30 / 07 / 2024

bozcaada londra fuarı

bozcaada londra fuarı

Bozcaada Kaymakamı Abdulgani Mağ, adada, turizmin uluslararası boyuta ulaşması için "Bozcaada 'nın Uluslararası Pazarlara Entegrasyonu" projesini hazırladıklarını belirterek, "Projeyle sezonumuzu 6-7 aya çıkarmayı planlıyoruz" dedi.

IPM Invest, Londra A Place in the Sun Fuarı'na katıldı!

IPM Invest, İngiltere’de 17.nci organizasyonu yapılan alanında birinci sırada olan “A Place in the Sun” fuarına katılarak, Arap pazarından sonra olan ilgiyi Avrupa’ya çevirmeye yönelik ilk adımını atmış bulunuyor...

API Investment, JTTX 2015 Fuarı'nda ilgi gördü!

Londra ve İstanbul’dan sonra Katar, Dubai, Suudi Arabistan’da ofisler açan API Investment dünyaca ünlü fuarlara damga vurmaya başladı. JTTX 2015 fuarına katılan API Investment ilgi odağı oldu.

İzmir, İngiltere Turizm Fuarı'nda tanıtıldı!

Londra'da dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olan World Travel Market (WTM) Londra Turizm Fuarı'na İzmir tanıtıldı. Turizm sektörü temsilcilerine şehrin tarihi ve turistik yerleri hakkında bilgi verildi.

İzmir, Londra Turizm Fuarı’nda tanıtıldı!

İzmir, İngiltere’nin başkenti Londra’da dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olan World Travel Market (WTM) Londra Turizm Fuarı’na katıldı. İzmir’in Akdeniz kimliğini ön plana çıkaran mavi renk ağırlıklı standı büyük beğeni topladı.

Londra Dünya Turizm Fuarı başladı!

Antalyalı turizmciler, tanıtım maratonuna Londra Fuarı ile başladı. Heyete Vali Muammer Türker başkanlık ediyor. 6 Kasım'a kadar açık kalacak Dünya Turizm Fuarı'nı her yıl 50 binden fazla kişi ziyaret ediyor.

İzmir, İngiltere turizm fuarında tanıtıldı!

İzmir Kalkınma Ajansı'ndan ( İZKA ) yapılan açıklamaya göre, Londra'da dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olan World Travel Market Londra Turizm Fuarı'nda İzmir tanıtıldı.

Selçuk dünyanın en büyük turizm fuarında!

WTM Londra Turizm Fuarı'na, İzmir Valisi ve İZKA Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toprak, Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı, Kent Belleği Koordinatörü Arkeolog Yusuf Yavaş ve Selçuk Ticaret Odası Başkan ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Dünya Turizm Fuarı Londra'da başladı!

Her yıl 50 binden fazla kişinin ziyaret ettiği Dünya Turizm Fuarı (WTM) İngiltere'nin başkenti Londra'da açıldı. Türkiye fuarda 800 metrekarelik alana kurulu standlarla temsil ediliyor

İzmir, World Travel Market Fuarı'na katıldı!

İzmir, İngiltere' nin başkenti Londra'da bugün başlayan ve 6 Kasım 2014'e kadar devam edecek olan World Travel Market (WTM) Londra Turizm Fuarında yerini aldı..

Dünya Turizm Fuarı Lonra'da başladı!

İngiltere'nin başkenti Londra'daki Excel fuar alanında düzenlenen ve çok sayıda ülkenin yer aldığı Dünya Turizm Fuarı'na (WTM) katılan Çelik, Türkiye, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) ve Azerbaycan standlarını gezerek, bilgi aldı...

4. A Plus Gayrimenkul Fuarı başlıyor!

4. A Plus Gayrimenkul ve Finans Hizmetleri Fuarı 29- 30 Mayıs tarihlerinde The Marmara İstanbul Exhibition Center'da...

AKG Gazbeton çevreci ürünleriyle Yapı Fuarı'nda!

Türkiye'nin en büyük gazbeton üreticilerinden AKG Gazbeton, Yapı İstanbul 2010 Fuarı'nda geniş ürün yelpazesi ile sektör temsilcileriyle buluşuyor

ISK-SODEX İstanbul 2010 Fuarı açıldı!

ISK-SODEX İstanbul 2010 Fuarı, “Üretim, İstihdam, İhracat” temasıyla açıldı

bozcaada londra fuarı Haberi

bozcaada londra fuarı


Bozcaada Kaymakamı Abdulgani Mağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kuzey Ege Denizi'nde bulunan adanın, Türkiye'nin incisi olduğunu söyledi. Adaya gelenlerin yüzde 90'ının yerli turist olduğunu ifade eden Mağ, yabancı turistin gelmesini de arzuladıklarını bildirdi. 


Bu amaçla "Bozcaada'nın Uluslararası Pazarlara Entegrasyonu" projesini hazırladıklarını ve projenin, Güney Marmara Kalkınma Ajansından (GMKA)  geçtiğini dile getiren Mağ, bununla yabancı turisti, nisan, mayıs, eylül ve ekim aylarında adaya çekmeyi amaçladıklarını belirtti. Böylece turizm sezonunu uzatmayı hedeflediklerini anlatan Mağ, 15 Haziran ve 15 Eylül arasındaki yaz sezonunda, büyük bir doluluk olduğunu, gelenlerin büyük çoğunluğunu yerli turistin oluşturduğunu kaydetti. 


"Nisan, mayıs, eylül ve ekim aylarında da Bozcaada çok güzel. Yabancı turist için bu doğa, kirlenmemiş çevre çok şey ifade ediyor" diyen Mağ, yabancı turistleri adaya çekebilme adına Türkçe'nin yanı...