19 / 05 / 2024

Bostancı Emlak iletişim

Bostancı Emlak iletişim

Bostancı Telekomünikasyon Enerji Makina Mühen.ve Bakım Petrol Oto Emlak Ve Mermer İnşaat Sanayi Limited Şirketi bugün Arnavutköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Bostancı tarafından kuruldu.

Emlakçılıkta iletişim yeteneğinin önemi!

Emlakçıların portföy alabilmek için satıcıyı da alıcıyı da ikna etmesi gerekiyor. Bu nedenle emlakçılar iletişim becerilerini ve bilgilerini sürekli geliştirmek zorunda...

Düşler Vadisi Riva iletişim bilgileri!

Düşler Vadisi Riva iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.  Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle hayata geçirilen projede satışlar başladı. 

İdealist Cadde iletişim bilgisi!

İdealist Cadde iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) güvencesiyle ve İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) imzasını taşıyan proje İstanbul Şile'de hayata geçiriliyor. 

Vesta Global'in iletişim danışmanlığını Event-Farm yapacak!

Yurtdışı emlak yatırımı konusunda yeni nesil gayrimenkul danışmanlık hizmeti veren, yüzde 100 Türk şirketi Vesta Global'in stratejik iletişim danışmanlığını Event-Farm yapacak...

Huzurlu Marmara Bostancı iletişim!

Huzurlu Marmara Bostancı iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Huzurlu İnşaat tarafından hayata geçirilen proje kentsel dönüşüm kapsamında İstanbul Bostancı'da yükseliyor. 

Thamer Turizm Emlak İletişim Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Thamer Turizm Emlak İletişim Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile T. Alı Sulaıman tarafından kuruldu. 

Emlak Konut Bizim Mahalle Evleri iletişim!

Emlak Konut Bizim Mahalle Evleri iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Küçükçekmece'de yapılacak olan Bizim Mahalle projesinde toplam 7 bin konut olacak...

Yapıen İnşaat Bostancı Deluxe iletişim!

Yapıen İnşaat imzası taşıyan Bostancı Deluxe projesi 61 adet daireden meydana geliyor. Yapıen İnşaat Bostancı Deluxe iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Bahçekent Emlak İletişim Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Bahçekent Emlak İletişim Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Sanayi Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Erkan Yavuz imzasıyla kuruldu.

Ofis Karat Bakırköy iletişim!

Ön taleplerin toplandığı Ofis Karat Bakırköy projesi Emlak Konut'un "Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti" isimli konut satış kampanyasına katıldı. Ofis Karat Bakırköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Tual Bahçekent iletişim!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Dağ Mühendislik tarafından hayata geçirilen Tual Bahçekent projesinde satış süreci devam ediyor. Tual Bahçekent iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Ankara Başkent Emlak Konutları iletişim!

Ankara Başkent Emlak Konutları iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Başkent Emlak Konutları projesinde metrekare fiyatı 5 bin 500 TL'den başlıyor...

Evora Denizli Evleri Merkezefendi iletişim!

Evora Denizli Evleri Merkezefendi iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Emlak Konut güvencesini taşıyan Evora Denizli projesinin ruhsatı 29 Ocak 2016 tarihinde alındı...

Bostancı Emlak iletişim Haberi

Bostancı Emlak iletişim

Bostancı Telekomünikasyon Enerji Makina Mühen.ve Bakım Petrol Oto Emlak Ve Mermer İnşaat Sanayi Limited Şirketi bugün Arnavutköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Bostancı tarafından kuruldu.

Bostancı Emlak Ve Mermer İnşaat Sanayi Limited Şirketi konusu:

1. Haberleşme hizmetlerini sağlamak için gerekli olabilecek her türlü donanımın alımı, satımı, ithalatı, ihracatı, dağıtımını yapmak. 2. Her çeşit cep ve mobil telefonları, telefon santralleri, telsiz haberleşme cihazları ve bunların yedek parça ve aksesuarlarının alımı, satımı, mamul, bakım ve onarımını, ithalatını, ihracatını ve iç ticaretini, pazarlamasını, bayiliğini, distribütörlüğünü ve mümessilliğini yapmak. 3. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan gerekli lisans alınarak enerji kaynaklarının üretim tesislerinde elektrik enerjisine dönüştürülmesi için üretim tesisi kurulması, elektrik enerjisi üretimi, üretilen elektrik enerjisinin ve/veya kapasitenin müşterilere satışını yapmak 4. Elektrik ve ısı...