17 / 07 / 2024

boyabat seyir kulesi

boyabat seyir kulesi

Sinop Boyabat'ta inşa edilen 57 metre yüksekliğindeki seyir kulesinin Kasım ayında hizmete açılması planlanıyor...

İcradan satılık dev TV kulesi; 249 milyon TL bedel biçildi

İstanbul Büyükçekmece'de bulunan içinde TV kulesi, seyir terası, restoran, dükkan, otopark ve çok amaçlı salonların yer aldığı 8 bin metrekarelik alan, 2 ay sonra 249 milyon 395 bin lira bedelle satışa çıkacak. İşte detaylar...

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nde sona yaklaşılıyor!

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında restoran, seyir terası gibi sosyal alanların bulunacağı katlar tamamlandı. Kulenin yıl sonunda hizmete alınması planlanıyor.

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında sona gelindi!

Çamlıca'da görüntü kirliliği oluşturan antenler ve kuleleri tek bir noktada toplayacak Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında sona yaklaşılıyor. Projede restoran, seyir terası gibi sosyal alanların olacağı katların montajı tamamlandı.

Çamlıca Kulesi'nin inşaatında sona yaklaşılıyor!

İnşaatı hızla devam eden Çamlıca Kulesi'nin dördüncü büyük parçanın montajına başlandı. Havadan görüntülenen kulenin restoran ve seyir terası olarak hizmet vermesi planlanıyor.

Sinop Erenlik seyir kulesinin inşasında sona gelindi!

Sinop Boyabat'ta inşa edilen 57 metre yüksekliğindeki seyir kulesinin Kasım ayında hizmete açılması planlanıyor...

Çekmeköy Seyir Kulesi'nin inşaatında son aşamaya gelindi!

Çekmeköy Merkez Mahallesi’nde deniz seviyesinden 270 metre yükseklikte hayata geçirilen Çekmeköy Seyir Tepesi'nde çalışmaları sürüyor.

Malatya Yeşilyurt'a kent park, kültür evi ve seyir kulesi yapılıyor!

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Gedik Mahallesinde devam eden Gedik Kent Park, Kültür Evi ve Seyir Kulesi çalışmalarını yerinde inceledi.

Küçük Çamlıca Tv ve Radyo Kulesi'nin temeli atıldı!

İstanbul’un seyir terası olacak Küçük Çamlıca Tv ve Radyo Kulesi'nin temeli atıldı. Haziran'da açılması planlanan kule, 400 metreden 360 derece seyir keyfi sunacak.

Galata Kulesi külahına 1965'te kavuştu!

Galata Kulesi'nin külahı 1965'te eklenmiş. O yıl yapılan kazıda İstanbul efsanelerinden 'yeraltı tünelleri'ni doğrular nitelikte gizli tünel bulunmuş... İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın ortaya çıkardığı haber...

1965 yılında Galata Kulesi'ne külah geçirilecekmiş!

1965 yılında, Galata Kulesi'ne ekli olan iki ahşap kat yıkılmış. 51.65 metre uzunluğunda olan Kule'ye bir külah geçirilecekmiş ve boyu 70 metreyi aşacakmış. Yapılan kazılarda Kule'nin altında gizli bir tünele de rastlanmış.

Nemrut Dağı Milli Parkı'na iki seyir terası yapıldı!

Nemrut Dağı'na bakan Nemrut Dağı Milli Parkı sınırları içerisinde iki ayrı noktadaki Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü tarafından iki seyir terası yapılarak yerli ve yabancı turistlerin hizmetine sunuldu.

Dünyanın en yüksek tren kulesi inşa ediliyor!

ABD'NİN Florida eyaletinde bulunan Walt Disney eğlence parkına komşu olacak bir tren kulesi, yeni bir korku ve heyecan dalgası yaratacak. Tren kulesi toplam 173 metrelik yüksekliğe sahip olacak...

İzmir Saat Kulesi mor renge büründü!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, dünya genelinde her yıl 17 Kasım günü çeşitli etkinliklerin düzenlendiği “Dünya Prematüre Günü” nedeniyle İzmir ’in simgesi Saat Kulesi’ni “mor” renge büründürdü.

boyabat seyir kulesi Haberi

boyabat seyir kulesi

Sinop Erenlik Tepesi'ne inşa edilen ve 57 metrelik yüksekliğiyle Karadeniz bölgesinin en yüksek seyir kuleleri arasında gösterilen kulenin 52 metrelik bölümünün yapımı tamamlandı. 

Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, belediye olarak ülke turizmine çok önemli bir eseri daha kazandırmak üzere olduklarını ifade etti.  Çakıcı, "Türkiye'nin en yüksek seyir kulelerinden birini inşa etmenin gururunu yaşıyoruz. Kulemiz Kasım ayında hizmete açılarak bölge turizmine katkı sunmaya başlayacak." dedi. 

Çakıcı, sözlerine şöyle devam etti; "Boyabat ilçemiz tarihi yapılarıyla öne çıkan bir ilçe. Hakikaten çok sayıda tarihi yapımız ve bunların bir kısmı restore edilerek turizme kazandırılıyor. Belediye olarak biz de bu noktada ilçeye yeni turizm yatırımları kazandırma gayreti içerisindeyiz. Erenlik Tepesi mevkisinde yapımına başladığımız 57 metre yüksekliğinde seyir kulemizin inşası devam ediyor. Şu...