29 / 04 / 2024

Şükran Salan'a Kızılay'dan pembe boyalı ev!

Şükran Salan'a Kızılay'dan pembe boyalı ev!

Kızılay Genel Başkanı Tekin Küçükali, "Bundan böyle Şükran bizim korumamız altında. Annesine ve ona biz bakacağız. Artık pembe boyalı tek katlı bir evi var. Zeytin ağaçlarının içinde" dedi



Şükran Salan 17 Ağustos depreminde enkaz altında kalmıştı. Kız kardeşi hayatını kaybederken, o tonlarca enkazın altından saatler sonra kurtarıldı. Ama artık yatağa mahkûmdu. İşte o Şükran Salas'ın hayallerini, SABAH haberinden sonra Kızılay yerine getirdi. Şükran Salas'a yeni bir ev, yiyecek, giyecek ve bakıcı yardımı yaptıklarını anlatan Kızılay Genel Başkanı Tekin Küçükali, "Bundan böyle Şükran bizim korumamız altında. Annesine ve ona biz bakacağız. Artık pembe boyalı tek katlı bir evi var. Zeytin ağaçlarının içinde. İstediği zaman deniz kıyısına da gidebilecek. Evleri doğalgazlı ve kombili. Artık hiç üşümeyecek. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri ve Kızılay'dan görevliler gidip ona sağlık desteği de sağlayacak" diye konuştu. Karamürsel Mahallesi'ndeki rutubetli evden Hacı Mehmet Mahallesi'ndeki pembe boyalı tek katlı eve götürülen Şükran ve annesi artık daha mutlu.

TATLISES DE SAHİP ÇIKTI
Bu arada türkücü İbrahim Tatlıses de Urfalı hemşehrisi Şükran'a sahip çıktı. Genç kızın "En çok çiğköfte yoğurup sevdiklerime yedirmeyi özledim. Televizyonda İbrahim Ağabey'in mangalda et pişirip, insanlara elleriyle çiğköfte yedirdiğini gördükçe, ben yapmış gibi oluyorum" sözlerini SABAH'ta okuyan ünlü sanatçı, "İlk fırsatta Şükran'a kendi ellerimle çiğköfte yoğurup, mangalda et pişireceğim" dedi.
Sabah


Geri Dön