28 / 04 / 2024

boydak holding fabrikaları

boydak holding fabrikaları

Boydak Holding, mobilya da dünya markası olma hedefi doğrultusunda rotayı yurtdışına çıkardı ve hedefleri 250 civarında olan mağaza sayısını 10 yılda 500'e çıkarmak. Bizim Menkul Değerler şirketi de sukuk gayrimenkul sertifikası almaya hazırlanıyor

Sabancı Holding'den dev satış

Sabancı Holding'in iştiraki Çimsa, Kayseri ve Niğde Fabrikalarını 110 milyon Euro bedelle Fernas Şirketler Grubu’na satma kararı aldı. 

Sabancı Holding'ten sürpriz satış kararı! O fabrikaları elden çıkaracak

Konut sektöründe artan maliyetlere paralel olarak çimento sektöründe satışların düşmesi Sabancı Holding'e iki fabrikayı satma kararı aldırdı. Holding iştiraki Çimsa, Kayseri ve Niğde'deki çimento fabrikalarını satışa çıkardı. İşte detaylar...

Aktaş Holding, İMSİAD üyelerini ağırladı!

Aktaş Holding, İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği üyelerini Bursa’daki fabrikalarında ağırladı....

Hayat Holding 3 fabrikaya 150 milyon dolar yatıracak!

Pakistan, İran ve Rusya'da fabrika açmayı planlayan Hayat Holding, fabrikalar için toplam 150 milyon dolarlık bütçe ayırdı...

Memduh Boydak 18 yıl hapis cezasına çarptırıldı!

Eski Boydak Holding yöneticilerinden Memduh Boydak, yargılandığı FETÖ davasında hapis cezasına çarptırıldı...

Dumankaya'da 8 bin kişinin mağduriyeti çözülüyor!

Boydak Holding'in faaliyetlerine yönelik basın toplantısında konuşma yapan TMSF Başkanı Muhiddin Gülal, "Dumankaya'da 8 bin kişinin mağduriyetini çözüyoruz. Alman firma ile anlaşmak üzereyiz. Mağduriyetler 10 gün içinde bitecek" dedi..

Boydak Holding’in ismi değişmeyecek!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonuna (TMSF) devredilen Boydak Holding’in yeni Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Güzeldülger, holding’te bir isim değişikliği yapılmayacağını söyledi.

200 şirket TMSF'ye devredildi!

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, bugüne kadar Koza İpek Holding, Boydak Holding ve Dumankaya Grup ve bağlı şirketlerinin de aralarında bulunduğu Türkiye'nin dört bir yanında 200 şirket TMSF'ye devredildi

Kayseri'de Boydak Holding TMSF'ye devredildi!

Kayseri'de Boydak Holding, Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonuna devredildi.

Kayyum atanan şirketlerin malları TMSF'ye!

FETÖ operasyonları kapsamında Kaynak Holding, Koza Grubu ve Boydak Holding gibi onlarca şirkete bundan sonraki süreçte kayyum atanmayacak. OHAL süresince kayyumların yetkileri mahkeme veya hâkim kararıyla TMSF’ye devredilecek.

Boydang Holding Türkiye Finans hisselerini satacak!

Türkiye Finans’ın azınlık hissedarlarından Boydak Holding, hisselerini satıyor. Bankanın yönetim kurulu başkan yardımcısı Mustafa Boydak, “Hisselerimizi satmayı düşünüyoruz ve finans sektöründen çıkabiliriz” dedi.

Boydak Holding Gaziantep ve Kahramanmaraş’ta 2 günde 5 mağaza açtı!

İstikbal, Bellona ve Mondi’yi bünyesinde bulunduran Boydak Holding, mağazacılık faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Boydak Holding, İstikbal ve Mondi markalarıyla Gaziantep ve Kahramanmaraş’a 2 günde 5 yeni mağaza daha açtı.

Boydak Holding en fazla şirketi bulunan grup dalında birincilik ödülü aldı!

Boydak Holding, ‘Anadolu'nun En Büyük 500 Şirketi' araştırmasında, ‘en fazla şirketi bulunan grup' kategorisinde birincilik ödülü aldı. Yusuf Boydak, ülkenin global imajına da destek sağlama gayreti içerisinde olduklarını belirtti.

boydak holding fabrikaları Haberi

boydak holding fabrikaları


Boydak Holding Türkiye’deki en başarılı aile şirketlerinden biri. Altı kardeş tam bir uyum içinde çalışıyor. Kardeşlerin en küçüğü Bekir, ailenin İstanbul’daki yüzü konumunda. Boydak Holding Yönetim Kurulu Üyesi olarak mobilya markalarının pazarlama ve reklam stratejilerini yönetiyor. Aynı zamanda yine İstanbul merkezli Bizim Menkul Değerler’in Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapıyor. Ağabeyleri Hacı, Şükrü, Mustafa, Memduh ve Yusuf ise holdingin merkezi Kayseri’de ikamet ediyorlar.


Mobilya ve yatak sektörünün önde gelen temsilcisi Boydak Holding, daha çok İstikbal, Bellona, Mondi markalarıyla tanınıyor. Holding, mobilya ve yatağın yanı sıra ev tekstili, finans, kimya, kablo ve demir-çelik sektörlerinde de faaliyet gösteriyor. 


Grubun 2011 yılı cirosu 5.3 milyar TL olarak açıklandı. Bu ciroda ihracatın payı 470 milyon dolardı. Bu yıl ise 530 milyon doları ihracattan olmak üzere...