04 / 05 / 2024

Boyner hisseleri

Boyner hisseleri

Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Boyner YKM'nin YKM A.Ş.'nin %37 ve YKM Pazarlama A.Ş.'nin %23,1251 oranındaki paylarını devralıyor...

Boyner'in hisseleri Katarlılara satıldı!

Boyner Perakende’de Katarlı ortağı Mayhoola for Investment, hissesini yüzde 12 daha artırarak yüzde 42.68’e çıkardı.

Boyner, Ay Marka Mağazacılık şirketinde hisse satıyor!

Boyner Grubu, Ay Marka Mağazacılık A.Ş. isimli şirketinde hisse satışı için Ünlü &Co’yu yetkilendirdi. Yetkilendirme haberinin gelmesinden sonra Boyner Büyük Mağazacılık hisseleri de yüzde 8.06 primle 6.7 liradan işlem görüyor

Bank Asya hisseleri tavan yaptı!

Bank Asya hisseleri güne yüzde 10.94 düşüşle 0.57 lira olan taban fiyattan başlangıç yaparken, pazartesi gününden bu yana kaybını yüzde 54'e taşımıştı. Daha sonra yükselişe geçen hisseler tavan fiyat olan 0.71 liraya ulaştı

Torunlar'ın hisseleri yüzde 1.4 düştü!

Mecidiyeköy'de yaşanan asansör faciası ile sarsılan Torunlar GYO'nun hisseleri de darbe aldı. Torunlar GYO hisseleri ilk işlemlerde güne yüzde 5.4 düşüşle 3.35 TL'den başladı.

Torunlar GYO hisseleri yüzde 1.4 düştü!

Torunlar GYO'nun hisseleri İstanbul Mecidiyeköy'de yıkılan Ali Sami Yen Stadı'nın arazisine yapılan şirkete ait rezidans inşaatında asansörün zemine çakılması sonucu 10 işçinin ölmesinin ardından yüzde 3'e yakın kayıpla işlem görüyor.

Torunlar GYO'nun hisseleri asansör faciasıyla çakıldı!

Torunlar GYO'nun hisseleri İstanbul Mecidiyeköy'de yıkılan Ali Sami Yen Stadı'nın arazisine yapılan şirkete ait rezidans inşaatında asansörün zemine çakılması sonucu 10 işçinin ölmesinin ardından yüzde 3'e yakın kayıpla işlem görüyor.

Boyner Holding: Starcity AVM'nin satışı kesinleşmedi!

Boyner Holding, Yıldız Holding ortaklığı ile Yenibosna’ da açtıkları " Starcity AVM'yi satmaya karar verdiler. " şeklindeki haberlerle ilgili Kamu Aydınlatma Platformu' nda açıklama yaptı...

Boyner Tekstil Yatırımları finansal raporları için ek süre aldı!

Boyner Perakende ve Tekstil Yatırımları A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Boyner Tekstil Yatırımları finansal raporları için ek süre aldı.

NN Group’un hisseleri Amsterdam borsasında işlem görmeye başladı!

NN Group’un hisseleri, 2 Temmuz 2014 tarihinde Hollanda borsası Euronext Amsterdam'da işlem görmeye başladı. Hisse başına değer 20 euro olurken, şirketin toplam değeri ise 7 milyar euro olarak hesaplandı.

Boyner, YKM ile birleşme işlemine ilişkin SPK onayını yayınladı!

Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Boyner, YKM ve YKM Pazarlama ile birleşme işlemine ilişkin SPK onayını yayınladı.

Vestel Elektronik'in Vesbe hisseleri yüzde 94,30'a ulaştı!

Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Vestel Elektronik'in Vesbe hisseleri yüzde 94,30' a ulaştı.

Vestel Elektronik'in Vesbe hisseleri yüzde 94,04'ye ulaştı!

Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre Vestel Elektronik'in Vesbe hisseleri yüzde 94,04'ye ulaştı.

Osman Boyner: Çin’le artan cari açık turist çekerek kapatılabilir!

Türkiye’nin Çin ile büyük bir cari açık problemi olduğunu söyleyen TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Osman Boyner, “Bu cari açık yatırım ve turist çekilerek kapatılabilir. Çin’in geçen sene yurtdışına yaptığı yatırım tutarı 90 milyar dolar” dedi.

Boyner hisseleri Haberi

Boyner hisseleri

Boyner tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 11 Ekim 2013 tarihli kararı uyarınca, Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş. ile Yeni Karamürsel Giyim ve İhtiyaç Maddeleri Ticaret ve Sanayi A.Ş.'nin (YKM A.Ş.) ve Yeni Karamürsel Giyim ve İhtiyaç Maddeleri Pazarlama A.Ş.'nin (YKM Pazarlama A.Ş.) hissedarları Gülay Tan, Safvet Oral Tan, Nuri Harun Tan ve Fethi Saruhan Tan arasında, YKM A.Ş.'nin %37 ve YKM Pazarlama A.Ş.'nin %23,1251 oranındaki paylarının devralınmasına ilişkin sözleşme akdetmek üzere görüşmelere başlanmıştır. Gelişmeler hakkında kamuoyu tarafımızca...