18 / 05 / 2024

Boytaştan yüzde 20 zam

Boytaştan yüzde 20 zam

Geçtiğimiz ay iş bırakma eylemi yapan Boytaş işçilere sevindiren haber geldi. Boydak Holding, Toplu İş Sözleşme Görüşmeleri'nde yüzde 20 zam oranıyla anlaşmaya varıldığını açıkladı.

Yatırımcılara büyük müjde! Yüzde 20 indirimle her türlü belge, vergi, resim ve harçtan muaf 4 arsa ve 3 arazi satılacak!

Bursa ve Sakarya'da yer alan arsa ile araziler yüzde 20 indirimle satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 30 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.

Bakan Bolat'ın; otomotiv, emlak ve kiralardaki yüzde 20-25 düşüş açıklamasına vatandaştan yorum yağmuru!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat Otomotivde birinci ve ikinci el piyasasında, emlak piyasasında, kiralarda bugün yüzde 20-25 civarında bir düşüş gerçekleştiğini açıkladı. Peki piyasalara nasıl yansıdı? Bakın vatandaş konuyla ilgili ne dedi? İşte vatandaşlardan gelen yorumlar...

Milli Emlak'tan ucuz arazi fırsatı: O ildeki 5 adet arazi yüzde 20 indirimle satışa sunuluyor!

Denizli Milli Emlak Müdürlüğü, Denizli Babadağ'da yer alan 5 adet arsayı yüzde 20 indirimle satıyor. Peki Denizli Babadağ'daki arazilerin muhammen bedelleri ne kadar? Satış ihalesi ne zaman?

Milli Emlak'tan Çorlu'da yüzde 20 indirim ve 8 taksitle konut imarlı arsa!

Çorlu Milli Emlak Müdürlüğü, Tekirdağ Çorlu'da yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsa için yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanı sağlanıyor.

Milli Emlak'tan Milas'ta satılık 3 arazi fırsatı! KDV'den muaf ve yüzde 20 indirimle arazi alabilirsiniz! 

Muğla Milas Milli Emlak Müdürlüğü, Muğla Milas'ta yer alan 3 adet araziyi, hem KDV'den muaf olarak hem de yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki Muğla Milas'ta yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak'tan yüzde 20 indirim ve taksitle 96 bin 400 metrekare arazi!

Yeşilova Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği, Burdur Yeşilova'daki araziyi satışa çıkardı. Söz konusu arazi için yüzde 20 indirim imkanının yanı sıra taksit imkanı da sağlanıyor.

Milli Emlak'tan arazi almak isteyenlere fırsat: Yüzde 20 indirimle 3 bin 330 metrekarelik arazi satılıyor! 

Burdur Milli Emlak, Burdur ili, Merkez ilçesi, Karakent Mahallesinde yer alan araziyi yüzde 20 indirimle satıyor. Peki Burdur Merkez'deki arazinin fiyatı ne kadar? 

Milli Emlak’tan Aydın İncirliova’da yüzde 20 indirimli satılık konut!

Aydın ili, İncirliova ilçesinde Milli Emlak Şefliği’nden yüzde 20 indirimli konut satışı yapılacağı öğrenildi. Konutun bahçeli kargir konut olduğu belirtildi.

Milli Emlak'tan o ilde yüzde 20 indirimle satılık 5 arazi! 130 bin TL'den başlayan fiyatları kaçırmayın!

İnebolu Milli Emlak, Kastamonu ili, İnebolu ilçesi, Uluköy, Yeni Mahalle, Hamit Köyü ve Alaca Köyü'nde yer alan 5 adet ararazi yüzde 20 indirim ya da 24 ay taksit seçeneğiyle satıyor. İşte ayrıntılar...

O ilde Milli Emlak'tan 12 adet satılık arazi! Yüzde 20 indirim ve 8 taksit fırsatı! 

Yozgat Çayıralan Milli Emlak, Yozgat ili, Çayıralan ilçesi, Turluhan ve Güzelyayla mevkiinde yer alan 12 adet araziyi peşinde yüzde 20 indirim ya da 8 taksit seçeneğiyle satıyor. Peki Yozgat Çayıralan'daki arazilerin fiyatları ne kadar? İhalesi ne zaman? İşte ayrıntılar...

Başkentte 69 adet arazi satılıyor! Milli Emlak'tan hem yüzde 20 indirim hem 8 taksit fırsatı! 

Başkent Hisar Milli Emlak, Ankara ili, Beypazarı ilçesinde yer alan 69 adet araziyi peşinde yüzde 20 indirim ya da 8 eşit taksit ödeme seçeneğiyle satıyor. Peki Ankara'da satışa sunulan arazilerin fiyatları ne kadar? 

O ildeki 15 adet arsa ve arazi KDV'den muaf satılıyor! Milli Emlak'tan yüzde 20 indirim müjdesi! 

Afyonkarahisar İhsaniye Milli Emlak, Afyonkarahisar ili, İhsaniye ilçesinde yer alan 15 adet arsa ve araziyi hem KDV'den muaf hem de yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki İhsaniye'de yer alan gayrimenkullerin fiyatları kaç lira? 

Athena Premium Residence'ta yüzde 20 peşinatla! 1 ay sonra teslim!

Athena Premium Residence projesinde yer alan konutların teslimlerinin 1 ay sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor. Athena Premium Residence'tan yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Boytaştan yüzde 20 zam Haberi

Boytaştan yüzde 20 zam

Merkezi Kayseri'de bulunan Boydak Holding bünyesindeki mobilya, tekstil ve çelik iş grubuna üretim yapan şirketler ile taraf sendikalar arasında yürütülen toplu iş sözleşmesi görüşmeleri tamamlandı.


3 ayrı sendika ile imzalanan sözleşmede işçi ücretlerinde bu yıl için ortalama yüzde 20’lik artış sağlandı.


Türkiye’de 8 ayrı sektörde 41 şirketiyle faaliyetlerini sürdüren Boydak Holding’in taraf sendikalar ile gerçekleştirdiği sözleşme kapsamında; mobilya, tekstil ve çelik iş grubu şirketlerinde çalışan işçilerin ücretlerinde toplamda yapılan yüzde 20’lik zam uygulamasının yanı sıra; kira, yemek, çocuk ve yakacak gibi sosyal yardım kalemlerinde de zam oranı seviyelerinde iyileştirme yapılacak.


Boydak Holding CEO’su Memduh Boydak, işçi ve işveren temsilcileri arasında yapılan görüşmeler sonucunda varılan mutabakatla 2015 ve 2016 yıllarında uygulanacak zamların, günümüz ekonomik koşulları düşünüldüğünde Boydak Holding’in en önemli paydaşı olarak gördüğü...