16 / 05 / 2024

boyabat belediyesi su borcu alacağı ne kadar

boyabat belediyesi su borcu alacağı ne kadar

Sinop'un Boyabat İlçe Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, belediyenin 3 milyon lira su alacağının bulunduğunu, bunları taksitlendirerek almaya çalışacaklarını söyledi. Belediyenin piyasada en çok su alacağının olduğuna dikkat çekildi...

Sinop Boyabat'ta 13 dönümlük orman arazisinin imara açılmasına tepki!

Sinop Boyabat Belediyesi Ağustos ayı ilk meclis toplantısında, ilçe emniyet müdürlüğü binası arkasında yer alan ve belediyeye ait 13 dönüm büyüklüğündeki ormanlık alanın imara açılması gündeme geldi.

Boyabat Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık 6 iş yeri!

Boyabat Belediyesi, 15 Temmuz Şehitler Kültür Merkezinde 3-4-5-6-7-8 Nolu bağımsız bölümde bulunan 6 iş yerini ihale ile kiraya veriyor...

Boyabat Belediyesi'nden 8.5 milyon TL'ye satılık 6 gayrimenkul!

Sinop Boyabat Belediye Başkanlığı tarafından 15 Temmuz Şehitler Kültür Merkezi'nde bulunan 6 gayrimenkul 8 milyon 590 bin 928 TL'ye satılıyor. Taşınmazların ihalesi 15 Ağustos 2018 günü gerçekleşecek.

Boyabat Belediyesi'nden 4.6 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Boyabat Belediyesi, Camikebir Mahallesi A. Menderes Bulvarı'nda yer alan 15 Temmuz Şehitler Kültür Merkezi'ndeki iki bağımsız bölümü satışa sunuyor..

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi yatırımcıların önünü açıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, SU-KAY Park ve Çelik Köprüler ile cazibe merkezi haline gelen GAP Vadisi bölgesindeki imarda yer alan 50 metrelik yeni yolları açarak halkın hizmetine sunmayı planlıyor.

Hatay Yoğunoluk'un su sorunu çözülüyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), Samandağ ilçesine daha temiz ve kesintisiz içmesuyunun sağlanması adına çalışmaların sürdürdüğünü bildirdi.

Boyabat Belediyesi konak satın aldı!

Sinop'un Boyabat Belediyesi tarafından, ilçe turizmine kazandırılmak üzere konak satın alındı. İsmail Eski Konağı’nın anahtarı yapılan törenle Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı’ya teslim edildi.

Hatay Erzin'de atık su arıtma tesisi inşaatı başladı!

Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (HATSU), kanalizasyon şebekesi tamamlanan Erzin"in içme suyu ile birlikte en büyük eksiği olan atık su arıtma tesisi inşaatının başladığını bildirdi.

Antalya Muratpaşa'daki su parkı yıkılıyor!

Muratpaşa Belediyesi, 'Su Parkı Hayaleti' başlığı ile gündeme taşındığı, tahliye edildikten sonra kaderine terk edilen su parkında yıkıma başladı.

Kocaeli Acısu’yun altyapı problemi çözüldü!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, geçtiğimiz yıl içerisinde Kartepe bölgesinde etkili olan sağanak yağışlarda su baskınları ile etkilenen Acısu bölgesinde yağmursuyu ve atık su kolektör hatları, terfi merkezi ve dere ıslahları gerçekleşti

Boyabat Belediye binası, hizmete girmeden yıkıldı!

Sinop'un Boyabat Belediyesi tarafından 10 yıl önce yaptırılan belediye ek hizmet ve otel binası, depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle hizmete girmeden yıkıldı. İşte binanın yıkım hikayesi...

Antakya'nın altyapısı yenileniyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi her mahalleye ve sokağa kanalizasyon götürme çalışmaları kapsamında Akasya Mahallesi 2. Etap TOKİ’de 200’lük borularla 180 metre kanalizasyon hattının döşendiğini açıkladı

Sakarya'daki 8,5 milyonluk arıtma tesisinde sona gelindi!

Pamukova ve Geyve'ye hizmet verecek atıksu arıtma tesisi ile ilgili açıklama yapan Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş “Yaklaşık 8,5 Milyonluk projemiz 40 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor" dedi

boyabat belediyesi su borcu alacağı ne kadar Haberi

boyabat belediyesi su borcu alacağı ne kadar


Sinop'un Boyabat İlçe Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, belediyenin 3 milyon lira su alacağının bulunduğunu, bunları taksitlendirerek alamaya çalışacaklarını söyledi.


Başkan Şefik Çakıcı, Boyabat’ın çözüm bekleyen sorunları ve projeleri ile ilgili ulusal ve yerel basın mensupları ile yaptığı toplantıda açıklamalarda bulundu. Belediyenin piyasada en çok su alacağının olduğuna dikkat çeken Çakıcı, tahsili ile ilgili çeşitli kolaylıklar sağlayacaklarını söyledi. Su borcu çok olan vatandaşları su borçlarına taksit imkanı veya pos cihazları ile ödeme kolaylığı sağlayacaklarını belirten Çakıcı, “Çeşitli nedenlerle su borcu birikmiş vatandaşlarımız var. Ve buda büyük bir meblağ oluşturuyor. Bunun için her türlü kolaylık sağlanacaktır. Su alacağının tahsili ile ilgili bankalarla görüşmelerimiz devam ediyor. Pos ya da taksit konusunda çalışmalarımız son aşamaya geldi” dedi.


Boyabat Belediyesi’nin 2 milyon 300 bin lirası şahıslardan...