29 / 04 / 2024

AB Holging Başkanı Muhsin Bayrak'a Kızılay'dan ödül!

AB Holging Başkanı Muhsin Bayrak'a Kızılay'dan ödül!

Bağışları ile Kızılay’a katkı sağlayan iş dünyası temsilcileri Türk Kızılay’ı tarafından düzenlenen törenle ödüllendirildi. AB Grup İnşaatın bağlı olduğu AB Grup Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak ödül sahibi oldu.



AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak: Kızılay bu coğrafyanın mağdur ve mazlumlara uzanan şefkat elidir.


Bağışları ile Kızılay’a katkı sağlayan iş dünyası temsilcileri Türk Kızılay’ı tarafından düzenlenen törenle ödüllendirildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımları ile onurlandırdığı törende Kızılay’a bağışları ile katkı sağladığı için ödüle layık görülen iş adamlarından biri de AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak oldu. 


Kızılay bağışlarını ödüllendirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımları ile Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen iftar ve ödül töreninde, Kızılay’a bağışları ile büyük katkılar sağlayanları şükran plaketi sundu.


Kızılay’ın onur ödülüne layık görülenlerden biri de hayata geçirdiği projelerle inşaat sektörünün ülkemizdeki güçlü markası AB Grup İnşaatın bağlı olduğu AB Grup Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak oldu. Ödül konusunda açıklamalarda bulunan Bayrak, “Savaşta ve barışta halkın kara gün dostudur. Savaşta yaralananlara, ölenlerin ailelerine yardıma koşar. Yaraları sarar. Her türlü yardımı yapar. Barışta yangın, sel, deprem felaketlerine uğrayanlara sıcak yardım elini uzatır. Fakirlere, düşkünlere, kimsesizlere yardım eder. Onlara yiyecek, giyecek, içecek, yakacak, çadır ve para yardımı yapar. Kızılay‘ın, halka yaptığı yardımlar, yine halkın bu kuruluşa yaptığı yardımlardan, bağışlardan oluşur. Durumu iyi olan her vatandaş, Kızılay’a yardım etmeli, bağışta bulunmalıdır” dedi.


Kızılay’ın Müslüman coğrafyasının mağdur ve mazlumlara uzanan bir şefkat eli olduğuna dikkat çeken AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak, “Hiçbir karşılık beklemeden yaptığımız bağışların takdir görmesi bizi çok onurlandırdı” diye konuştu.


Kızılay tarafından düzenlenen törende Muhsin Bayrak adına şükran plaketini, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın elinden AB Grup Holding Hukuk Danışmanı Avukat Ayhan Cesur aldı.


Geri Dön