08 / 07 / 2024

boyabatta parklar mahalleye zimmetlenecekmi

boyabatta parklar mahalleye zimmetlenecekmi

Boyabat Belediye Başkanı Çakıcı, şehir merkezindeki tüm parkların yeniden gözden geçirilip düzenleneceğini belirterek, korunması için de mahalleliye zimmetleneceğini söyledi. Böylece "Herkes kendi mahallesindeki park veya park alanlarını koruyacak." dedi.

Dcaquatıc Su Parkları Ve Havuz Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dcaquatıc Su Parkları Ve Havuz Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Değirmenci tarafından kuruldu.

Sit alanları ve milli parklar imara açılıyor mu?

Milletvekilleri tarafından hazırlanarak TBMM'ye sunulan yasa teklifine göre milli parklar, tabiat parkları, tabiat anıtları, tabiatı koruma alanları, doğal SİT ve sulak alanlarda, Turizm Bakanlığı’nın onayı ile 5 yıldızlı otel ve tatil köyleri de dahil turistik tesisler yapılabilecek.

İstanbul’un iki yakasında deprem parkları açıldı!

Marmara depreminin 21. yıldönümünde İstanbul’un iki yakasında da ilk deprem parkı açıldı. İmamoğlu’nun vaadi olan deprem parkları zamanla İstanbul genelinde açılacak.

İstanbul deprem parklarına kavuşuyor!

Çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Başkan Ekrem İmamoğlu’nun katılımıyla 17 Ağustos’ta Ataşehir Deniz Gezmiş ve Topkapı’da deprem parklarını açacak. 

Tabiat parkı ve milli parklar 20 yıldan uzun kiralanamayacak!

TBMM Genel Kurulunda, Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi kabul edilerek yasalaştı. Kanuna göre, tabiat parkı ve milli parkların yatırımcılara kiralanma süreleri sözleşme düzenlendikten itibaren 20 yılı geçmeyecek...

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü kapatılıyor!

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü, Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle kapatılıyor. 

İzzet Doğan: Köyden mahalleye dönüşen yerlerde vergi adımları atılmalı! 

TBM Hukuk Komisyonu Başkanı Av. İzzet Doğan, köyden mahalleye dönüşen yerlerin vergileri için Gelir İdaresi Başkanlığı'nın gereken adımları atması gerektiğini söyledi. 

Milli parklar satılacak iddiası!

CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, milli parkların satışa çıkarılacağını iddia etti. İddiaya göre milli parklar üç parçaya bölünecek.

Ankara'da her mahalleye bir kreş geliyor!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, "Her Mahalleye Bir Kreş' projesiyle binlerce kadın istihdam edilecek." dedi.

Gaziantep Büyükşehir'den 8 mahalleye millet kıraathanesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Millet Kıraathaneleri Projesi’ne destek vererek 8 mahalleye Millet Kıraathanesi kurdu.

Maltepe'de 3 mahalleye koyulan icra kaldırıldı!

Ali Kılıç yönetimindeki CHP'li Maltepe Belediyesi'nin borçları sebebiyle 3 mahalleye koyulan icra kaldırıldı.

Sancaktepe'de her mahalleye belediye kreşi!

AK Parti Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Döğücü, Sancaktepe’de sosyal tabanlı projelere ağırlık vereceklerini söyledi. Döğücü, ilçedeki 19 mahalleye 19 kreş açacaklarını belirtti...

Mahalleye dönüşen köylerde emlak vergisi 2022'ye ertelendi!

Karayolları Trafik Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair 7159 sayılı Kanunda mahalleye dönüşen köylerde ikamet eden tüketicilerle ilgili düzenlemeler de bulunduğuna dikkat çeken Avukat Doğan, mahalleye dönüşen köylerde emlak vergisinin ertelendiğini söyledi...

boyabatta parklar mahalleye zimmetlenecekmi Haberi

boyabatta parklar mahalleye zimmetlenecekmi


Sinop Boyabat Belediyesi, şehir merkezindeki parkları yeniden yaparak mahalleliye zimmetleyecek. Bu yöntemle parkların korunması sağlanmış olacak.


Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Boyabat’ın mevcut sorunları ve yapılacak olan projeler hakkında bilgi verdi. Şehir merkezindeki tüm parkların yeniden gözden geçirilip düzenleneceğini belirten Çakıcı, korunması için de mahalleliye zimmetleneceğini söyledi. Bu vesileyle herkesin kendi mahallesindeki park veya park alanlarına sahip çıkacağını ifade den Çakıcı, ‘‘Parklar yapıldıktan sonra korunması daha zor oluyor. Biz yeni dönemde parkları elden geçirip mahalleliye teslim edeceğiz. Herkes kendi mahallesindeki park veya park alanlarını koruyacak. Eksikliklerini bizlere bildirecek, biz de bunlarla en kısa sürede ilgileneceğiz.’’ dedi.


Bu yıl park ve park alanları için bütçeden 200 ile 300 milyon arasında bir bütçe ayırmayı düşündüklerini de sözlerine ekleyen Çakıcı, özellikle vatandaşların büyük rağbet gösterdikleri...