05 / 05 / 2024

Boydak Holding kahramanmaraşi mahramanmaraş istikbal

Boydak Holding kahramanmaraşi mahramanmaraş istikbal

İstikbal, Bellona ve Mondi’yi bünyesinde bulunduran Boydak Holding, mağazacılık faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Boydak Holding, İstikbal ve Mondi markalarıyla Gaziantep ve Kahramanmaraş’a 2 günde 5 yeni mağaza daha açtı.

Limak ve BAE’li Alpha Dhabi Holding'ten iş birliği: Sürdürülebilir kalkınma için Mutabakat Anlaşması imzalandı!

BAE şirketi Alpha Dhabi Holding ile Limak arasında, Türkiye ve BAE’de sürdürülebilir kalkınma için teşvik sağlayacak olan Mutabakat Anlaşması (MoU) imzalandı. Anlaşma kapsamında inşaat, kalkınma, altyapı, enerji ve turizm sektörleri de yer alıyor. İşte ayrıntılar...

Apple CEO'su Tim Cook Kahramanmaraş için açıkladı!

Kahramanmaraş depreminin ardından Apple CEO'su Tim Cook duyurdu: Yardım ve kurtarma çabalarına bağışta bulunacağız! İşte detaylar…

Sabancı Holding'den dev satış

Sabancı Holding'in iştiraki Çimsa, Kayseri ve Niğde Fabrikalarını 110 milyon Euro bedelle Fernas Şirketler Grubu’na satma kararı aldı. 

Kahramanmaraş için acele kamulaştırma kararı!

Kahramanmaraş ili sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Kahramanmaraş ili için verilen acele kamulaştırma kararı bugünkü 31528 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

DAP Yapı Ayazağa projesi için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO’nun Sarıyer'dekiTürk Telekom Arena’ya komşu arsası için düzenlediği ihaleyi DAP Holding’in iştirak şirketi Eltes İnşaat kazanmıştı. Şirket ve Emlak Konut GYO arasında imzalar atıldı.

A-S Yatırım Holding gayrimenkul yatırımlarını hızlandırıyor!

A&S Yatırım Holding, 2021 için 5 banka ve bir yatırım fonuyla anlaştı. Böylece Türkiye için 220 milyon dolarlık yatırım kredisi çıkaran Holding, bu yıl bilişim IT, sağlık, gayrimenkul-inşaat gibi üç sektöre toplamda 1 milyar 700 milyon TL yatırım gerçekleştirecek.

Mesa satış ofislerinin çalışma saatleri değişti! 

Konut sektöründe güven ve kalitenin adresi Mesa, evden ve satış ofislerinden hizmet vermeye devam ediyor. Mesa Holding, değişen satış ofisi ve çağrı merkezleri saatlerini duyurdu...

İsra Holding, Suriyeli iş insanlarına Türkiye’deki fırsatları sundu!

İsra Holding yöneticileri, MÜSİAD’ın Genel Merkezi’nde Suriyeli Uluslararası İş Adamları Derneği (SİBA) aracılığıyla organize edilen toplantıda Suriyeli iş insanlarına Türkiye’deki fırsatları anlattı.

Şahinler Holding’in Club Mega Saray'ına tesis yatırımı!

TTF), Şahinler Holding ile iş birliği anlaşması imzaladı. Buna göre, Şahinler Holding’in Antalya’da yer alan tatil köyü Club Mega Saray’ın içine Mega Saray Tenis Akademisi kurulacak.

Hayrettin Güngör Kahramanmaraş için projelerini açıkladı!

AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör, düzenlenen proje tanıtım toplantısında yeni dönem için hayata geçirmeyi planladığı projeleri açıkladı.

Kahramanmaraş'a millet bahçesi yapılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kahramanmaraş için de inşallah bir millet bahçemiz var. Toplam 1 milyon metrekarelik bir alana yapılacak millet bahçemizin proje çalışmaları devam ediyor." diye konuştu.

Mahall Bomonti İzmir'in otelini Marriott işletecek!

Mahall Bomonti İzmir'in içinde yer alan otel ile ilgili işletmeci arayışı geçtiğimiz haftalar içinde tamamlandı. Türkerler Holding, otel için Marriott Grubu ile anlaşma sağladı.

DAP Holding 2018’i yatırım yılı ilan etti!

DAP Holding, 2018’i yatırım yılı ilan etti. 2 yılda 5 bine yakın konutu teslim eden firma 5 yılda 13 milyar TL yatırım yapacak. 

Boydak Holding kahramanmaraşi mahramanmaraş istikbal Haberi

Boydak Holding kahramanmaraşi mahramanmaraş istikbal

Türkiye’nin lider mobilya markaları İstikbal, Bellona ve Mondi’yi bünyesinde bulunduran Boydak Holding, mağazacılık faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Yılın ilk 4 ayında 31 yeni mağaza açan Boydak Holding, İstikbal ve Mondi markalarıyla Gaziantep ve Kahramanmaraş’a 2 günde 5 yeni mağaza daha açtı. Boydak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Uyanık, “2 günde İstikbal markamız adına 3, Mondi markamız adına da 2 yeni mağaza birden açtık. Boydak Holding olarak lokomotif sektörümüz olan mobilyada yeni mağaza açılışlarını hem cirosal büyümeye katkı hem de erişim ağımızı genişletmek adına çok önemsiyoruz.” dedi. 2016 yılında İstikbal, Bellona ve Mondi ile toplamda 90 yeni mağaza açmayı planladıklarını söyleyen Uyanık, “Yılın ilk 4 ayında 31 mağaza açarak, hedeflerimizin de önünde koştuk. Yılı bu ivmeyle planladığımız gibi bitireceğimize...