02 / 05 / 2024

GYODER’in ismi ‘Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği’ olarak değişti!

GYODER’in ismi ‘Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği’ olarak değişti!

GYODER'in ismi değişti. Dikkat çeken değişikliklerin yapıldığı 21. Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda GYODER'in kurumsal kimliğinde değişiklikler yapıldığı açıklandı.



Türkiye'nin gayrimenkul sektörünün çatı ve öncü kuruluşu olan Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği'nin (GYODER) 21. Olağan Seçimli Genel Kurulu yapıldı. Dikkat çeken değişikliklerin yapıldığı 21. Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda GYODER'in kurumsal kimliğinde değişiklikler yapıldı. 

Kurulda, GYODER’in ismi ‘Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği’ olarak değiştirildiği açıklanırken, Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda yeniden Mehmet Kalyoncu seçildi. 

GYODER’in ismi ‘Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği’ olarak değişti!

Yaklaşık bir yıldır kurumsal kimlik çalışmalarında yoğunlaştıklarına dikkat çeken GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalyoncu, daha yenilikçi bir kimliğe sahip GYODER oluşturmayı planladıklarını söyledi. Mehmet Kalyoncu, “Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği olan ismimizi, üyelerimizin onayı ile Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği olarak değiştirdik. Gayrimenkul sektörünün birleştirici gücü olan GYODER’in birlik oluşturma becerisini, yeni ismimizle daha güçlü ve etkin bir şekilde sürdüreceğiz” diye konuştu. 

GYODER’in ismi ‘Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği’ olarak değişti!

Günümüzde sivil toplum kuruluşlarının da yeniden şekillendiğine vurgu yapan Kalyoncu, şunları kaydetti: 

"“Ülkemizin en önemli sektörlerinden birinin çatı kuruluşu, alanının önde gelen fikir ve uygulama platformu olarak gereken dönüşümü biz gerçekleştirmeliyiz. Sektöre öncülük ederken, ilerleyişi sistematik hale getirerek, insanı merkeze alan bir anlayış oluşturmalıyız. Tüm bunlardan yola çıkarak GYODER’in köklülüğünü ve itibarını koruyan, markalaşma sürecini kolaylaştırmayı ve algısını güçlendirmeyi hedefleyen bir kurumsal kimlik çalışmasını hayata geçirdik. Böylece GYODER’in yeni kurumsal kimliği ile birlikte yeni logo ve tasarım standartları da değişti."  

Mehmet Kalyoncu, yeniden GYODER Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Gayrimenkul sektörü hareketleniyor!


Geri Dön