04 / 05 / 2024

Bosch ürünlerinin bim dosyaları

Bosch ürünlerinin bim dosyaları

Güvenlik ve iletişim alanında ürün, hizmet ve çözümler sunan Bosch Güvenlik Sistemleri, Building Information Modeling (BIM) dosyalarını, inşaat sektöründeki yapı tasarımcılarının kullanımına açtı.

BİM 19 Mart 2024 aktüel ürünlerini yayımladı! Bu Salı BİM'de birçok üründe indirim var!

BİM Market 19 Mart 2024 aktüel ürünlerinin yer aldığı güncel kataloğunu internet üzerinden paylaştı. Bu Salı BİM'de seçili birçok ürünler indirimli fiyatları ile raflardaki yerini aldı. İşte BİM'de indirimli ürünler listesi. 

BİM’de çamaşır deterjanı 99,50 TL’ye, yüzey temizleyici 35 TL’ye, köpük çamaşır suyu 18,50 TL’ye düştü!

Düzenli olarak indirimli ürünler kataloğunu paylaşan BİM, 6 Haziran tarihi kapsamında yine indirimli ürünlerinin yer aldığı kataloğunu paylaştı. Bu hafta, BİM'de çamaşır deterjanı 99,50 TL’ye, yüzey temizleyici 35 TL’ye, köpük çamaşır suyu 18,50 TL’ye düşecek. İşte BİM fiyat listesi 6 Haziran 2023..

Watsons’ın saç bakım ürünlerinin fiyatları ne kadar? İşte Watsons’da dikkat çeken fiyatlar...

Watsons’ın bakım ürünleriyle daha güçlü ve sağlıklı saçlar! Peki fiyatları ne kadar? İşte 9 Nisan 2023 fiyat listesi....

Hayat pahalılığı vatandaşı canından bezdirdi! Böyle pahalılık Cumhuriyet tarihinde görülmedi!

Vatandaşlar hayat pahalılığından dertli. 2023 yılının başında ücret ve maaşlara yapılan zamlar et ve süt ürünlerinin yanı sıra temel gıda maddelerindeki sürekli fiyat artışları karşısında ilk üç ayda erirken, Cumhuriyet tarihinde böyle gıda pahalılığının görülmediği belirtiliyor.

Et ve şarküteri ürünlerinin fiyatları uçuşa geçti! Mart'ta zam şampiyonu dana eti oldu! 

TÜİK rakamlarına göre, Mart ayında enflasyona en büyük katkı et ve şarküteri ürünlerinden geldi. Martta zam şampiyonu aylık yüzde 19,9 yükselişle dana eti olurken, bu ürünün fiyatı yılbaşından bu güne yüzde 60 zamlandı. 

Şok'ta teknoloji karnavalı! Bilgisayar 10799 TL, Monitör 3499 TL! yarına kadar sabredemeyeceksiniz

Hemen hemen her kategoride indirimler yapan ŞOK market, 29 Mart aktüel ürün kataloğunu duyurdu. Evindeki eksikleri tespit edip yarına hazırlanan vatandaş en çok teknoloji ürünlerinin bulunduğu kategoriye rağbet etti.

Uygun fiyatlı teknolojik ürünler BİM ve ŞOK'ta! Airfryer'dan akıllı telefona yok yok! 18 Şubat 2023 fiyat listesi...

BİM ve ŞOK, 17-18 Şubat tarihlerinde satışa çıkarılan teknoloji ürünleri kataloğunu paylaştı. Cep telefonlarından kişisel bilgisayarlara kadar pek çok ürün var.

Maji Atelier'den Sevgililer Günü sofraları için özel ürünler! İşte 31 Ocak 2023 fiyat listesi...

Maji Atelier, Sevgililer Günü’nde ev ve yaşam alanlarında kalıcı bir hatıra bırakarak sevgilisini ve tüm sevdiklerini mutlu etmek isteyenler için birbirinden zarif seçenekler sunuyor. Peki Maji Atelier ürünlerinin fiyatları ne kadar? İşte Maji Atelier 31 Ocak 2023 fiyat listesi...

TMO indirimli 16 ürünün fiyatını açıkladı! TMO'da ayçiçek yağı, pirinç, mercimek ne kadar? 17 Ocak 2023 fiyat listesi

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) haftanın indirimli perakende ürünlerinin fiyatı belli oldu. Peki, TMO'da temel gıda ürünlerinin fiyatı ne kadar TL? İşte 17 Ocak 2023 fiyat listesi...

Marketler sabitleme hareketinde! Bir market daha ürünlerinin fiyatlarını sabitledi!

Enflasyon ile artan fiyatlar vatandaşın cebini yakmaya devam ediyor. Bu duruma dur demek isteyen marketler ürünlerinin fiyatlarını sabitlemeye başladı. İşte o markette bu harekete katıldı!

Migros'ta yüzde 35'e varan dev indirim! Salça 34 TL, kuzu et 139 TL, çamaşır suyu 22 TL! 1 Ocak 2023 fiyat listesi...

Migros Market indirimli ürünlerinin fiyatını duyurdu. İndirim kapsamında pek çok ürün satışa sunuldu. Migros'ta yüzde 35'e varan dev indirim! Salça 34 TL, kuzu et 139 TL, çamaşır suyu 22 TL! 1 Ocak 2023 fiyat listesi...

Mudo'da mutfak ve sofra ürünlerinde 2. ürüne ek yüzde 50 indirim kampanyası! 31 Aralık 2022 fiyat listesi...

Mudo'da mutfak ürünlerinde ikinci ürüne indirim fırsatı. Peki Mudo'da mutfak ürünlerinin fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte 31 Aralık 2022 fiyat listesi...

TMO indirimli 16 ürünün fiyatını açıkladı! TMO'da ayçiçek yağı, pirinç, nohut ne kadar? 30 Aralık 2022 fiyat listesi

TMO'nun haftalık perakende ürünlerinin fiyatı açıklandı. Peki, TMO'da temel gıda ürünlerinin fiyatı ne kadar kaç TL? İşte 30 Aralık 2022 fiyat listesi...

Bosch ürünlerinin bim dosyaları Haberi

Bosch ürünlerinin bim dosyaları

Bosch Güvenlik Sistemleri, yapıları dijital olarak tasarlayan, inşa eden ve işletebilme imkanı sunan BIM (Building Information Modeling) dosyalarını sunuyor


İlk etapta Bosch IP kameraları verilerini kullanıma sunan Bosch Güvenlik Sistemleri, sonrasında yangın algılama sistemleri, genel seslendirme ve acil anons sistemlerine ait birçok ürünün yer aldığı BIM dosyalarını kullanıma açtı.


Building Information Modeling‘i destekleyecek BIM dosyaları, Bosch tarafından inşaat sektöründe görev alan tüm mimar, mühendis, müteahhit ve yapı tasarımcılarına ücretsiz olarak sağlanıyor. Böylece binaların güvenlik çözümleri planlaması yapılırken tasarım verimliliği de geliştirilebilecek.


Building Information Modeling (BIM) profesyonellerin işini kolaylaştırıyor

BIM tüm yapı verilerini sayısallaştırıp ağ tabanlı hale getirebiliyor. Bu süreçler de yapı projelerinde yer alan tüm profesyonellere yapı planlama konusunda kolaylık sağlıyor.


Örneğin; sanal yapı modeli içerisinde herhangi bir değişiklik yapıldığında, tasarım ekibinden müteahhide, taşerondan...