17 / 05 / 2024

Boydak Holding kayyum

Boydak Holding kayyum

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonuna (TMSF) devredilen Boydak Holding’in yeni Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Güzeldülger, holding’te bir isim değişikliği yapılmayacağını söyledi.

Kaynak Holding yöneticilerinin FETÖ davasında karar!

FETÖ'nün finans merkezi olduğu iddia edilerek kayyum atanan Kaynak Holding'de yöneticilik ve üst düzey görev yapan tutuklu 4 sanığın yargılandığı davada karar çıktı.

Akfa Holding ve Fi Yapı soruşturmasında 84 kişiye dava!

FETÖ/PDY'ye finansal destek sağladıkları iddiasıyla kayyum atanan Akfa Holding ve Fi Yapı'ya yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 84 kişiye dava açıldı.

Memduh Boydak 18 yıl hapis cezasına çarptırıldı!

Eski Boydak Holding yöneticilerinden Memduh Boydak, yargılandığı FETÖ davasında hapis cezasına çarptırıldı...

Dumankaya'da 8 bin kişinin mağduriyeti çözülüyor!

Boydak Holding'in faaliyetlerine yönelik basın toplantısında konuşma yapan TMSF Başkanı Muhiddin Gülal, "Dumankaya'da 8 bin kişinin mağduriyetini çözüyoruz. Alman firma ile anlaşmak üzereyiz. Mağduriyetler 10 gün içinde bitecek" dedi..

TMSF'den Akfel Holding açıklaması!

TMSF, kayyum olarak görevlendirildiği Akfel Holding'in faaliyetlerine ilişkin açıklama yaptı.

Küçükbay ve Kavuklar Holding'e kayyum atandı!

İzmir Sulh Ceza Hakimliği, bünyesinde Orkide yağlarının da aralarında bulunduğu Küçükbay Şirketler Grubu ile Kavuklar Holding'e kayyum tayin edilmesine karar verdi.

Boydak Holding’in ismi değişmeyecek!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonuna (TMSF) devredilen Boydak Holding’in yeni Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Güzeldülger, holding’te bir isim değişikliği yapılmayacağını söyledi.

Fi Yapı Kayyum heyeti belli oldu!

AKFA Holding'e bağlı şirketler ile Fi Yapı'nın da bulunduğu 22 şirkete, TMSF yetkilileri kayyum olarak atandı. Fi Yapı Kayyum heyeti belli oldu.

200 şirket TMSF'ye devredildi!

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, bugüne kadar Koza İpek Holding, Boydak Holding ve Dumankaya Grup ve bağlı şirketlerinin de aralarında bulunduğu Türkiye'nin dört bir yanında 200 şirket TMSF'ye devredildi

Fi Yapı'ya kayyum atandı!

Anadolu 2. Sulh Ceza Hakimliği, aralarında AKFA Holding'e bağlı şirketler ile Fi Yapı'nın da bulunduğu 22 şirkete, TMSF yetkililerinin kayyum olarak atanmasına karar verdi

Kayseri'de Boydak Holding TMSF'ye devredildi!

Kayseri'de Boydak Holding, Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonuna devredildi.

Kayyum atanan şirketlerin malları TMSF'ye!

FETÖ operasyonları kapsamında Kaynak Holding, Koza Grubu ve Boydak Holding gibi onlarca şirkete bundan sonraki süreçte kayyum atanmayacak. OHAL süresince kayyumların yetkileri mahkeme veya hâkim kararıyla TMSF’ye devredilecek.

FETÖ kapsamında 187 kişinin mal varlığına el konuldu!

FETÖ'nün finans ayağına yönelik 204 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. 187 kişinin mal varlığına el konuldu. Akşam saatlerindeyse Kayseri'deki soruşturma kapsamında Boydak'a kayyum atandığı açıklandı.

Boydak Holding kayyum Haberi

Boydak Holding kayyum

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonuna (TMSF) devredilen Boydak Holding’in yeni Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Güzeldülger, holding’te bir isim değişikliği yapılmayacağını söyledi.


Güzeldülger “Şu anki çalışmalarımız da isim değişikliği yok. Bizim buradaki gündemimizde satış yok, tasfiye yok, birleştirme yok, yönetmek var. Satış kararını TMSF alabilir. Eğer böyle bir karar alınırsa bize düşen bunu uygulamaktır” dedi. Holdingin yeni üst yöneticisi (CEO) Ertunç Laçinel ise “Gördüğüm tablo, bugüne kadar gördüklerim arasında en iyilerinden birisi. Pazarda marka ve bilinirlik olarak lider konumda olan, mevcudiyetinde bulunan markalarla hem üretim anlamında öncülük etmiş hem de satış pazarlama bayi yaygınlaşma alanında da çok ciddi çalışmalar yapmış olan bu grupta bulunmaktan açıkçası kıvanç duyuyorum” diye konuştu.    


Star...