05 / 05 / 2024

Bostancı 2017 kentsel dönüşüm son durum

Bostancı 2017 kentsel dönüşüm son durum

Konut piyasasında durgunluk ile Bostancı bölgesinde kat karşılığı oranlarının düştüğü, bölgede  teminat mektubu istemeyenlerin oranın da artmaya başladığı açıklandı. 

Bostancı Cio Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bostancı Cio Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adem Bostancı ve Ekrem Bostancı ortaklığında kuruldu.

İstanbul ve Türkiye'ye örnek olacak kentsel dönüşüm projesi!

İBB iştiraki KİPTAŞ, 2017’de “riskli bölge” ilan edilen Bağcılar Kirazlı Mahallesi’ndeki 7 blok, 190 konuttan oluşan “As Fatih Kent Sitesi”nin depreme karşı kentsel dönüşümünü yapacak. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Türkiye’ye de anlatacağız bu modeli örnek olarak" dedi.

Ali Bostancı İnşaat kentsel dönüşüm projeleriyle dikkat çekiyor!

Bursa'da 1984 yılından buyana çok sayıda konut üreten Ali Bostancı İnşaat, son dönemde yaptığı kentsel dönüşüm projeleriyle dikkat çekiyor...

İmar barışı kentsel dönüşüm alanlarını kapsıyor mu?

Yapı Kayıt Belgesi, 31 Aralık 2017 tarihinden önce yapılmış yapılar için veriliyor. Peki, imar barışı kentsel dönüşüm alanlarını kapsıyor mu?

Huzurlu Marmara Bostancı iletişim!

Huzurlu Marmara Bostancı iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Huzurlu İnşaat tarafından hayata geçirilen proje kentsel dönüşüm kapsamında İstanbul Bostancı'da yükseliyor. 

Kentsel dönüşümde 2017'de 783.9 milyon TL kira yardımı yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde 2017 yılında kentsel dönüşüm kapsamında 2017'de 783 milyon 910 bin lira kira yardımı ödendi.

Akiş GYO Kadıköy arsası 2017 değerleme raporu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bostancı Mahallesi 315 ada 3 parsele ilişkin hazırlatılan 2017 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

İzmir Büyükşehir 2017'de kentsel dönüşümde atağa kalktı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yatırım toplamı beş yıllık döneme göre yüzde 86 arttı. Çalışmalar kırsaldan kente kadar uzanırken kentsel dönüşüm kapsamında birçok projeye başlandı.

Yenitepe Kadıköy "2017'nin En Başarılı Kentsel Dönüşüm Projesi" seçildi!

Nuhoğlu İnşaat tarafından inşa edilen Yenitepe Kadıköy projesi, "İstanbul Altın Değerler Ödül" töreninde "2017'nin En Başarılı Kentsel Dönüşüm Projesi" ödülüne layık görüldü.

Sur Yapı Antalya kentsel dönüşüm fiyatları 2017!

Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanan  Sur Yapı Antalya projesi 19 bin konut, home ofis ve dükkandan meydana geliyor. İşte Sur Yapı Antalya kentsel dönüşüm fiyatları 2017...

İnşaat sektörü kentsel dönüşüm ve kamu yatırımları ile büyüyecek!

2017 yılını değerlendiren Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Mithat Yenigün, gelecek dönemde inşaat sektörünün kentsel dönüşüm ve kamu yatırımları ile büyüyeceğini söyledi..

Halk GYO Caddebostan binası 2017 değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın kentsel dönüşüm sürecinde olan İstanbul merkezli Caddebostan binasının 2017 yıl sonu arsa payı değerleme raporu yayınlandı.

DKY Ada Kartal güncel fiyat listesi 2017!

Kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen DKY Ada projesi 796 daireden meydana geliyor. İşte DKY Ada Kartal güncel fiyat listesi 2017...

Bostancı 2017 kentsel dönüşüm son durum Haberi

Bostancı 2017 kentsel dönüşüm son durum


Dünya Gazetesi'nden Leyla İlhan bugünkü yazısında Bostancı Deluxe'un satışa çıkması dolayısıyla düzenlenen basın toplantısında konuşan Yapıen İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Celal Koçer'ın açıklamalarını kaleme aldı. 

İnşaat sektöründe bugüne kadar 40’a yakın kamu projesinde taahüt işi yapan Yapıen İnşaat, kendi markasıyla da konut sektörüne girdi. 61 konutlu Bostancı Deluxe projesiyle sektöre giriş yapan Yapıen İnşaat, projeyi Mart 2018’de teslim etmeyi planlıyor.

Bostancı Deluxe'un satışa çıkması dolayısıyla düzenlenen basın toplantısında konuşan Yapıen İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Celal Koçer, inşaat sektöründe uzun bir geçmişe sahip bulunan şirketlerinin bugüne kadar binin üzerinde konut ürettiğini söyledi.

Bostancı Deluxe’nin bir kentsel dönüşüm projesi olduğunu aktaran Koçer, “Proje için kat malikleriyle 15 Temmuz öncesi yüzde 69’ı hak sahiplerine kalacak şekilde kat karşılığı anlaşma yaptık....