19 / 07 / 2024

boya sanayicileri

boya sanayicileri

Boya Sanayicileri Demeği Başkam Ahmet Faik Bitlis, boya yapılmayan sıvalı binaların depremde daha büyük riskler taşıdığını söyledi. Yağmur suyu hem tuğlaya hem de inşaat demirini yiyip bitiriyor diyen Bitlis, boya sadece estetik değil dedi

Boya sanayicileri 'badana kanunu' istiyor!

Türkiye'de 3 milyar dolarlık büyüklüğe sahip olan boya sektörü, yıllık 6,5 litre olan bireysel tüketimi iki katına çıkarmak için harekete geçti.

Ev sahibine her 3 yılda bir evini boyatma zorunluluğu getirilsin!

Avrupa'da 5'inci sırada yer alan Türkiye boya sektörü, gözüne 3'üncülüğü kestirdi. Boya Sanayicileri Derneği (BOSAD) bu yolda neler yapılması gerektiğini konusunda A. T. Kearney işbirliğiyle "Türkiye Boya Sanayi Stratejik Gelişim Raporu"nu hazırladı.

BOSAD Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yiğitbaşı oldu!

Türk boya sektörünü temsil eden Boya Sanayicileri Derneği’nin (BOSAD), 7. Olağan Genel Kurul toplantısında gerçekleştirilen seçim sonucu Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Ahmet Yiğitbaşı seçildi.

Ahmet Faik Bitlis: Boya pazarı 2030'a kadar yıllık yüzde 3.5 artacak!

Boya Sanayicileri Derneği (BOSAD) Başkanı Ahmet Faik Bitlis, dünya boya pazarı büyüklüğünün 2030 yılına kadar yıllık yüzde 3.5 artmasını beklediklerini söyledi.

Boya ve hammaddeleri sektörü hedefe koşuyor!

Boya Sanayicileri Derneği (BOSAD) Başkanı Ahmet Faik Bitlis, son 2 yıl öncesine kadar sektörün her yıl ülke büyümesinin üstünde büyüdüğüne dikkat çekti.

Türkiye'deki boya pazarı büyüklüğü 2 milyar doları aştı!

Boya Sanayicileri Derneği (BOSAD) Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Faik Bitlis, sektörün Türkiye'deki pazar büyüklüğünün 2 milyar doları aştığını açıkladı. Bitlis, "Hedefimiz bu oranı artırmak" dedi

Türk boya sektörünün iç pazar büyüklüğü 2,2 milyar dolar!

Boya Sanayicileri Derneği (BOSAD), gerek üretim teknolojisi gerekse inovatif ürünlerde bölgesinin en güçlü oyuncularından biri olan Türkiye'yi üretim üssü ve cazibe merkezi haline getirmek için kolları sıvadı.

Boya sektörü Paintistanbul fuarı için gün sayıyor!

Boya Sanayicileri Derneği (BOSAD) ve CNR iş birliğiyle Boya Sanayi, Hammadde ve Yardımcı Maddeler Fuar ve Kongresi'nin 3'üncüsü, 23 - 25 Ekim 2014 tarihlerinde İstanbul'da düzenlenecek.

Paintistanbul fuarı 23-25 Ekim arasında yapılacak!

Boya Sanayicileri Derneği (BOSAD) ve CNR iş birliğiyle Boya Sanayi, Hammadde ve Yardımcı Maddeler Fuar ve Kongresi'nin 3'üncüsü, 23 ile 25 Ekim 2014 tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenecek.

Boya sektörü Paintistanbul fuarına hazırlanıyor!

Boya Sanayicileri Derneği (BOSAD) ve CNR iş birliğiyle Boya Sanayi, Hammadde ve Yardımcı Maddeler Fuar ve Kongresi'nin 3'üncüsü, 23 - 25 Ekim 2014 tarihlerinde İstanbul'da düzenlenecek.

Solvent'e getirilen ÖTV boya sanayiini vurdu!

Boya hammaddesi olarak kullanılan bazı solventlerin akaryakıt kaçakçılığında da kullanılıyor olması nedeniyle, bu ürünlere getirilen ÖTV, boya sanayisinin hammadde maliyetlerini yükseltiyor. Boya sanayicileri konu hakkında Maliye ile görüşüyor,

Ahmet Faik Bitlis: Boya sanayii 2014'te yüzde 4 büyüyecek!

Boya Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Faik Bitlis, açıklamasında "Bu yıl da 2013'te olduğu gibi yüzde 4 civarında bir büyüme olacağını tahmin ediyoruz dedi.

Boya Sanayiinde, 2014'te yüzde 4 büyüme bekleniyor!

Boya Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Faik Bitlis, açıklamasında "Bu yıl da 2013'te olduğu gibi yüzde 4 civarında bir büyüme olacağını tahmin ediyoruz dedi.

boya sanayicileri Haberi

boya sanayicileri



Türkiye'de konutlarda dış cepheye iç cephe kadar önem verilmediğini belirten Boya Sanayicileri Demeği (BOSAD) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Faik Bitlis, boyasız binaların büyük risk taşıdığını söyledi, özellikle büyükşehirlerde yapılan binaların birçoğunun yıllarca sıvalı ya da tuğla ile kaba inşaat görüntüsünde kullanıldığını vurgulayan Bitlis, "Çıplak bina sadece görsel olarak kötü değil. Yağmur suyu hem tuğlayı hem de inşaat demirini yiyip bitiriyor. Deprem bölgesindeki ülkemizde boyasız evler tehlike altında” dedi.


Yıllık 800 bin ton ve 2 milyar dolarlık iç pazarı temsil eden BOSADın Başkanı, boyanın sadece görüntü olmadığını, konutlarda en önemli güvenlik unsurlarından birini oluşturduğunu ifade etti.


Boyanın şehirlere çağdaş bir görüntü verdiğini anlatan Bitlis, evlerinin dış cephesini boyamayan ev sahiplerini şöyle uyardı: 


Boyanın koruyucu etkisi var. Kullanıldığı her yerde paslanmayı da çürümeyi de...