17 / 05 / 2024

Boyalık Beach ödülü

Boyalık Beach ödülü

Turizm Haftası kapsamında İzmir İl Kültür Turizm Müdürlüğü tarafından bu yıl 7. kez düzenlenen İzmir Turizm Ödülleri’nde en iyi resort otel ödülü Özkardeş Grubu’na ait Boyalık Beach Otel’e verildi.

Kayı Holding’e “En İyi Sağlık Projesi Ödülü” Partnership Awards’dan!

Coşkun Yılmaz tarafından 1991 yılında kurulan Kayı Holding, Gaziantep Şehir Hastanesi ile Partnership Awards’da “En İyi PPP Sağlık Projesi” ödülünü aldı. 

Akfen İnşaat'a 'En İyi Sağlık Projesi' ödülü!

Sağlık Bakanlığı öncülüğünde hayata geçirilen Kamu-Özel İşbirliği (PPP) modeliyle şehir hastaneleri atağına kalkan Türkiye’nin bu hamlesi yurtdışından ödülle taçlandı.

Boyalık Beach Otel Tahran turizm fuarına katıldı!

Boyalık Beach Otel, İran'ın Tahran kentinde gerçekleşen Tahran Uluslararası Turizm Fuarı'na katıldı.

İzmir Boyalık Beach Çeşme Hotel rezervasyon kampanyası hazırladı!

İzmir'in en güzel koylarından birisine sahip Boyalık Beach Çeşme Hotel, yaz sezonu için erken rezervasyon kampanyası hazırladı. Buna göre erken rezervasyon kampanyasıyla Boyalık Beach'ın hizmetlerinden yüzde 30 yararlanma imkanı sunuluyor.

EVA, En İyi Gayrimenkul Danışmanlık Kuruluşu ödülünü aldı!

2015 European Property Awards danışmanlık kategorisinde "Türkiye'nin En İyi Gayrimenkul Danışmanlık Kuruluşu" ödülüne layık görülen EVA Gayrimenkul Değerleme, uluslararası ödüllerinin sayısını dokuza çıkardı.

Tabanlıoğlu Mimarlık, Cityscape Awards’da ödül aldı!

Cityscape Global 2015’te aralıksız olarak 12. kez yerini alan Tabanlıoğlu Mimarlık, Cityscape Awards’da bu yılki ödülünü, ‘Qent Istinye’ projesi ile ‘Konut’ kategorisinde aldı.

Uşak’a yeni sağlık müdürlüğü binası inşa ediliyor!

Uşak’ın merkez Cumhuriyet Mahallesinde 8 bin 733 metrekare alana yapılacak olan yeni İl Sağlık Müdürlüğü binası temeli, Vali Ahmet Okur tarafından atıldı.

Uşak Sağlık Müdürlüğü hizmet binası 2017'de tamam!

Uşak'ta yapımına başlanan ve 9 milyon TL'ye mal olacak İl Sağlık Müdürlüğü hizmet binası 1 buçuk yılda tamamlanacak. Yeni hizmet binasının 3 katlı olacağı belirtiliyor.

Köysel dönüşüm projesi nasıl yapılır?

Yaşam standartları düşük, sürekli göç veren ve devlet desteğine muhtaç olan köy yerleşim alanlarının yenilenmesi için gerçekleştirilen projelere köysel dönüşüm deniyor. Peki, köysel dönüşüm projesi nasıl yapılır?

İzmir Mimarlık Merkezine uluslararası ödül!

İZMİR’in Konak ilçesi Alsancak semtinde yer alan eski Tekel deposunun restorasyonuyla yapılan Mimarlar Odası İzmir Şubesi/ İzmir Mimarlık Merkezi binası uluslararası bir mimarlık ödülü kazandı.

İzmir Mimarlık Merkezine uluslararası ödül!

İzmir’in Konak ilçesi Alsancak semtinde yer alan eski Tekel deposunun restorasyonuyla yapılan Mimarlar Odası İzmir Şubesi/ İzmir Mimarlık Merkezi binası uluslararası bir mimarlık ödülü kazandı.

2004 yılında Küçükçekmece'de Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesine imza atılacakmış!

2004 yılında TOKİ, Büyükşehir ve Küçükçekmece Belediyesi arasında yapılacak üçlü protokol ile Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesine imza atılacakmış. 120 hektar alanda gerçekleşecek projenin ilk etabında 2 bin 800 toplu konut yapılacakmış.

AB Holging Başkanı Muhsin Bayrak'a Kızılay'dan ödül!

Bağışları ile Kızılay’a katkı sağlayan iş dünyası temsilcileri Türk Kızılay’ı tarafından düzenlenen törenle ödüllendirildi. AB Grup İnşaatın bağlı olduğu AB Grup Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak ödül sahibi oldu.

Boyalık Beach ödülü Haberi

Boyalık Beach ödülü

Sabancı Kültür Merkezi’nde düzenlenen törende ödülü ETİK (Ege Turistik Oteller ve Konaklamaları Birliği) Başkanı Mehmet İşler’in elinden alan Boyalık Beach Oteli Müdürü Orhan Belge, ödülün kendileri için büyük onur olduğunu belirterek, bu başarıda en büyük emeğin otel çalışanlarına ait olduğunu ifade etti. 


Boyalık Beach Oteli’nin, Özkardeş Ailesi tarafından 3 yıllık bir renovasyon sürecinin ardından 2 sezon önce hizmete açıldığını anlatan Belge, “Biz 222 oda ve 444 yatak kapasitemizle en iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz. Gece, gündüz müşteri memnuniyeti için çaba harcıyoruz. Bütün bunların sonunda da ödüllendirilmemiz bizim için büyük bir mutluluk. Demek ki doğru yoldayız. Bundan sonra daha da iyi olmak için çalışacağız”...