakika! İşte 6 Nisan 2022 fiyat listesi...

Yaz aylarının gelmesiyle klima arayışları da arttı. Bosch klimalar, havayı arındırma ve kaliteli hale getirme özelliğine de sahip. Peki Bosch klima fiyatları kaç TL oldu? İşte 6 Nisan 2022 fiyat listesi...

Bosch, Türkiye'de 650 milyon liralık yatırım yapacak!

Bosch, Türkiye'de 650 milyon liralık yatırım yapma kararı aldı. Bosch Türkiye ve Ortadoğu Başkanı Steven Young, ''Türkiye, Bosch için çok önemli bir ülkedir" şeklinde konuştu.

Bosch Termoteknik’ten İran’da yeni işbirliği!

Bosch, İran’ın önde gelen ısıtma ve soğutma şirketlerinden Butane ile bireysel ısıtma ve sıcak su sistemleri konusunda işbirliği yaptı.

Bosch, Türkiye'ye 2 yılda 500 milyon Euro'luk yatırım yaptı!

Alman devi Bosch, Türkiye’de yatırımlarını arttırarak sürdürüyor. Bosch Ortadoğu ve Türkiye Başkanı Steven Young son 2 yılda 500 milyon avroluk yatırım yaptıklarını belirterek, “Bu rakam, Bosch’un Türkiye’ye güveninin göstergesidir” dedi.

Bosch Termoteknik uzmanlarından bakım uyarısı!

Bosch Termoteknik uzmanları, havanın giderek soğumaya başladığı bugünlerde kombinin kullanım ömrünü artırmak, yakıt tüketimini azaltmak için mutlaka periyodik bakım yaptırılması gerektiğine dikkat çekiyor.

Bosch Termoteknik yoğuşmalı kombi üretiminde lider!

Termoteknik iş kolunda dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen şirketleri arasında yer alan Bosch Termoteknik, Manisa fabrikasında gerçekleştirdiği, Bosch ve Buderus markalı yoğuşmalı kombi üretimleri ile açık ara pazar lideri konumunda bulunuyor.

Nuvia, Cosa Klima Paketi'yle klimaları cep telefonuyla yönetiyor!

Türkiye’de akıllı ev cihazlarının öncülerinden Nuvia, yeni ürünü Cosa Klima Paketi ile klimaların cep telefonundan yönetilmesini sağlıyor. Klimalarda elektrik tüketiminden yüzde 40’a kadar tasarruf sağlıyor.

Bosch Termoteknik, 275 servis merkeziyle hizmette!

Bosch Termoteknik Servis Merkezi, gelişmiş servis bilinci ve anlayışına sahip, Türkiye çapında toplam 275 servis merkezi ve 1.500 teknik personeliyle kurumsal müşteriler için de her an hizmete hazır durumda bulunuyor.

Daikin N Serisi klimaları satışta!

Geniş ürün gamını tüketici talep ve beklentileri doğrultusunda geliştirmeye devam eden Daikin, son 136 yılın en sıcağı olması beklenen bu yazı klimasız geçirmek istemeyenler için N Serisi Klimaları satışa sundu.

Bosch portföyüne GAS 18 V-LI akülü el süpürgesini ekledi!

Bosch Elektrikli El Aletleri Professional el süpürgesi portföyüne ağır toz ve kirler için yüksek çekme gücüne sahip GAS 18 V-LI akülü el süpürgesini ekledi.

Bosch 5 kilogramlık professional kırıcı serisini tanıttı!

Bosch Elektrikli El Aletleri Professional serisine yeni katılan 5 kilogramlık kırıcı GSH 501, zorlu uygulamalar için dayanıklı ve güçlü bir seçenek sunuyor.

Bosch APE 3.3 ile işlevsellik sunuyor!

Bosch APE 3.3, daha kolay üçüncü taraf entegrasyonu, OSDP desteği ve artırılmış okuyucu kapasitesiyle yüksek güvenlik, maliyet verimliliği ve işlevsellik sunuyor.

Bosch Elektrikli El Aletleri performansıyla göz dolduruyor!

Bosch Elektrikli El Aletleri ürün portföyüne katılan yeni GWS 750 Professional avuç taşlama makinesi, 115 milimetrelik disk çapı, yüksek performansı, ergonomisi ve fiyat/performans oranıyla göz dolduruyor.

Bosch klimalar Haberi

Bosch klimalar


Bosch Ev Aletleri, bunaltan ya sıcaklarıyla mücadelede Bosch Slim Inverter klimaları ; öneriyor. Bosch Slim Inverter klimalar, 15 santimetrelik kalınlığa ve kompakt boyutlara sahip ince tasarımıyla her mekana kolayca sığarken bulunduğu ortama şık ve dekoratif bir hava katıyor. Bosch Slim Inverter klimalar, A enerji sınıfı Bosch klimalardan bile yüzde 35 daha az enerji tüketmesini sağlayan inverter teknolojisi sayesinde aile bütçesine ve çevreye katkı...