13 / 05 / 2024

bostancı mediamarkt

bostancı mediamarkt

Media Markt, Türkiye’deki 24. mağazasını 14 Şubat Perşembe günü Bostancı E5 yolu üzerinde açtı. 2.500 metrekarelik bu yeni mağaza ile Media Markt’ın Türkiye’de hizmet verdiği alan 150.000 metrekareyi aştı

Bostancı Deluxe teslim tarihi!

Toplam 61 adet daireden meydana gelen Bostancı Deluxe projesi Bostancı İskelesi'ne beş dakika mesafede inşa ediliyor. İşte Bostancı Deluxe teslim tarihi...

Dudullu-Bostancı Metrosu 11 Nisan 2019'da açılacak!

Anadolu yakasında yapılan Dudullu-Bostancı metrosunun inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Dudullu-Bostancı Metrosu'nın 11 Nisan 2019'da açılması planlanıyor.

Bostancı Deluxe'de ön talep toplanıyor!

Yapıen İnşaat tarafından İstanbul Bostancı'da hayata geçirilen Bostancı Deluxe projesi için ön talep toplama süreci başladı. 1+1’den 4+1’e kadar uzanan dubleks daire seçenekleriyle dikkat çeken ve şehrin merkezinde yer alan Bostancı Deluxe, yatırımcısına yüksek kazanç fırsatı sunuyor.

Dudullu-Bostancı Metro Hattı inşaatında son durum!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Anadolu Yakası’ndaki en önemli entegrasyon hatlarından biri olarak inşa ettiği Dudullu-Bostancı Metrosu’nda, TBM makinesi İçerenköy İstasyonu’na ulaştı ve kazı çalışmasının yüzde 16’sı tamamlandı...

Huzurlu Marmara Bostancı ön talep topluyor! 618 bin TL'ye!

Huzurlu İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Huzurlu Marmara Bostancı projesinde lansman öncesi fırsatlar sunuluyor. Projede 2+1 daireler 618 bin TL'den alıcılarını bekliyor.

Kobi İnovasyon Gayrimenkul Aracılık Hizmetleri Anonim Şirketi Bostancı Şubesi açıldı!

Kobi İnovasyon Gayrimenkul Aracılık Hizmetleri Anonim Şirketi Bostancı Şubesi bugün açıldı. Şubenin sermayesi 100 bin TL.

Bostancı 34 Metal İnşaat Elektrik Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bostancı 34 Metal İnşaat Elektrik Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Harun Bostancı tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Huzurlu Bostancı projesi!

Huzurlu Bostancı projesi Huzurlu İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Huzurlu Bostancı projesi 48 konut ve 2 dükkandan meydana geliyor.

Huzurlu Marmara Güneşli ve Bostancı projeleri geliyor!

Huzurlu İnşaat Beylikdüzü'nden sonra Huzurlu Marmara Güneşli ve Bostancı projelerini satışa sunmaya hazırlanıyor...

Dudullu-Bostancı metro inşaatında kaza: 1 ölü!

Dudullu-Bostancı metro inşaatında iş kazası meydana geldi.1 işçinin hayatını kaybettiği olayla ilgili polisin soruşturması devam ediyor.

Dudullu-Bostancı Metrosu'nun inşaatında kaza!

Kadıköy'de yapımı süren Dudullu-Bostancı metro inşaatında kaza meydana geldi. Ayşekadın metro istasyonundaki kazada 1 işçi hayatını kaybetti.

Bostancı Kentsel Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bostancı Kentsel Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 15 bin TL sermaye ile bugün Adem Bostancı ve Ekrem Bostancı imzasıyla kuruldu.

Dudullu-Bostancı Metrosu'nun çalışmaları başladı!

Dudullu-Bostancı metrosunun tünel çalışmaları başladı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, çalışmalarla ilgili olarak bilgi verdi. Metro hattında 13 istasyon bulunuyor.

bostancı mediamarkt Haberi

bostancı mediamarkt



Teknoloji severlerin yoğun ilgi gösterdikleri Media Markt Bostancı mağazası açılışında, binlerce İstanbullu, açılışa özel inanılmaz fiyatlar için uzun kuyruklar oluşturdu. Sevgililer gününe denk gelen açılışa çiftler de yoğun ilgi gösterdi. Hediye almayı son ana bırakan ve sevgilisine son teknolojiyi en uygun fiyata almayı tercih eden çiftler de Media Markt’a akın etti.

Açılışa özel kampanyası ile dünya markalarını çok özel fiyatlarla sunan 2.500 metrekare alana yayılı Media Markt Bostancı mağazasında, cep telefonu, diz üstü bilgisayar, küçük ev aletleri ve LED TV en çok ilgi gören ürün grupları oldu.

Teknoloji tutkunları açılışa özel çılgın kampanyalar için Media Markt’a akın etti.

Media Markt Bostancı açılışına özel sunduğu kampanyalar, 14-17 Şubat 2013 tarihleri arasında teknoloji severlerle buluşacak. Kampanya kapsamında; Samsung Galaxy S III 1799 TL yerine...