06 / 05 / 2024

bostaniçinde okul yapılıyor

bostaniçinde okul yapılıyor

Makbule Küçükçalık isimli hayırsever tarafından Van'ın Bostaniçi Beldesi'ne 12 derslik okul yapılacak...

Şanlıurfa Eyyüp Nebi Camii ve Külliyesi bin 400 metrekare alana yapılıyor!

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesine bağlı Eyyüp Nebi'de Büyükşehir Belediyesi ve Şanlıurfa Valiliği işbirliğinde yapılan Eyyüp Nebi Camii ve Külliyesi inşaatı devam ediyor. Cami ve külliye bin 400 metrekarelik alana yapılıyor...

1915 Çanakkale köprüsü fay hattı üzerinde mi yapılıyor?

Deprem Uzmanı Prof. Dr. Doğan Perinçek, Çanakkale'de bir konferansta konuşma yaptı. Perinçek, "Yapımı süren Çanakkale Boğaz Köprüsü fayların üzerine yapılıyor, Çanakkale’deki faylar köprü eksenine dik olarak deniz içinde köprünün altından geçiyor" dedi...

Ordu Akkuş'a cezaevi yapılıyor!

Akkuş'a Cezaevi Yapılıyor AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Akkuş ilçesine inşa edilecek cezaevinin ihalesinin yapıldığını ve inşaatın bir yıl içinde bitirileceğini söyledi.

Beykoz Ormanı'na okul mu yapılıyor?

İmara açılan Beykoz Ormanı'na Kalyon Gayrimenkul yatırım iştiraki RSY İnşaat tarafından Nun Vakfı için lise ve ortaokul yapılıyor. İnşaat alanının kuzeyinde özel orman alanı ve güneyinde özel orman alanıyla tarım alanları bulunuyor.

Hatay Defne'deki 3 mahallede üç ayrı okul inşaatı yapılıyor!

Defne ilçesine bağlı 3 mahallede üç ayrı okul inşaatı yapılıyor. Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, hafta başında okul inşaatlarını yerinde inceledi.

Talas'ta 24’er derslikli bir ilkokul ve bir ortaokul yapılıyor!

Konut yapımı hızla devam eden mahallelerde okul ihtiyacını karşılama amacıyla Anayurt ve Saylar mahallelerinde Kayseri Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığınca (YİKOB) 24’er derslikli 1 ilkokul ve 1 ortaokul yapılıyor.

Balıkesir Gönen'e yeni okul yapılıyor!

Balıkesir’in Gönen ilçesi bir ilköğretim okuluna daha kavuşuyor. Kaba inşaatı yapılan Öğretmenler İlköğretim Okulu’nun geri kalan kısmı için Balıkesir Valiliği’nce 25 Aralık tarihinde ihaleye çıkılıyor.

TOKİ Malatya Beydağı başvuruları nasıl yapılıyor?

Malatya Beydağı TOKİ Konutları 3+1 olarak tasarlandı. Yüzde 25 peşinde 144 ay vade imkanı sunan projede başvurular yarın başlıyor. Peki TOKİ Malatya Beydağı başvuruları nasıl yapılıyor?

TOKİ İskenderun başvuru işlemleri nasıl yapılıyor?

TOKİ İskenderun Evleri için 15 yıla varan vade uygulanıyor. Proje İskenderun Belediye Başkanlığı ve TOKİ işbirliğinde satışa sunuluyor. Peki TOKİ İskenderun başvuru işlemleri nasıl yapılıyor?

Hatay Reyhanlı'da Suriyeliler için 3'ncü okul yapılıyor!

Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde Suriyeliler için 3. okul yapılıyor. Milli Eğitim Bakanlığı ve AFAD işbirliği ile Mustafa Kemal Mahallesi’ndeki okulun da tamamlanması ile Suriyelilerin eğitimine verileceği kaydedildi.

Bitlis Güzelsu'ya öğretmenler için lojman yapılıyor!

Bitlis’in Ahlat ilçesine bağlı Güzelsu köyünde öğretmenlerin barınma ihtiyacını karşılamak amacıyla 6 dairelik lojman yapılıyor. Güzelsu köyünde zamanla ihtiyaç doğmasından dolayı lojman yapımına başlanıldığı belirtildi.

Karacabey'de asfalt çalışmaları yapılıyor!

Karacabey'de yollar ilçenin çeşitli yerlerinde sürdürülen asfaltlama ve parke taş çalışmaları yapılıyor. Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan "Önceliğimiz kangren olmuş bölgeler" dedi.

Bursa Karacabey'de sosyal tesis yapılıyor!

Bursa'nın Karacabey ilçesinde son yıllarda turizm bölgesi olma yolunda hızla yol kat eden Eskikaraağaç Mahallesi'ne Karacabey Belediyesi tarafından sosyal tesisler ve göl çevre yolu yapılıyor.

bostaniçinde okul yapılıyor Haberi

bostaniçinde okul yapılıyor



Van'ın Bostaniçi Beldesi'ne 12 derslik okul yapılacak okulun protokolü Makbule Küçükçalık ve Van Valisi Münir Karaloğlu arasında imzalandı. 23 Ekim ve 9 Kasım 2011 tarihleri'nde meydana gelen depremde en fazla etkilenen okullar oldu. Hayırsever Makbule Küçükçalık'ta okul yaptırma kararı...