28 / 04 / 2024

ATRAX 2023 'Mutlu Şehirler' temasıyla 12-14 Ocak'ta İstanbul Fuar Merkezi’nde!

ATRAX 2023 'Mutlu Şehirler' temasıyla 12-14 Ocak'ta İstanbul Fuar Merkezi’nde!

ATRAX 2023 Fuarı, 'Mutlu Şehirler' temasıyla 12-14 Ocak tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek.



Kentlerdeki sosyal ve cazibe tesisleri, yaşamımızda nasıl hissettiğimiz üzerinde büyük bir etki etmekle beraber bölge sakinleri için mutluluk kaynakları olmayı sürdürüyor.

Kentin sürdürülebilirlik kalitesini artıracak mimari projeler gerçekleştirilen fuar ve etkinliklerde de oldukça ilgi görüyor. Verilen detaylara göre, bu kapsamda 12-14 Ocak 2023 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde yapılacak olan ATRAX Fuarı, şehir planlamasından kamusal alan tasarımına, cazibe merkezleri ve oyun alanlarından sosyal ve spor tesislerine kadar bu konuyu en kapsamlı şekilde ele alacak ve sektör oyuncularını yerel yönetimler, kamu otoriteleri ve üniversiteler ile bir araya getirecek.

ATRAX 2023 Mutlu Şehirler temasıyla 12-14 Ocak ta İstanbul Fuar Merkezi’nde!

MUTLU KENTLER MUTLU İNSANLAR

Artan nüfus ve ihtiyaçlar, özellikle şehir yaşamını git gide zorlaştırırken, şehirleri daha yaşanabilir kılmanın yolu da “Mutlu Şehirler” uygulamalarından geçiyor.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Tureks Fuarcılık tarafından bu yıl 10.'su gerçekleştirilecek olan Uluslararası Eğlence-Etkinlik, Park-Rekreasyon Fuarı ATRAX, çok çeşitli ulusal ve uluslararası paydaşların projelerine de rehber olacak. Yine verilen detaylara göre, ülkemizin en kapsamlı ve güvenilir oyun makinelerini hizmete sunan teknoloji firmaları, çocukların hayallerini tasarlayıp onlarla paylaşan yapı hizmetleri, yüksek teknoloji ile geri dönüştürülmüş ürünlerden üretilen kauçuk zemin tesisatlarının öncüleri ve daha bir çok alanında uzman sektör temsilcileri; hizmet, tasarım ve projelerini ilgili profesyonel alıcılara sergileyecek. 

Merakla beklenen ATRAX 2023 Fuarı teması kapsamında “Mutlu Şehirler” inşa etmenin önemi, eğlence ve rekreasyonun şehir halkının mutluluğuna katkısı konulu panellerle konunun uzmanları ve yerel yönetimler buluşacak.


Geri Dön