06 / 05 / 2024

Botanica İstanbul Mutlu İnşaat telefon

Botanica İstanbul Mutlu İnşaat telefon

Mutlu İnşaat ve Ak Proje imzasını taşıyan Botanica İstanbul projesinde satışlar başladı. Beylikdüzü'nde yükselen Botanica İstanbul projesinde ortalama metrekare birim fiyatı 2 bin 800 TL...

ATRAX 2023 'Mutlu Şehirler' temasıyla 12-14 Ocak'ta İstanbul Fuar Merkezi’nde!

ATRAX 2023 Fuarı, 'Mutlu Şehirler' temasıyla 12-14 Ocak tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Ekrem İmamoğlu: Çıldırtan değil, mutlu eden projelerin peşindeyiz!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, İngiltere merkezli toplam 11 şı̇rketin yönetı̇cı̇ler bir araya geldi. Başkan İmamoğlu,  “İnsanları çıldırtacak çılgın projeler değil, insanları mutlu edecek insani projelerin peşindeyiz" dedi.

Hüseyin Avni Mutlu'ya okul kirası davası!

FETÖ’den girdiği cezaevinden geçen ay tahliye edilen İstanbul eski Valisi Hüseyin Avni Mutlu’ya yönetim kurulu başkanı olduğu İOSB’de “görevi kötüye kullanmak”tan 2 yıl hapis cezası isteminde bulunuldu. 

Kentsel dönüşümde herkesi mutlu edeceğiz!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal,  "Kentsel dönüşümde herkesin mutlu olacağı prjeler geliştiriyoruz" dedi...

Şehir Konakları Mutlu Evler Türkiye ödeme kampanyası!

İstanbul Ümraniye'de yükselen Şehir Konakları projesinde dairelerin 2019 yılında teslim edilmesi planlanıyor. Şehir Konakları Mutlu Evler Türkiye ödeme kampanyasına göre daireler için aylık 900 TL ödeme yapılabiliyor.

Sur Yapı Yeşil Mavi Mutlu Evler Türkiye ödeme kampanyası!

İstanbul Maltepe'de hayata geçirilen Yeşil Mavi projesinde Mutlu Evler Türkiye kampanyası başladı. Projede fiyatlar 437 bin TL'den başlıyor. İşte Sur Yapı Yeşil Mavi Mutlu Evler Türkiye ödeme kampanyası...

Botanica İstanbul'da metrekare fiyatı 2 bin 700 TL!

Mutlu inşaat ve Ak Proje ortak girişimi ile Beylikdüzü'nde yükselen Botanica İstanbul'da metrekare fiyatları 2 bin 700 liradan başlıyor.

Botanica İstanbul 21 Nisan'da Abu Dabi'de görücüye çıkacak!

Beylikdüzü'ne 477 dairelik botanik konsepti getiriyor Mutlu İnşaat ve Ak Proje'nin ortak girişimiyle Beylikdüzü'nde inşa edilen Botanica İstanbul projesi bölgeye yeni bir konsept getiriyor.

Botanica İstanbul'un yüzde 30'u satıldı!

İstanbul Esenyurt'ta Mutlu İnşaat ve Ak Proje'nin ortak girişimi ile hayata geçirilen Botanica İstanbul, metrekaresi 2 bin 700 liraya satışa çıktı.

Botanica İstanbul projesinde fiyatlar 2.700 TL’den başlıyor!

Mutlu İnşaat ve Ak Proje’nin ortak girişimi ile hayata geçirdikleri Botanica İstanbul,28.000 metrekare alan üzerinde kurulu 7 blok 477 daireden oluşuyor.

Botanica İstanbul'un yüzde 80'i yeşil alana ayrıldı!

İstanbul Esenyurt’ta Mutlu İnşaat ve Ak Proje’nin ortak girişimi ile hayata geçirilen Botanica İstanbul, metrekaresi 2 bin 700 liraya satışa çıktı.

Botanica İstanbul'da satışlar başladı!

Mutlu İnşaat ve Ak Proje'nin ortak girişimi ile hayata geçirdikleri Botanica İstanbul, 28 bin metrekare alan üzerinde kurulu 7 blok 477 daireden oluşuyor.

Botanica İstanbul'da 1+1 daireler aile bloğundan ayrıldı!

İstanbul Esenyurt'ta Mutlu İnşaat ve Ak Proje'nin ortak girişimi ile hayata geçirdikleri Botanica İstanbul metrekaresi 2 bin 700 liraya satışa çıktı. Proje, 28 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor..

Botanica İstanbul Mutlu İnşaat telefon Haberi

Botanica İstanbul Mutlu İnşaat telefon


Mutlu İnşaat ve Ak Proje tarafından hayata geçiriliyor olan Botanica İstanbul projesi Beylikdüzü Marmara Park AVM'nin karşısında yükseliyor.  Beylikdüzü Botanica İstanbul projesinde satışlar 2 gün sonra cuma günü başlıyor. Botanica İstanbul'da dairelerin metrekare ortalama fiyatı 2 bin 800 TL.


7 blok olarak tasarlanan Botanica İstanbul projesinde blokların kat yüksekliği 10 olarak belirlendi. Botanica İstanbul projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor.



28 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor olan Botanica İstanbul projesi 522 adet konuttan meydana geliyor. Projede yüzme havuzu, fitness, sauna, çocuk oyun alanları, spor alanları gibi sosyal donatılar bulunuyor.


Botanica İstanbul Beylikdüzü teslim tarihi Aralık 2016 yılı olarak belirtiliyor. Botanica İstanbul satış ofisi Marmara...