03 / 05 / 2024

Bosphorus İnşaat

Bosphorus İnşaat

Bosphorus İnşaat ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi, Abdullah H.T. Taha tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 21 Ocak'ta İstanbul Dünya Ticaret Merkezi'nde kuruldu.

Flux Bosphorus İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Flux Bosphorus İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Yahya Dönmez tarafından kuruldu.

Bosphorus Group İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Bosphorus Group İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi Eyüpsultan'da Hüseyin Saçaklıoğlu tarafından kuruldu.

Bosphorus Müteahhitlik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Bosphorus Müteahhitlik Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohammad Arıf Howlader tarafından kuruldu.

Bosphorus Global İnşaat Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bosphorus Global İnşaat Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi  Şişli’de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Meral Günay tarafından kuruldu.

Bosphorus Sportif Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bosphorus Sportif Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta   500 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Güneş tarafından kuruldu.

Msy Bosphorus Turizm İnşaat Nakliyat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Msy Bosphorus Turizm İnşaat Nakliyat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Avcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed   Yücel tarafından kuruldu.

Bosphorus Magic Turizm Organizasyon Taşımacılık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Bosphorus Magic Turizm Organizasyon Taşımacılık Ve İnşaat Limited Şirketi Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Hızarcı tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Bosphorus Elektrik Kimya Reklam Taşımacılık İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bosphorus Elektrik Kimya Reklam Taşımacılık İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Kaya Bosphorus İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaya Bosphorus İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Ebru Kaya imzasıyla kuruldu.

Dumankaya İnşaat CVK Park Bosphorus Otel'de ofis açtı!

Dumankaya İnşaat yabancıları markajına aldı. Satışlarının yüzde 35'ini yabancı yatırımcıya yapan şirket, CVK Park Bosphorus Otel'de ofis açtı.

Bosphorus İnşaat ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bosphorus İnşaat ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi, Abdullah H.T. Taha tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 21 Ocak'ta İstanbul Dünya Ticaret Merkezi'nde kuruldu.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Bosphorus İnşaat Haberi

Bosphorus İnşaat

Bosphorus İnşaat ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi, Abdullah H.T. Taha tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 21 Ocak'ta kuruldu. 


Bosphorus İnşaat ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; TURİZM  1. Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir, devir...