02 / 05 / 2024

Boydak Holding’in ismi değişmeyecek!

Boydak Holding’in ismi değişmeyecek!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonuna (TMSF) devredilen Boydak Holding’in yeni Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Güzeldülger, holding’te bir isim değişikliği yapılmayacağını söyledi.



Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonuna (TMSF) devredilen Boydak Holding’in yeni Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Güzeldülger, holding’te bir isim değişikliği yapılmayacağını söyledi.


Güzeldülger “Şu anki çalışmalarımız da isim değişikliği yok. Bizim buradaki gündemimizde satış yok, tasfiye yok, birleştirme yok, yönetmek var. Satış kararını TMSF alabilir. Eğer böyle bir karar alınırsa bize düşen bunu uygulamaktır” dedi. Holdingin yeni üst yöneticisi (CEO) Ertunç Laçinel ise “Gördüğüm tablo, bugüne kadar gördüklerim arasında en iyilerinden birisi. Pazarda marka ve bilinirlik olarak lider konumda olan, mevcudiyetinde bulunan markalarla hem üretim anlamında öncülük etmiş hem de satış pazarlama bayi yaygınlaşma alanında da çok ciddi çalışmalar yapmış olan bu grupta bulunmaktan açıkçası kıvanç duyuyorum” diye konuştu.    


Star Gazetesi



Geri Dön